Voittaja: Skotlanti

2.72

Tänään alkaa jalkapallon EM-kisojen neljäs kisapäivä. Tämä tarkoittaa tietysti jälleen kolmea huipputason jalkapallo-ottelua. Samalla myös kisoissa esitellään kaksi uutta isäkaupunkia, kun Glasgow ja Sevilla toimivat otteluisäntä ensimmäistä kertaa näissä kisoissa. Päivän ensimmäisenä kamppailuna näemme Skotlannin ja Tshekin välisen ottelun. Pelipaikkana toimii Hampden Park ja ottelu alkaa klo 16.00.

Skotlannin joukkue lähtee otteluun kerrointen valossa erittäin pienenä suosikkina. Joukkueen runko koostuu tänäkin vuonna etupäässä Englannin Valioliigan ja Championshipin pelaajista, höystettynä maan oman pääsarjan suurimpien seurojen, eli lähinnä Celticin ja Rangersin miehillä. Joukkueen maalinteosta isointa vastuuta kaadetaan Southampton kärki Che Adamsin niskaan, joka tämän vuoden Valioliigassa heilutti vastustajan maaliverkkoa yhdeksään otteeseen. Toinen joukkueen kärki on ilmeisesti kotistadionillaan pelaava QPR:n mies Lyndon Dykes, jonka taso kuitenkaan ei päätä huimaa, kun puhutaan EM-kisoista.

Skotlannin valmentaja Steve Clarke on todennut, että heidän keskikentällensä on aika saada johtaja nuorista pelaajista. Tästä voidaan vetää aika suora aasinsilta siihen, mitä Clarke odottaa Manchester Unitedin nuorelta Scott McTominaylta. Toisaalta se saattaa tarkoittaa myös sitä, että Celticin huippulupaus David Turnbull saattaisi saada peliaikaa Skotlannin riveissä.

Skotlannin pelitapa tulee ilmeisesti olemaan joko 5-3-2 tai 4-3-3. Näistä ensimmäisessä laitapakit pelaavat selkeässä wing backin roolissa ja jälkimmäisessäkin pelin puoleinen laitapuolustaja omistaa velvoitteita myös hyökkäyssuuntaan. Skotlannin heikkous ja vahvuus on sama asia. Joukkue on laadullisesti hyvin tasapaksu. Joukkueen jokainen kentälle laitettava pelaaja omistaa vaadittavan tason EM-kisoihin. Poikkeuksena voidaan oikeastaan pitää ainoastaan toisen kärkihyökkääjän roolia, jossa laadullisesti joudutaan vähän antamaan periksi. Toisaalta tämä on myös joukkueen heikkous, koska toisaalta joukkueesta puuttuu myös selkeät johtohahmot.

Tämän päivän vierasjoukkue Tshekki saa olla erittäin tyytyväinen tämän kauden arpaonneensa. Joukkueen miehistöä katsoessa nimittäin ei voi välttyä ajatukselta, että perinteikäs jalkapallomaa voisi kyykätä pahemminkin näissä kisoissa. Nyt kuitenkin rouva Fortuna tarjoaa joukkueen ensimmäiseen otteluun täysin voitettavissa olevan vastustajan, jonka vahvuudet sopivat ihan mukavasti Skotlannin heikkouksiin.

Tshekin joukkueen suurimmat odotukset kasataan varmasti hyökkäyspäässä hääräävien Bundesliigapelaajien Daridan ja Schickin harteille. Näistä varsinkin Bayern Leverkusenin kassavirrasta palkkansa nostava Patrik Schick on erittäin mielenkiintoinen pelaaja ja hänet kannattaakin ottaa seurantaan kisojen edetessä. Näiden lisäksi keskikentän pohjalla pelaavan Tomas Soucekin rooli on totuttuun tapaan suuri valmentaja Silhavyn pelitavassa.

Pelin lopputulosta ajatellessa on pakko alkaa miettimään jo jonkinlaisia lillukanvarsia. Joukkueet ovat todella tasaisia ja ottelussa voisi periaatteessa käydä miten vain. Totuus silti on, että varsinkin laitapelaamisessa Tshekin miehistöstä löytyy rutkasti parannettavaa. Varsinkin vasemman laitapuolustajan ja oikean linkin rooleihin on vaikea löytää mitat täyttävää pelaajaa. Myöskin Tshekin toppareilla saattaa esiintyä jonkin luokan vaikeuksia otteluiden jatkuessa. Kun myöskään valmennuksesta ei Tshekille etua heru, niin me uskomme saavamme nykyisillä kertoimilla reilun viiden prosentin tuotto-odottaman lyömällä kotijoukkueen lapulle.

» Voittaja: Skotlanti
2.72
100 € ilmaisveto
2.72
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.72
100€ ilmaisveto
2.72
100 € ilmaisveto
2.70
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.70
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ