Voittaja: Kroatia

2.40

Perjantaipäivän iloihimme kuuluu jälleen kolmen ottelun verran EM-kisojen jalkapalloilua. Tässä vihjeessä pureudummekin päivän toiseen otteluun, jossa vastakkain asettuvat Kroatia ja Tshekki. Ottelu pelataan Glasgowssa sijaitsevalla Hampden Parkilla ja aloitusvihellys kuullaan tasan klo 19.00

Ottelun kotijoukkue ja myös suosikin viittaa kantava Kroatia aloitti tämän turnauksensa häviämällä lohkon suurimmalle ennakkosuosikille eli Englannille lukemin 1-0. Ottelu ei katsojille juurikaan nähtävää tarjonnut, mutta toisaalta se tuntui olevan myös Kroatian pelisysteemin suurin tavoite. Joukkueen pelaajista ensimmäisestä ottelusta voidaan esille nostaa oikeastaan vain Luka Modric, joka pystyi ainoana pelaajana toimittamaan pallon järjestelmällisesti omille sen saatuaan. Modric tekikin jälleen selväksi, että kun päälle puetaan maajoukkueen pelipaita, niin suoritus on joka kerta lähellä priimaa.

Kroatia olikin tässä ottelussa mielestäni juuri odotetun hyvä tai huono. Joukkueen puolustuspeli toimi ottelussa todella hyvin ja Englannin maalipaikat jäivät oikeastaan kahteen. Toisaalta nämä paikat olivat sitäkin laadukkaampia. Tämän lisäksi joukkue pystyi hallitsemaan palloa jonkin verran ja saivat aikaan oikeastaan muutenkin kentällä juuri sen, mitä odottaa saattoi. Hyökkäyksen kannalta Kroatian pelaaminen oli aika mitään sanomatonta, mutta toisaalta ei sekään seikka pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä, jos kentällä vastakkain pelaa tämän päivän Englanti ja Kroatia. Kroatian kannalta voidaankin todeta, että heidän kisojen tärkeimmät ottelunsa alkavat vasta tänään

Tshekki aloitti omat kisansa voittamalla tasaisen väännön jälkeen Skotlannin. Voiton takuumiehenä toimi hieman vähemmän yllättäen Bayern Leverkusenista elantonsa tienaava kärkihyökkääjä Patric Schick, joka viimeisteli ottelussa kaksi maalia, joista jälkimmäinen pyörii varmasti koko kisojen ajan maalikoosteissa. Mies nimittäin viimeisteli ottelun toisen maalinsa tyylikkäästi puolesta kentästä heikommalla jalallaan yli tilanteessa ristiretkiltään kotiinpäin juoksevan Skotlannin veräjänvartijan.

Kokonaisuudessaan Tshekin ja Skotlannin ottelu oli pelitilanteiltaan hyvin tasainen. Taululta löytyvät 2-0 lukemat eivät täysin vastaakaan ottelun kulkua, sillä myös Skotlannilla oli paikkansa laittaa pallo kerran tai kaksi vastustajan verkkoon, mutta joukkueen viimeistely oli suunnilleen jostain säälittävän ja naurettavan rajamaastosta. Tänään vierasjoukkue ei voikaan missään nimessä puolustaa samalla tasolla, kuin ensimmäisessä ottelussaan. Muuten joukkueen maalivahti Tomas Vaclik saa kaivaa pelivälineen maalistaan vähintäänkin muutamaan otteeseen.

Mielestäni markkinat ovat ylireagoineet aika rajusti Tshekin ensimmäisen ottelun voittoon ja näin ollen Kroatian kerroin on noussut kohteen avaamisesta jopa 0,3 yksikön verran. Tämä onkin aivan liikaa, sillä ei tuon ottelun aikana Tshekin pelaajista tullut yhtään parempia, eikä Kroatian joukkueesta yhtään heikompi. Tottakai otteluiden täytyy kertoimiin vaikuttaa, mutta näin suuri heilahtelu on mielestämme täysin yliammuttua. Kotijoukkueen voitolle onkin löydettävissä mukava vähintään 5% tuotto-odottama ja tähän me tarraamme kiinni kaksin käsin.

» Voittaja: Kroatia
2.40
Talleta 100€, pelaa 200€
2.40
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.37
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.37
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.37
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.37
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ