Tanska -0.25 maalia

1.84

Kun Espanja ja Italia ovat jo välieräpaikkansa varmistaneet, on jalkapallon EM-kisoissa aika etsiä myös kaksi muuta välieräjoukkuetta. Tästä paikasta taistelevat tämän illan ensimmäisessä kamppailussa Tshekki ja Tanska. Ottelun pelipaikkana toimii Bakun Olympiastadion ja pallo pistetään keskelle klo 19.00.

Ensimmäinen asia mikä kannattaa tämän päivän ottelussa huomata on se, että Bakussa pitäisi pelin käynnistyessä olla noin 35 astetta hellettä. Tämä lukema alkaa olemaan paatuneemmallekin auringonpalvojalle vähintäänkin tarpeeksi ja näin ollen se tulee ilmeisesti vaikuttamaan hivenen myös pelin tempoon ja sitä kautta ehkä myöskin maaliodottamaan.

Kotijoukkue Tshekki on tässä turnauksessa ollut varsinkin tuloksellisesti positiivinen yllätys. Puolivälierissä joukkueelle näytti kuitenkin jo tulevan hivenen väkisin noutaja, kun Hollanti kiikutti Tshekkiä löyhässä hirressä ottelun ensimmäiset 35 minuuttia. Tämän jälkeen kuitenkin Tshekki alkoi päästä otteluun paremmin mukaan ja koko ottelun ratkaisu nähtiin Matthijs de Ligt otti aivan käsittämättömän typerän punaisen kortin ja Tshekki pääsi pelaamaan koko ottelun lopun ylivoimalla. Lopulta joukkue käytti ylivoimansa hyödykseen ja voitti ottelun lukemin 2-0 ja ansaitsi paikkansa tämän päivän ottelussa.

Tshekin joukkue ei edelleenkään ole taidollisesti kisojen parhaita, mutta Jaroslav Silhavyn ryhmä on ollut yllättävän hyvin valmennettu joukkue näissä kisoissa. Silhavy onkin jättänyt kansainväliselle jalkapallokentälle melkoisen CV:n näissä kisoissa ja 59-vuotiaan valmentajan unelma jonkun ison sarjan joukkueen managerina onkin ottanut todellisen harppauksen näiden kisojen aikana. Vaikka Tshekki ei pelillisesti pysty olemaan otteluissa vastustajaansa parempi, on se pystynyt ulosmittaamaan maksimitasonsa lähes jokaisesta pelaajastaan. Etenkin Patrik Schick ja Tomas Soucek tuntuvat olevaan parhaimmillaan juuri maajoukkueen paidassa tällä kaudella.

Vierasjoukkue Tanska on tämän ottelun selkeä suosikki. Tanskan joukkue on pystynyt turnauksen alun katastrofin jälkeen parantamaan kaiken aikaa otteitaan ja nyt alkuturnauksen järkytys tuntuu toimivan jo joukkueen yhteen liittävänä voimana. Tästä Tanskan jalkapalloliitto saa kiittää kaikkia joukkueen taustahenkilöitä, jotka ovat selvinneet kunnialla varmasti elämänsä vaikeimmasta työtehtävästä jalkapallon parissa. Onkin pienoinen ihme, että tämän kaiken keskellä valmentaja Kasper Hjulmand on pystynyt valmennustiimeineen vielä kehittämään Tanskan pelillistä esitystä koko kisojen ajan.

Tanskan joukkueesta puuttuvat tänään Eriksenin lisäksi myös kaksi muuta tärkeää avauksen pelaajaa, kun Poulsen ja Wass istuvat poppareilla loukkaantumisien vuoksi. Molemmat pelaajat puuttuivat jo puolivälierässä, mutta varsinkin Poulsenin tilalle tullut Nicen kärkipelaaja Kasper Dolberg jätti nimensä monen jalkapalloa seuraavan mieleen. Mies oli kentällä kaiken aikaa erottuva pelaaja ja kruunasi ottelunsa tuuppaamalla pallon kahteen otteeseen vastustajan nuottaan. Onkin mielenkiintoista nähdä jäikö tämä yksittäiseksi suonenvedoksi, vai nähdäänkö mieheltä vastaavia otteita tulevaisuudessakin.

Ottelussa on vastakkain kaksi hyvin valmennettua joukkuetta, joista Tanska on perus pelaajamateriaaliltaan parempi joukkue. Varsinkin keskikentän osalta Tanskan pelaajien perustaso on pykälän verran vastustajaa parempi ja nyt kun Tshekille ei ole luvassa myöskään valmennuksen tuomaa pelitavallista etua, niin Tanska ansaitsee nykyisen suosikin asemansa. Vetokohteessa Tanskan lyöminen suoraan houkuttaisi, mutta koska Bakun kuumuus laskee hivenen maaliodottamaa, otamme hivenen varovaisemman linjan, jossa tasapelillä saamme vielä puolet panoksestamme takaisin.

» Tanska -0.25 maalia
1.84
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.84
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.84
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.84
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.83
100 € ilmaisveto
1.83
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ