alle 2.5 maalia

1.83

Jalkapallon EM-kisojen puolivälierävaiheen viimeinen ottelu pelataan tänään illalla klo 22.00. Ottelussa on jaossa paikka välieriin, jossa vastaan asettuu joko Tanska tai Tshekki. Illan ottelussa toisistaan mittaa ottavat siis Ukraina ja Englanti. Pelipaikkana toimii Roomassa sijaitseva Stadio Olimpico.

Tämän ottelun kotijoukkue Ukraina on jotenkin pystynyt keplottelemaan turnauksen puolivälieriin voittamalla ainoastaan yhden ottelun varsinaisella peliajalla ja pelaamalla ainoastaan yhden hyvän ottelun. Tämä ottelu heidän onnekseen osui juuri edelliseen myräkkään Ruotsia vastaan, jossa joukkue pystyi käyttämään Ruotsin aika keskinkertaisen peliesityksen hyväkseen ja matkustamalla tähän otteluun jatkoajan jälkeen tulleella voitolla. Ottelua väritti myös Marcus Danielsonin jatkoajalla nappaama punainen kortti. Ukraina tekikin voittomaalinsa jatkoajan lisäajalla ylivoimalla pelatessaan.

Tosiaan Ukrainan joukkue ei ole antanut itsestään mitään kovin loistavaa kuvaa. Jotenkin tuntuu, että joukkueen valmennusjohto ei pysty ulosmittaamaan joukkueesta tällä hetkellä kaikkea potentiaalia irti. Tämä tuntuu oudolta sanoa Ukrainan joukkueesta, joka on puolivälierissä, mutta tässä turnauksessa tämä joukkue on seilannut kyllä keskivertoa suuremmalla tuurilla. Kuitenkin nyt Ruotsia vastaan pelatussa kamppailussa oli viitteitä siitä, että Ukraina pystyy puolustamaan omaa maaliaan viimeinkin kohtalaisen hyvin. Tämän osa-alueen tulisi olla tänäänkin kunnossa. Muuten kaikki unelmat jatkopaikasta voidaan varmasti haudata syvälle Rooman maaperään.

Englanti on ollut koko tämän turnauksen todella uskollinen Gareth Southgaten pelitavalle ja olisin yllättynyt, jos tilanne tänään siitä joksikin muuttuisi. Southgaten Englanti elää ja hengittää puolustamisen kautta ja tämä näkyy jo kaikista pelaajavalinnoistakin. Onkin mielenkiintoista nähdä nappaako koronaprotokollasta vapautunut Mason Mount paikan avauksesta. Jos näin käy, niin se tietäisi ilmeisesti joukkueen paluuta 4-2-3-1 muodostelmaan, missä Mount pelaisi Kanen alapuolella ja keskikentän kaksikko Rice ja Phillips jäisi edelleen kentälle. Tämä samalla tarkoittaisi sitä, että Englannin fanien keskuudessa suureen suosioon nousseen Jack Grealishin kisat jatkuisivat hyvistä otteista huolimatta vilttivitjan vasemman paitsion tontilla.

Englanti on nyt pelannut näissä kisoissa neljä ottelua päästämättä yhtään maalia ja kukaan ei varmasti olisi täysin järkyttynyt, jos tänään olisi viidennen nollapelin vuoro. Jotenkin jopa uskomme tähän, mutta ei sen puolesta vetoa kannata välttämättä lyödä. Jos yhtään seuraa näiden kahden joukkueen pelaamista kisojen ajalta on kuitenkin vaikea löytää sitä pelitapaa, jolla tästä ottelusta maalijuhlat muodostettaisi. Maaliodottaman parista se vetokohde tänään pitkän pohdinnan jälkeen löytyikin, kun odotin underin kertoimien menevän jossain 1.70-1.75 tasossa, mutta sain yllättyä positiivisesti. Nyt nautittavissa onkin noin 5% tuotto-odottama, jonka keräämme taskuumme.

» alle 2.5 maalia
1.83
Talleta 100€, pelaa 200€
1.83
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.80
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.80
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.80
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ