Maalien määrä: Yli 2.0 maalia

1.77

Nyt olemme päässeet jalkapallon EM-kisoissa siihen pisteeseen, että tänään on aika pelata lohkovaiheen viimeiset kamppailut. Päivän ehdoton helmi on Portugalin ja Ranskan välinen kamppailu, josta ei panosta todellakaan puutu. Ranska pelaa lohkon voitosta ja Portugali tarvitsee myös jonkun tuloksen varmistaakseen jatkopaikkansa turnauksessa. Ottelu pelataan Budapestin Puskas Areenalla ja pallo menee keskipisteeseen klo 22.00.

Ottelussa kotijoukkueen viittaa kantaa Portugali, jonka pelaaminen näissä kisoissa on ollut melkoisen viihdyttävää katsottavaa. Jo turnauksen alussa oli suuri kysymysmerkki saako valmentaja Fernando Santos rakennettua joukkueellensa puolustuksen? Nyt näyttäisi siltä kahden pelin perusteella, että ainakin vielä toistaiseksi tämä rakennusprojekti on kesken. Kuitenkin kun ymmärrämme kisojen luonteen, tiedämme tähän olevan edelleen rutkasti aikaa. Itse asiassa Portugalin kisojen startti on ollut melkein identtinen viiden vuoden takaisen mestaruuteen päättyneen turnauksen kanssa. Silloin alkulohko oli vain huomattavasti helpompi.

Portugalin joukkue onkin pelannut turnauksessa sellaista rehellistä hurlumhei jalkapalloa. Tähän mennessä joukkueen kahdessa ottelussa onkin luotu maaliodottaa yhteensä noin kahdeksan maalin verran. Se on tässä turnauksessa pelaavista joukkueista eniten. Tämän lisäksi myös joukkueen maalinteko on ollut todella tehokasta, joten tämän illan ottelussa Portugalin vahvuudet ja heikkoudet pitäisi olla jokaisen tiedossa. Kaiken lisäksi, jos Saksa alkaa olemaan omassa ottelussaan odotetun hyvä saattaa Portugalin ottelun panos pudota oikeastaan olemattomaksi viimeistään puoliajalla.

Tämän päivän vierasjoukkue Ranska pelaa tänään lohkon voitosta. Tämä vaatisi voiton tästä ottelusta. Toisaalta tämän voiton ottaminen toisi joukkueelle hivenen mukavamman kaavion jatko-otteluihin, joten toisin kun eilisessä lohkossa, niin tänään lohkon voittamiseen kannattaa hivenen ehkä jopa panostaa. Ranskan joukkue lähti turnaukseen ehkä jopa suurimpana suosikkina, mutta tätä asemaa joukkue ei todellakaan ole pystyneet pelillisesti lunastamaan. On kuitenkin samalla todettava, että Ranskan pelitapaa ei ole luotu missään nimessä siihen, että sillä voitetaan Unkari. Kyseinen pelitapa on luotu täysin suuria maita vastaan pelattavissa otteluissa pärjäämiseen. Tämä ehkä on hieman nähtävissä myös Ranska viime vuosien tuloksista.

Ranska on ollut turnauksessa silti odotettua vaisumpi. Varsinkin hyökkäyssuunnan tekemisestä puuttuu yllättävän paljon murtautumismalleja ja pallollisen pelaamisen rytmittäminen on ajoittain hukassa. Tämän lisäksi Benzeman perisynti, eli maalipaikkojen tuhlailu tuntuu taas olevan vahvasti läsnä turnauksessa, joten liian helppo joukkueen hyökkäämisestä tuskin tulee tänäänkään. Uskon kuitenkin Ranskan tekevän tarvittavat maalit, koska Portugalin puolustaminen varsinkin Saksaa vastaan oli lähinnä näennäistä.

Ranskan pelin rakenteet tulevat ilmeisesti kestämään yllättävänkin hyvin Portugalin hyökkäykset. Ranskan keskikentän ja puolustuksen pelitapa on kuin luotu hyökkääviä joukkueita vastaan, joten joukkue tulee tänään olemaan tässä suhteessa ilmeisen vahvoilla. Tämän lisäksi Portugalin puolustuksen täytyisi tehdä suuri muutos edelliseen otteluun, mikäli joukkue meinaa tänään voittaa jalkapallo-ottelunsa. Omasta mielestäni Ranska on juuri kertoimien kokoinen suosikki, joten pelikohdetta me emme sieltä löydä.

Pelikohteen löydämmekin maaliodottamasta, joka on painunut lohduttoman alas suureksi osaksi Ranskan olemattomien otteluiden vuoksi. Ottelun kuvaan vaikuttaa kuitenkin kaksi joukkuetta. Nyt kun Portugali tykkää vähän höntyillä välillä hyökkäyksessä, niin se avaa Ranskan joukkueelle toisaalta joitakin paikkoja iskeä nopeasti vastaan. Tämän lisäksi Portugalin hyökkäys on varmasti kyllin taitava menemään tässä ottelussa taululle vähintään kertaalleen. Ottelun panos saattaa kuitenkin vaihdella pelejen edetessä, joten valitaan tähän kohteeseen tästä syystä hivenen varovainen linja.

Portugali vai Ranska? – Näin saat 50.00 kertoimen ja 500 käteiskierrosta!

Saat uutena Unibetin asiakkaana 50.00 kertoimen, oli sitten kyseessä Ranska tai Portugali. Sinä päätät, kummalle joukkueelle haluat rahasi sijoittaa. Panoskoko on yksi euro ja voitot luonnollisesti käteisenä! Jos talletat suoraan 50 €, saat 500 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin – mitä v###a. Siirry tarjoukseen tästä>> tai alla olevasta napista.

» Maalien määrä: Yli 2.0 maalia
1.77
Talleta 100€, pelaa 200€
1.77
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ