alle 2.5 maalia

1.90

Tänään jalkapallon EM-kisoissa on vuorossa taas yksi maamme jalkapallohistorian merkittävimmistä päivistä, kun Huuhkajat taistelevat tosissaan lohkon jatkopaikasta. Vastus on tietysti ei ole helpoimmasta päästä, kun vastaan asettuu yksi turnauksen tähän mennessä vakuuttavimmista joukkueista, eli Belgia. Ottelu pelataan Pietarin Gazprom Areenalla ja aloitusvihellys kuullaan 22.00

Suomen maajoukkueen lähtökohdat alkavat olemaan selvät, kun jatkopaikkaan lohko kolmosten seasta minimivaatimukseksi näyttäisi väkisinkin muodostuvan neljä pistettä. Tai ainakin kolme pistettä ja neutraali maaliero. Toisin sanoen Suomen mahdollisuudet jatkoon yhden maalin tappiollakin olisi matemaattisesti noin 3-5% luokkaa. Eli tänään ottelun nimi on tulos tai ulos. Joka tapauksessa suomalaisten jalkapalloihmisten täytyy olla tyytyväinen siihen, että joukkueella ylipäätänsä on edelleen mahdollisuudet päästä tästä lohkosta jatkoon.

Suomen joukkueen mahdollisuudet tässä ottelussa on kahdessa asiassa. Toinen on se, että Belgialle ottelusta lohkon voittoon riittää tasapeli ja toinen on Suomen vastahyökkäykset. Palloa huuhkajat ottelussa tuskin tulevat pitämään, mutta jos Belgian puolustuksen latautuminen ei ole parhaimmillaan, niin Pukki ja Pohjanpalo ovat varmasti myös tänään valmiina juoksemaan vastustajan toppareilta jalat alta heti kun mahdollista. Myös Suomen puolustus saattaa pärjätä odotettua mukavammin ottelussa, mikäli Belgia pyrkii säätelemään pelin intensiteettiä alaspäin saadakseen pelaajien kuormitusta säädeltyä.

Belgia lähtee tähän otteluun ilmeisesti oikeinkin hyvällä kokoonpanolla, kun Kevin De Bruyne, Axel Witzel ja Eden Hazard aloittavat valmentajan lausuntojen mukaan ottelun avauksessa saadakseen pelituntumaa ja päästäkseen takaisin täydelliseen pelikuntoon loukkaantumisten jälkeen. Tämän lisäksi Romelu Lukaku on tunnetusti pelaajatypiltään sellainen hyökkääjä, että hän tuppaa pysymään paremmin pelikunnossa sillä, että hänet laitetaan joka ottelussa kentälle. Lukakun pelityyli ei myöskään ole maailman kuormittavin, joten pelaaja saatetaan hyvin nähdä ottelun avauksessa.

Kaikesta huolimatta vaikka Belgian avauskokoonpano olisi kuinka hyvä, niin tärkein asia ottelun kulun kannalta on Belgian valmentajan luoma taktiikka tähän otteluun. Belgian unelma peli koostuisi voitosta, matalasta intensiteetistä ja pitkistä pallonhallintajaksoista. Tämä tietysti takaisi tuloksen ja sen lisäksi pitäisi huolen siitä, että yksikään Belgian pelaaja ei joutuisi juoksemaan liian pitkiä matkoja ottelun aikana. Tämä taas takaisi mahdollisimman tuoreet alaraajat seuraavaan otteluun, jossa odottaakin sitten jo pakkovoitto.

Belgia tulee siis odotettavasti painamaan pelin intensiteetin alas pitämällä palloa pitkiä aikoja, joka taas tarkoittaa syöttöjen riskitason pienentämistä. Samoin joukkueen prässipelaaminen saattaa olla yllättävänkin leppoista ja puolustuslinjan korkeus hivenen normaalia alempana. Näin joukkue pystyy pitämään huolen siitä, että täydellä nopeudella tehtävät pitkät juoksut pysyvät minimissään. Suomi puolestaan on myös tyytyväinen varmasti matalaan intensiteettiin, sillä se parantaa huomattavasti Suomen mahdollisuutta pysyä mukana ottelussa. Pietariin luvataan kaiken lisäksi vielä kymmeneksi illallakin vielä 26-28 asteen lämpötilaa mikä ei varmasti kannusta Belgiaa yhtään suuremman intensiteetin pitämiseen ottelussa.

Tekeekö Huuhkajat ihmeen Belgiaa vastaan?

Jos Suomi tekee todellisen ihmeen ja voittaa Belgian, olet 150 euroa rikkaampi yhden euron sijoituksella! Voitot luonnollisesti suoraan lapaan ilman kierrätystä!

 • Avaa tili MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla 
 • Aseta 1€ veto Suomen voitolle Belgiasta varsinaisella peliajalla (1X2)
 • Erikoiskohde ilmestyy ruudullesi – 150.00 kerroin
 • Jos Suomi voittaa, saat 150€ suoraan lapaan – ei kierrätystä
» alle 2.5 maalia
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.90
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.87
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.87
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ