Espanjan pallonhallinta yli 65.5%

2.00

Tänään kun kalenterissa lukee päivämääränä 2.7.2021 on aika selvittää ensimmäisen EM-kisojen välieriin matkaavat joukkueet. Ensimmäinen puolivälieristä jatkoon pääsevä joukkue selvitetään Pietarin Gazprom Areenalla, jossa klo 19.00 alkavassa Sveitsin ja Espanjan välisessä ottelussa on koronan lisäksi jaossa yksi paikka välieriin.

Kotijoukkue Sveitsi lähtee otteluun aika suurien haasteiden saattelemana, kun joukkue starttaa päivän koitokseen ilman keskikentän moottoriaan ja joukkueen kapteenia Granit Xhakaa, joka huilaa ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi. Tämän lisäksi Sveitsi on saanut taistella aivan naurettavaa otteluohjelmaa vastaan, kun joukkueen joka toinen ottelu on pelattu keskellä ei mitään sijaitsevassa Bakussa. Sveitsin joukkue onkin viettänyt turnauksen aikana hurjan määrän palautumisestaan lentokoneessa, kun joukkueen matkareitti Baku-Rooma-Baku-Bukarest-Pietari. Tämä vaikuttaa varmasti negatiivisesti joukkueen palautumiseen.

Suuremman ongelman joukkueelle varmasti tuo se, että mistä se saisi pätevän korvaajan keskikentällä loistavan turnauksen pelanneelle Xhakalle ja vastaus taitaa valitettavasti olla ei mistään. Oma veikkaukseni tälle paikalle tänään on Gjibril Sow, jolla on takana ihan mukiin menevä kausi Frankfurtin paidassa. On kuitenkin selvää, että Xhakan tasolle mies ei tule missään nimessä yltämään varsinkaan pallollisessa tekemisessä, missä Sveitsin taitotaso jää tänään keskikentän osalta väkisin hivenen vajaaksi.

Hyökkäyspelaamisessa Sveitsi on ollut tässä turnauksessa positiivinen yllättäjä. Shaqiri on jälleen ollut hyvä maajoukkuepaidassa, Embolo on ollut odotetun hyvä ja Seferovic on myös näyttänyt parasta tekemistään jälleen, kun rinnassa on Sveitsin logo. Tämä kolmikko saattaa tänäänkin saada aikaiseksi hyviä asioita varsinkin vastahyökkäyksissä, jos Sveitsi pääsee kääntämään peliä nopeasti kohti Espanjan päätyä.

Ottelun ainoa suosikki on tänään kuitenkin Espanja, joka viime ottelun lopun nukahtamista lukuun ottamatta on pelannut erittäin laadukkaan turnauksen. Joukkueen keskikenttäpelaaminen on koko turnauksen parasta ja se onkin luonut tässä turnauksessa selkeästi eniten maalipaikkoja kaikista mukana olevista joukkueista. Myöskin maalinteko on alkanut pikkuhiljaa luistamaan. Siitä osoituksena on viimeiseen kahteen otteluun syntyneet kymmenen maalia.

Espanjan vahvuus tässä turnauksessa on todellakin ollut joukkueena onnistuminen ja pelaaminen. Yksilöitä voitaisi nostaa esiin ehkä muutamia, mutta se on turhaa Luis Enriquen valmentamissa joukkueissa, sillä nämä joukkueet perustavat tekemisensä aina vahvojen syöttökombinaatioiden varaan. Vaikka Espanjassa on viime vuodet puhuttu siirtymisestä pois totaalisen jalkapalloilun parista, ei tätä siirtymää kentällä pelaavasta joukkueesta meinaa vielä millään huomata. Toisaalta nykyinen pelityyli on parhaimmillaan erittäinkin voittava taktiikka pelata jalkapalloa.

Xhakan poissaolo on markkinoilla otettu vastaan odotetusti ja Espanjan kertoimet ovat painuneet aika pohjalukemiin. Tästä huolimatta Espanjan pallonhallintaprosentissa tämä ei liikaa ole päässyt näkymään ja näin ollen me pyrimme saamaan tästä irti opta-datan tuoman edun. Opta-data mitataan hivenen eri periaatteella, kun UEFA:n julkaisema data. Opta-datassa enemmän palloa pitävän joukkueen prosentit ovat yleisesti 2-4% UEFA:n dataa suurempia, joten tämän päivän kohdevalintaamme pelattaessa pelaajan tulee tarkastaa se, että mitä dataa ottelun lopputuloksissa käytetään. Alla olevien vedonvälittäjien listasta kaikki sivustot käyttävät mainitsemaani opta-dataa.

200 % Bonus tai 100 € Riskitön veto

Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki Unibet tarjoaa EM-kisojen ajan loistavaa Kampanjaa, jossa voit valita joko 200 % ensitalletusbonuksen aina 200 € asti tai 100 euron riskittömän vedon. Mikäli vielä jostain kumman syystä suomalaisten kestosuosikin pelitili sattuu vielä puuttumaan, on sinulla loistava tilaisuus hyödyntää markkinoiden paras ensitalletusbonus vielä EM-kisojen ajan.

» Espanjan pallonhallinta yli 65.5%
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
100€ ilmaisveto
2.00
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ