Voittaja: Belgia

2.05

EM-kisoissa toinen päivän otteluista pelataan B-lohkossa. Tässä lohkossahan pelaa myös Huuhkajat, joiden kannalta myös tämän päivän ottelu on todella merkityksellinen. Käytännössähän Suomen jatkon kannalta olisi erittäin tärkeää, että Belgia lähtisi tässä ottelussa voittajana kentältä. Ottelussa siis kohtaavat Tanska ja Belgia. Pelipaikkana toimii Parken ja pallo lyödään keskelle klo 19.00.

Tanskan joukkue lähtee otteluun todella vaikeista lähtökohdista. Alla on tappia Suomelle ja sen lisäksi henkisesti erittäin vaikea aika otteluiden välissä. Käytännössä koko Tanskan joukkue oli tekemässä ihmismuuria kentällä ensimmäisessä ottelussa, kun omaa joukkuetoveria elvytettiin heidän selkiensä takana. Seuraavana päivänä joukkueen pelaajat saivat kriisiapua ja he saivat keskustella asioista ammattilaisten kanssa, mutta silti tämän päivän ottelu tulee aika nopeasti tämän kaiken jälkeen.

Pelillisesti Tanska ei ollut huono Suomea vastaan, mutta laadukkaita maalipaikkoja joukkue ei pystynyt luomaan. Oikeastaan ainoa yli 20% maalipaikka joukkueelle merkattiin rangaistuspotkusta, joka sekin tuomittiin Paulus Arajuuren hienoisen ylipelaamisen vuoksi tilanteesta, josta maalipaikkaa tuskin muuten olisi tullut. Tanskan pelaamista puolustussuunnassa tässä pelissä ei päästy haastamaan ollenkaan, joten siltä osin joukkue on vielä hivenen raaputtamaton arpa.

Belgian ensimmäinen ottelu olikin sitten tähän nähdyistä peleistä ei ehkä vakuuttavin, mutta vakuuttavimmasta päästä. Joukkue lähti otteluun ilman yhtä suurimmista tähdistään Kevin De Bruynea, mutta tästä huolimatta Venäjä ei saanut kentällä hippaakaan. Käytännössä jo alkuvihellyksen jälkeen oli nähtävissä, että ottelun voittaja tulee löytymään Belgian joukkueesta ja Venäjä on kentällä lähinnä siitä ilosta, että he saavat osallistua otteluun.

Belgian joukkue vahvistuu tähän otteluun hivenen, kun ainakin Witzel on jälleen pelikunnossa. Tämän lisäksi De Bruynen pelikunto varmistuu näiden tuntejen aikana. Varsinkin jos herra De Bruyne on pelikunnossa, tulee olemaan Tanskan keskikentälle tarjoiltava kyyti tänään ilmeisesti melkoisen kylmää. Muutenhan Belgian joukkue näytti jo Venäjää vastaan käytävässä avauksessa, että joukkue on loistokunnossa.

Tanskan joukkue voisi lähtökohtaisesti muuten laittaa tänään hanttiin Belgialle, mutta onhan tuo joukkueen valmistautuminen otteluun ollut aivan absurdi. Kukaan ei edes pysty kuvittelemaan, että joukkue pystyisi tulemaan täydellisesti valmistautuneena tähän otteluun. Tämän vastapainona Belgian lähtökohdat otteluun ovat täydelliset. Alla on reilu voitto avausottelusta ja jo sen avulla saattaisi jatkopaikka pudota taskuun. Mielestämme vieraiden voitolle onkin löydettävissä 5-8% tuotto-odottamaa, joka on erittäin hyvä nykypäivän vedonlyönnissä.

» Voittaja: Belgia
2.05
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.05
Talleta 100€, pelaa 200€
2.04
100 € ilmaisveto
2.04
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.04
100€ ilmaisveto
2.04
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ