Ukrainan pallonhallinta yli 57.5%

1.87

Tänään on taas aika jatkaa EM-kisojen toista kierrosta kolmen pelin voimin, kun vuorossa on yksi B-lohkon ottelu ja C-lohkon toinen ottelukierros. Meidän ensimmäinen vihjeemme osuu luonnollisesti päivän ensimmäiseen otteluun, jossa vastakkain ovat Ukraina ja Pohjois-Makedonia. Ottelu pelataan Bukarestissa ja pelipaikkana toimii Arena Națională. Pallo asetetaan keskipisteeseen klo 16.00.

Ottelun kotijoukkue Ukraina tulee kentälle allaan ihan mukava ottelu Hollantia vastaan. Ottelun ensimmäinen puoliaika meni täysin Hollannin hallinnassa, mutta 2-0 osuman jälkeen hollantilaiset leikkivät kymmenen minuuttia nukkuvaa ja Ukraina pääsi hienosti otteluun mukaan. 2-2 tasoituksen jälkeen joukkue kuitenkin sortui omassa päässä pieneen virheeseen ja keskityksen jälkeen 4-3 puolustuksen ylivoimatilanteesta Hollannin Dumfries pääsi puskemaan melkein jalat maassa voittomaalin puukenkäkansalle.

Ukrainan pelissä selkeästi parannettavaa olikin lähinnä puolustuksen pelaamisessa ja hyökkäysten avaamisessa. Vastustajan kenttäpuoliskolla joukkue esitti kuitenkin ihan laadukasta tekemistä ja tämä antaa varsin hyvät lähtökohdat tämän päivän otteluun, jossa vastaan asettuu kuitenkin monta astetta heikompi vastusta. Ukrainalla onkin edessään täysin erilainen kamppailu, kun pallonhallintaa tullaan ilmeisesti tarjoamaan joukkueelle lähestulkoon hopealautasella.

Pohjois-Makedonia aloitti ottelunsa Itävaltaa vastaan ja tästä ottelusta ei paljoa jäänyt lapsenlapsille kerrottavaa. Itävalta piti palloa ja hallitsi ottelua oikeastaan alusta loppuun. Pohjois-Makedonia yritti odotetusti horjuttaa vastustajaansa vastahyökkäyksillä, mutta ei juurikaan onnistunut tässä kovinkaan hyvin. Ensimmäisellä jaksolla nähty Pandevin tasoitusmaali jäikin laihaksi lohduksi, kun toinen puoliaika oli oikeastaan yhteen päähän pelaamista.

Pohjois-Makedonialla on tähänkin peliin lähdettäessä oikeastaan aivan identtiset lähtökohdat. Vastustajan taso on hyvinkin samanlainen, kuin ensimmäisessä pelissä ja joukkue taitaa joutua myös tänään pelillisesti vastaanottavaan asemaan. Pohjois-Makedonia saattaisi kuitenkin tänään olla hivenen parempi puolustamaan, koska pelaajiston taso riittäisi napsua parempaan tekemiseen omassa päässä.

Ottelun kertoimet ovat 1X2 valinnassa hyvinkin linjassa odottaman kanssa. Näin ollen emme löydä tuotto-odottamaa ihan perus kohteiden kautta. Odottamaa löytyykin lähinnä esimerkiksi siitä kumpi joukkue tekee ottelussa enemmän rikkeitä, mutta parhaan tuotto-odottaman taidamme kuitenkin saada jälleen pallonhallinnan parista. Olisin hyvinkin yllättynyt, jos Pohjois-Makedonia pystyisi tässä ottelussa keskikentällä taistelemaan voitosta. Tämän takia lapulle lähteekin seuraava kohde.

» Ukrainan pallonhallinta yli 57.5%
1.87
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.87
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.87
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.87
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ