Venäjän pallonhallinta yli 58.5%

1.80

Tänään on aika aloittaa EM-kisojen alkulohkojen toinen päivä. Päivä alkaakin suomalaisten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun päivän ensimmäisessä ottelussa kentälle tulevat tähän mennessä jokaisen EM-kisaottelunsa voittanut Huuhkajat. Suomen toisen ottelun pelipaikkana toimii Pietarissa oleva Gazprom Areena ja vastaan asettuu Venäjä. Pallo potkaistaan Pietarissa liikkeelle tänään klo 16.00.

Huuhkajien ensimmäisestä ottelusta ei tapahtumia puuttunut. Kuitenkin lyhennettynä pelin kuva oli se, että Suomi puolusti hyvin oman maalinsa edustan, mutta muuten joukkue Tanska hallitsi peliä. Ilman reilun tunnin mittaista paussia, mikä seurasi Eriksenin sydämenpysähdyksen jälkeen, Suomen puolustuksen jaksaminen koko ottelun ajan olisi ollut hyvin kyseenalaista. Joka tapauksessa Suomi puolusti hyvin, mutta pallon kanssa joukkue ei saanut aikaiseksi a) yhtään b) mitään.

Huuhkajien avaukseen ei tänään saada varmaan yhtään yllätystä aikaseksi. Suomi tulee varmaan avaamaan täysin samalla miehistöllä, kun ensimmäisen ottelunsa. Kanervan joukkueen tärkein tehtävä näissä peleissä on kuitenkin puolustaminen. Tämän lisäksi kuitenkin, jos näissä kisoissa jatkoon halutaan täytyy myös pallollisena pystyä jatkossa pelaamaan paremmin. Tänään nimittäin ei välttämättä kannata luottaa siihen, että toisen kerran peräkkäin ainoasta paikasta tehtäisi maali.

Venäjän joukkueen ensimmäisessä ottelussa oli myös epätasaiset jaot. Ottelun kotijoukkue Belgia teki kentällä aivan mitä halusi ja Venäjä teki mitä se osasi. Venäjän osaaminen ei vain riittänyt kovin paljoon ja kentällä nähtiinkin oikeastaan vaan yksi joukkue, ja se oli Belgia. Tämä lopputulos ei kuitenkaan voinut tulla kenellekään suurena yllätyksenä, koska kyllähän tuo Belgia on muutamia asteita parempi joukkue pelaamaan jalkapalloa, kun nämä muut tämän lohkon joukkueet.

Venäjän yksi suurimmista valttikorteista on minun mielestäni tänään Artem Dzyuba. 194 senttinen Dzyuba on hyvin erilainen hyökkääjä, kun mihin suomalaiset topparit ovat tottuneet ja mies onkin todella vaarallinen vastustajan boksissa, joten jos Venäjä pääsee hallitsemaan palloa yhtä rauhallisesti kuin Tanska, niin Dzyuban tyyppinen hyökkääjä on näissä tapauksissa erittäin vaarallinen.

Ennen kisoja markkinat pitivät Venäjää alle 1.5 kertoimisena suosikkina. Tämän jälkeen Belgia on peräkäsitellyt Venäjän hyvinkin odotetusti ja Suomi oli pelillisessä mankelissa Tanskan seurana. Nyt kuitenkin tulostaululla lukee Suomen sarakkeessa hieno 1-0 voitto ja Venäjän sarakkeessa 3-0 turpasauna. Tämä tarkoittaakin sitä, että Venäjän on pakko saada tänään pisteitä, mikäli joukkue haluaa jatkopeleihin. Kolmella pisteellä ei jatkoon mennä, kun maalisuhde on jo ensimmäisen ottelun jälkeen pitkin sitä itseään.

Suomelle ottelusta riittää pinna jatkoon ja jos Suomi ottelussa johtoon menee, tulee se tappamaan pelin täysin. Venäjän mennessä johtoon he siitä huolimatta saattavat saada pallonhallinnan itselleen. Suomen taktiikkana näissä kisoissa ei ole pallonhallinta. Periaatteessa pelissä olisi pelattavissa myös kaikki under tyyppisen vedot maaliodottaman suhteen, mutta me löydämme mielestämme suuremman tuotto-odottaman pallonhallinnan parista, vaikka linja onkin vedetty huomattavan korkealle.

Suomelle 100.00 kerroin Venäjää vastaan – tappiolla tienaat 10€ ilmaisvedon Belgia-otteluun

Jalkapallovedonlyöjien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa Suomi – Venäjä otteluun Huuhkajien voitolle 100.00 kerrointa. Suomen hävitessä Venäjälle, saat 10 € ilmaisvedon Huuhkajien seuraavaan otteluun Belgiaa vastaan. Jos sinulta vielä puuttuu Betssonin tili ja haluat kisojen ajan nauttia hyvistä tarjouksista ja kertoimista – Liity Betssonille.

» Venäjän pallonhallinta yli 58.5%
1.80
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100€ ilmaisveto
1.80
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.80
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ