alle 2.5 maalia

1.75

Tänään on jalkapallon EM-kisoissa vuorossa D-lohkon viimeinen kierros, joka käsittää kaksi ottelua. Ensimmäinen vihjeemme tulee ottelusta, jossa kohtaavat jo jatkopaikkansa varmistaneet Tshekki ja Englanti. Tässä ottelussa panoksena on kuitenkin edelleen lohkon voitto, josta ei kuitenkaan minkäänlaista palkintoa ole luvassa, koska lohkon voittaja saa noin vastaansa F-lohkon kakkosen, eli Saksan, Portugalin tai Ranskan. Kun lohkon kakkosen mahdolliset vastustajat ovat Espanja, Ruotsi, tai Slovakia. Ottelu pelataan Wembleyllä ja se alkaa klo 19.00.

Tshekki on tässä turnauksessa ollut positiivinen yllättäjä, eikä kaikista vähiten joukkueen tähtihyökkääjä Patrick Schickin ansiosta, joka on tehnyt tähän mennessä kahdessa ottelussa yhteensä kolme maalia. Huomioitavaa on myös se, että Schickin kolmesta maalista ainoastaan yksi on tullut laadukkaasta maalipaikasta. Kaksi muuta ovat olleet loistavan viimeistelyn ansiota. Jos ensimmäisen ottelun voittoa Skotlantia vastaan voidaan pitää osin onnekkaana pelitilanteisiin nähden, niin toisessa ottelussa Tshekki oli Kroatiaa parempi, mutta joutui silti tyytymään tasapeliin, joten myöskään onnea emme voi kokonaisuudessaan kiittää Tshekin tuloksista.

Jos Tshekin hyökkääminen tukeutuu vahvasti yhden miehen suorittamiseen, niin puolustaminen puolestaan pohjautuu erittäin kurinalaiseen joukkuepeliin, jossa Tshekki paransi otteitaan huomattavasti toiseen otteluun. Joukkue pystyikin pitämään hivenen heikosti pelanneen Kroatian kokonaan pois parhailta maalipaikoilta oikeastaan ottelun ekan jakson loppupuolella tullutta Rebicin paikkaa lukuun ottamatta.  Puolustus onkin ollut kisojen avauksessa joukkueen yksi heikkouksista ja toisessa ottelussa joukkueen suurin vahvuus.

Vierasjoukkue Englanti on oikeastaan törmännyt juuri siihen miinaan, mihin jo ennalta Englannissa osattiin varautua. Joukkueen valmentaja Gareth Southgate ei nimittäin tunnetusti ole mikään pallollisen pelaamisen nero ja se on näkynytkin julmasti Englannin pelaamisesta näissä kisoissa. Pahin ongelma joukkueen pelaamisessa onkin se, että sen hyökkäämisestä puuttuu oikeastaan täysin tunnustettavissa oleva rytmi. Näin ollen murtavien syöttöjen ajoitusta on lähes mahdoton lukea ja joukkueen hyökkääjien pelaaminen on tehty mahdollisimman hankalaksi. Tämä näkyy esimerkiksi Harry Kanen pelaamisessa todella isosti.

Toinen joukkueen ongelma on pallollisessa pelaamisessa tapahtuva linjojen välin repeäminen. Kun toppari kääntyy laitaan pallollisena, on laitapakki saattanut karatakin jo 25 metrin päähän ja näin ollen pallon luonnollinen kierrättäminen vaikeutuu huomattavasti.  Puolustaminen Southgaten joukkueella on kuitenkin myös odotetun hyvällä tasolla, joten kyllä Englanti edelleen omistaa mahdollisuudet voittaa joka peli tässä turnauksessa, kun seuraavalla kierroksella pelin kuva muuttuu jo todella radikaalisti.

Tänään kentällä on siis kaksi joukkuetta, joilta voidaan odottaa vahvaa puolustamista ja hivenen vaillinaista hyökkäyspeliä. Tämän lisäksi Wembleylle saattaa astella kaksi parhaillaan erinomaisesti puolustavaa joukkuetta, joten mitään maalijuhlia en pysty kyseisessä ottelussa suurella todennäköisyydellä näkemään. Englanti on ottelussa edelleen mielestäni ansaittu suosikki ja näin ollen me kaivamme kohteemme muualta.

Tiesitkö tätä? – Varhainen voitonmaksu EM-kisoissa

NordicBetin suosittu varhainen voitonmaksu jatkuu Jalkapallon EM-kisoissa – hyvästi siis viime hetkillä sulaneet laput. Saat voittosi saman tien käteisenä, jos valitsemasi joukkue siirtyy kahdella maalilla johtoon missä vaiheessa ottelua tahansa. NordicBet katsoo vetosi voittavaksi, vaikka vastustaja vielä nousisikin rinnalle tai ottelun voittajaksi.

Puuttuko sinulta NordicBetin pelitili? Jos puuttuu, voit hyödyntää samalla 170 € tervetulopaketin ja tehdä EM-kisojen vedonlyönnistä huomattavasti mielenkiintoisempaa. Siirry kampanjasivulle suoraan alla olevasta napista  – Good luck.

» alle 2.5 maalia
1.75
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.75
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.75
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.75
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.74
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.74
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ