Voittaja: Puola

1.88

Jalkapallon EM-kisojen neljännen pelipäivän toisena otteluna meille tarjoillaan Puolan ja Slovakian välinen kohtaaminen. Pelipaikkana toimii Pietarissa sijaitseva Gazprom Areena ja ottelu polkaistaan käyntiin klo 19.00.

Kotijoukkue Puola lähtee otteluun suurena suosikkina, eikä vähiten maailman parhaan jalkapalloilija Robert Lewandowskin ansiosta, joka painoi tämän kauden 29 Bundesliigaottelussaan löysät 41 kaappia. Mies on myös palkittu suunnilleen kaikilla palkinnoilla, mitä nyt jalkapallossa on tällä kaudella jaettu. Lewandowski onkin tällä hetkellä kiistatta maailman paras pelaaja. Onkin hienoinen kysymysmerkki, miten Puolaa valmentama portugalilainen Paulo Sousa saa otettua kaiken irti tähtipelaajastaan.

Lewandowskin lisäksi Puolalla on muutama muukin laadukas yksilö, joista maininnan ansaitsevat ainakin nykyisin Lokomotiv Moskovassa pelaava Grzegorz Krychowiak, Napolin laitapelaaja Piotr Zielinski ja Juventuksessa palkkansa tienaava maalivahti Wojciech Szczesny. Vaikka joukkueessa löytyy tähtipelaajia on Puolan pelaamisessa näkynyt silti se, että useiden muiden pienempien maiden tapaan ei joka paikalle löydy maailmanluokan pelaajaa. Tämä onkin syy, miksi Puolalta ei liikaa kannata näissä kisoissa vielä odottaa.

Slovakian joukkueen topparin paikalta löytyy ilmeisesti joukkueen paras pelaaja, eli FC Kölnissä pelaava Milan Skriniar. Toisaalta on mukavaa, että joukkueesta löytyy Serie A:n kärkipään mitat täyttävä pelaaja, mutta toisaalta Skriniarin ja keskikentällä pelaavan Kölnistä palkkansa nostavan Ondrej Dudan lisäksi joukkueesta on aika hankala löytää mitat täyttäviä pelaajia tälle tasolle. Varsinkin kärkihyökkääjän paikka kumisee tyhjyyttään. Sille paikalle avaukseen olisikin ilmeisesti tarjolla Omoniassa vaihtopenkille jäänyt Michal Duris.

Slovakian joukkueen vahvuus on sen joukkuepeli. Joukkueen valmentaja Stefan Tarkovic ulosmittaakin joukkueesta ulos melkein maksimaalisen suorituksen jokaisessa pelissä. Joukkueen pelisysteeminä on totuttu näkemään 4-2-3-1, joka on toteutettu erittäin hyvin olemassa olevaan taitotasoon nähden. Slovakian muodon väliin on vaikea tiloja tehdä, mutta toisaalta 1v1 tilanteet eivät ole slovakialaisten vahvuus.

Tässä pelissä kotijoukkue on taitotasoltaan yksinkertaisesti parempi. Ja nyt kun kotijoukkueen kerroin on jostain syystä heilahtanut jonkin verran ylöspäin. Näin ollen kotijoukkueen pelaaminen lapulle todella kannattavaa, mikäli kokoonpanojen julkaisun aikaan ei jotain suurta syytä tälle heilahtelulle löydetä. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin vain peliä ennen tapahtuvan ”harraste rahan” virtaaminen kohteeseen, joka tällä hetkellä tuntuu nostavan meidän tuotto-odottamamme jopa päälle 10%:n. Näin ollen kohdevalintamme on selkeä.

» Voittaja: Puola
1.88
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.88
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.88
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.88
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.87
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.87
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ