Maalejen määrä: Alle 2.5 maalia

1.83

Tänään on se historiallinen hetki, kun Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaavat historiansa ensimmäisen jalkapallon EM-kisa ottelun. Ottelupaikkana on Kööpenhamina ja Parken Stadion. Monen suomalaisen jalkapallofanin unelma toteutuukin juuri tänään kello 19.00, kun Anthony Taylor viheltää pilliinsä ja antaa Huuhkajille luvan lähteä lentoon.

Suomi tulee tänään esiintymään melkoisen varmasti muodostelmassa 5-3-2. Huuhkajat kokeilivat Viroa vastaan valmistavassa maaottelussa myös 4-2-3-1 muodostelmaa, mutta laihoin tuloksin, joten paluu 5-3-2 systeemiin tuntuu lähes varmalta. Suomen maalivahtina aloittanee Lukas Hradecky, joka ilmeisesti pelaa kaikki pelit. Toppareina varmahkon pelipaikan ovat ansainneet Arajuuri ja Toivio. Heidän lisäkseen topparikolmikko täydennetään kaksikosta Väisänen ja O´Shagnessy. Yksi vaihtoehto topparin tontille on ollut myös Raitala, joka kuitenkin ottanee oikean wing backin paikan avauksessa. Vasemmalla wing backina nähdään Jere Uronen.

Suomen keskikentän kolmikko onkin sitten hivenen suurempi kysymysmerkki. Sparvin pelikuntoa ei taida tällä hetkellä tietää kukaan joukkueen ulkopuolella. Sparvin ollessa pelikunnossa hänelle on kuitenkin tarjolla melkoisella varmuudella paikka avauksessa. Jos Sparv on poissa, saattaisi Kauko tai Schüller ottaa paikan avauksesta. Toinen alempana keskikenttänä pelaava pelaaja on varmuudella Glen Kamara. Ylempään rooliin on tarjolla jo kerran mainitun Kaukon lisäksi esimerkiksi Lod, tai Valakari. Näistä Lod saattaa pelata myös kärjessä Pukin kaverina. Tämä tietäisi kuitenkin Pohjanpalon penkittämistä.

Tanskan joukkue on hävinnyt kotona vuoden 2015 jälkeen ainoastaan kerran, kun Belgia haki voiton Parkenilta viime syksynä pelatussa Kansojen Liigan ottelussa. Tanska onkin tässä ottelussa suuri suosikki ja se näkyy myös vedonlyönnin kertoimissa, jotka heiluvat 1.35 tuntumassa. Tanskan paikka suosikkina on tietysti myös ansaittu. Tanskan joukkue rehellisesti mainittuna kuitenkin pari pykälää Huuhkajia laadukkaampi ja kesällä 2020 joukkueen peräsimeen tullut Kasper Hjulmand on myös osoittanut, että joukkue ei häviä valmentajien välisessä taistelussakaan juuri yhdellekään vastustajalleen.

Suomen kannalta yksi tärkeimmistä asioista tämän päivän ottelussa olisi saada Tanskan keskikentän tähtipelaaja Eriksen hakemaan palloa mahdollisimman kaukaa Suomen maalista. Tanska tulee pyörittämään peliä Eriksenin kautta ja jos mies ei löydä tiloja ylempää hyökkäyksestä on hän välillä hakenut palloa melkein toppareiden välistä saakka. Tämä olisikin lottovoitto Suomelle, sillä jos Eriksen joutuu hakemaan palloa kovin alhaalta, niin Barcelonasta palkkansa nettoava kärkihyökkääjä Braithwaite jää auttamatta hivenen huonommalle tarjonnalle omalla tontillaan.

Vaikka suuri jalkapallofani minussa toivoo Suomen voittoa tai vähintään tasapeliä, niin vanha sanonta rahalla ei ole kotimaata on kuitenkin voitollisen vedonlyönnin kannalta erittäin tärkeä muistettava. Kerrointen liike on kuitenkin ollut sen suuntainen, että kotijoukkueen kerroin on painunut täysin pohjamutiin ja meidän onkin haettava oma kohteemme muualta. Suomi omistaa ottelussa pienen mahdollisuuden osallistua tosissaan otteluun. Suomen menestymisen kannalta tärkeää olisi, että ottelusta ei muodostuisi maalijuhlia. Huuhkajien tavoite lieneekin pitää ottelu mahdollisimman pitkään maalittomana. Tähän myös me luotamme ja nappaamme lapulle seuraavan kohteen.

Voittaako Suomi Tanskan vai tuleeko ottelusta vähämaalinen?

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille 30.00 korotettua kerrointa niin Suomen voitolle varsinaisella peliajalla (1X2) kuin ottelun maalimäärien pysyessä alle 2.5 maalissa – valinta on sinun. Jos talletat vähintään 20 €, saat 100 käteiskierrosta Legacy of Dead -peliin. Kierrokset maksetaan ottelua seuraavana arkipäivänä kello 20.00 mennessä. 

» Maalejen määrä: Alle 2.5 maalia
1.83
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.83
Talleta 100€, pelaa 200€
1.79
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.79
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.79
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ