EM-kisojen voittaja: Ranska

5.60

Jalkapallon EM-kisat alkavat tänään perjantaina ja yksi mielenkiintoisimmista vedoista on aina koko turnauksen voittajan arvaaminen. Kyseistä vetotapaa voi pelata todella monella systeemillä. Etsien alkuun pieniä yllättäjiä ja poimien sen jälkeen tarjottavia cash outteja taskuunsa tai perinteisesti kokeilemalla arvata koko kisojen voittajan. Kyseiseen vetotapaan ei kuulukaan panostaa suuria summia, vaan tavoitteena tulee olla edelleen ainoastaan edun etsiminen markkinoihin nähden.

Normaalisti näissä voittajavedoissa ei etua kannata lähteä etsimään suurimmasta suosikista, mutta tässäkin tapauksessa poikkeus vahvistaa säännön. Tänä vuonna nimittäin hyppäämme vedonlyönnin suurimman suosikin, eli Ranskan kelkkaan. Allekirjoittanut teki saman liikkeen jo edellisissä MM-kisoissa ja nyt siis jatkamme tätä hyväksi todettua matkaamme.

Tietysti Ranska on hallitseva MM-kisojen voittaja, mutta tämän lisäksi kyseessä on koko kisojen tasapainoisin kokonaisuus joukkueena. Joukkueen puolustuspeli on loistavaa, tästä vastuussa ovat topparipari Kimbembe ja Varane, sekä heidän alapuolella löytyvä maalivahti Lloris. Heidän suurena apunansa hääräilee tietysti vielä maailman kiistatta paras puolustava keskikenttäpelaaja N’Golo Kante. Keskikentän ylempiin rooleihinkin löytyy maailmanluokan pelaajia, kun Tolisson tai Rabbiotin kanssa keskikenttä täydennetään aina Deschampsin pelitavassa onnistuneella Paul Pogballa.

Hyökkäyskalusto onkin sitten koko turnauksen paras. Kärkipari Bentzema – Mbabbe saatat taakseen kymppipaikalla hääräävän Griezmannin. Tämä kolmikko kun täydennetään vielä ilmeisesti vaihdosta aloittavalla Dembelellä, niin Ranskan hyökkäs onkin vähintään murhaavaa tasoa. Allekirjoittanut odottaakin, että Ranskan joukkue saattaisi tehdä myös eniten maaleja koko turnauksessa vaikesta alkusarjasta riippumatta. Tälle saatava 8.00 kerroin William Hillillä on mielestäni myös kokeilemisen arvoinen.

Ranskan kisaurakka alkaa todellakin kuolemanlohkosta, jossa vastaan asettuvat Portugali, Saksa ja Unkari. Unkarin läsnäolo lohkossa tarkoittanee sitä, että isolla todenäköisyydellä kaikki kolme muuta joukkuetta lohkosta matkaa jatkopeleihin. Tämän lohkon voittaja saakin sitten eteensä kohtalaisen helpot kaksi ensimmäistä kierrosta pudotuspeleissä. Ensimmäisen vastustaja määräytyy lohkon A, B, tai C parhaista kolmosista, ja toisella puolivälierissä vastaan asettuu joko D-, tai E-lohkon kakkonen. Eli tämän lohkon voittaja menee välieriin saakka kohtaamatta yhtäkään lohkovoittajaa.

Ranska on lohkonsa suurin suosikki. Tämän jälkeen kun otetaan huomioon kohtalaisen helppo jatkokaavio, niin voitaisi olettaa, että Deschampsin valmentama ryhmä nähdään jälleen ainakin kisojen välierävaiheessa. Kaikki muu olisi todella yllättävää. Ranska voittaakin nämä kisat mielestäni vähintään kerran viidestä. Tämän laskukaavan mukaan onkin selvää, että markkinoilta saatavat keroimet tuovat meille mukavat tuotto-odottamat.

Vedonlyöjän on hyvä huomioida, että vaikka kisoissa tänään pelataan vain yksi ottelu, niin tämä kohde sulkeutuu silti tänään perjantaina klo 22.00

» EM-kisojen voittaja: Ranska
5.60
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
5.60
100% ensitalletusbonus 100€ asti
5.60
Eurolla 10€ ilmaisveto
5.60
Talleta 10€ Pelaa 60€
5.50
100% ensitalletusbonus 300€ asti
5.50
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ