Ranska AH 0 tai Tasapeli ei vetoa

1.93

Tämän illan ja koko EM-kisojen ensimmäisen kierroksen herkkupala potkaistaan käyntii tänään klo 22.00, kun ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa kohtaavat Ranska ja Saksa. Pelipaikkana tälle herkkupalalle toimii Allianz Areena Münchenissä, joten ottelu pelataan nimellisesti vierasjoukkueena esiintyvän Saksan kotikentällä.

Tänään molempien joukkueiden miehistö on laadultaan sitä luokkaa, että pelin loksahdettua kohdalleen, voi kumpikin joukkue taistella tämän turnauksen voitosta. Näin ollen tämän kerran vihjeessä ei käydä läpi juurikaan joukkueiden miehistöjä, vaan etsimme sellaisia asioita pelistä, jotka meidän mielestämme vaikuttavat lopputulokseen.

Tämän päivän kotijoukkue Ranska on hallitseva maailman mestari ja lähtee myös tähän turnaukseen markkinoiden suurimpana suosikkina mestariksi. Joukkueen suurimmat vahvuudet löytyvät varmaan keskikentältä ja laitahyökkääjien pelaamisessa. Keskikentällä varsinkin kaksikko Pogba ja Kante sopivat keskenään kentälle, kuin nenä päähän. Pogban tästä kaudesta voidaan olla mitä mieltä tahansa, mutta kun muistetaan miehen olemattomuus kaudella 2017- 2018 ja sen jälkeinen loistava suoritustaso MM-kisoissa, niin saamme hivenen osviittaa siitä kuinka hyvin ranskalainen mustekala sopii valmentaja Didier Deschampsin pelitapaan ja nimenomaan Kanten rinnalle.

Tämän lisäksi maajoukkueessa jopa vanhanliiton piilokärjenroolissa, tai ehkä enemmän valeysinä pelaava Griezmann on saanut uutta virtaa taas pelaamiseensa maajoukkueen mukana. Griezmannin yläpuolella pelaavat Benzema ja Mbappe ovat mukavan erityyppisiä hyökkääjiä ja täydentävät roolejaan. Etenkin Mbappen nopeus voi tänään jälleen tuottaa tuskaa Hummelsin ja Sülen johtamalle puolustukselle. Ranska siis tullaan ilmeisesti näkemään kentällä 4-3-1-2 muodostelmassa, joka on hyvin lähellä perinteistä 4-3-3 pelitapaa.

Saksa lähtee kisoihin viimeistä kertaa Joachim Löwin alaisuudessa. Kisojen jälkeen maajoukkue ottaakin askeleen kohti nuoruutta, kun vasta 33 vuotias Nagelsmann ottaa vastuun joukkueen valmentamisesta. Kyseessä onkin siis Löwin viimeinen palvelus Saksan maajoukkueelle. Löw uusi miehistöään huomattavasti näihin kisoihin. Neljissä edellisissä kisoissa ollut runko hajosi, kun osa lopetti ja osalla ei vain taso riitä. Tämän kauden pelaajiston runko onkin pitkälti Bayern Münchenin runkopelaajistosta koottu.

Saksan joukkue tullaan näkemään kentällä suurimmalla todenäköisyydellä 5-3-2 variaatiossa, jossa laitapuolustajat omistavat velvotteita myös hyökkäyssuuntaan. Toinen vaihtoehto on myös 5-4-1 pelitapa, jota joukkue käytti ainakin valmistavassa maaottelussa Tanskaa vastaan. Tämän lisäksi Löw on välillä väläytellyt kovempiakin maita vastaan 3-4-3 pelitapaa, mutta tämäkin on pelin edetessä muokkautunut todella lähelle 5-3-2 variaatiota.

Vedonlyönnissä Saksan kotikentälle on annettu arvoa selkeästi ehkä hivenen enemmän, kun itse olen valmis arvoturnauksessa antamaan. Saksan joukkue ei ole viimeisen vuoden aikana saanut peliään oikeastaan kertaakaan yhtä valmiiksi, kun Deschampsin miehistö. Onkin jotenkin vaikea kuvitella, että tähän otteluun ei meinata löytää suosikkia. Tasapeli on kuitenkin sen verran mukava alku molemmille joukkueille, että jätetään sen mahdollisuus vedonlyöntimme ulkopuolelle.

» Ranska AH 0 tai Tasapeli ei vetoa
1.93
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.93
Talleta 100€, pelaa 200€
1.89
100 € ilmaisveto
1.89
100 € ilmaisveto
1.89
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.89
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ