Portugali pallonhallinta: Yli 56.5%

1.70

On tultu siihen pisteeseen, kun jalkapallon EM-kisojen ensimmäinen kierros on aika saada päätökseen. Kisojen viides päivä pitää sisällään kaksi ”kuoleman lohkon” ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Unkari ja Portugali. Ottelun pelipaikkana toimii Budapestistä löytyvä Puskás Aréna ja siannahka potkaistaan liikkeelle klo 22.00.

Kotijoukkueena toimii tässä ottelussa kotistadionillaan pelaava Unkari, joka lähtee kisoihin osin lohkoarvonnankin takia varsin maltillisin odotuksin, sillä tässä lohkossa Unkarin kohtalo on lähteä jokaiseen otteluun altavastaajan asemista. Joukkueen pelityyli tulee olemaan melkoisella varmuudella 5-3-2, joka kuitenkin mielellään piirretään muotoon 3-5-2. Pelitilanteessa kuitenkin laidoissa olevat wing backit ottavat oikeastaan täysin laitapuolustajien roolit.

Joukkueen valmennuksesta vastaa italialainen Marco Rossi, jonka yksi suurimmista vahvuuksista valmentajana on puolustuspelin organisointi. Jo valmistelevien maaotteluiden perusteella voidaankin todeta, että ilmeisesti Unkarin pelaamisen suurin huomio löytyykin pallottomana puolustamisesta ja nopeista vastaiskuista, joissa joukkue pystyy parhaimmillaan olemaan todella vaarallinen. Joukkueen vaarallisimpana pelaajana on totuttu vuosien aikana näkemään kärkipelaaja Adam Szalai, mutta rehellisyyden nimissä miehen pari edellistä kautta on ollut aika hankalia ja näin ollen ainakin allekirjoittaneen katseet maalinteossa kääntyvät Roland ja Kevin Vargan suuntaan. Unkarin joukkueen suurin vahvuus tulee olemaan sen tasaisuus, vaikka ehdottomat nimimiehet loistavat poissaolollaan.

Portugalin joukkue on yksi kisojen mustista hevosista. Hallitseva mestari tuleekin kisoihin oikeastaan laadukkaammalla miehistöllä, kun neljän vuoden takaisiin karkeloihin jotka joukkue voitti. Portugalin suurin nimi on tietysti edelleen Cristiano Ronaldo, joka ei kuitenkaan ole välttämättä edes joukkueen paras pelaaja näissä kisoissa. Portugalin suurin tähti saa nimittäin varmasti hyvän vastuksen tästä kunniasta pelattaessa Diasista ja Fernandesista. Tämän lisäksikin laatua Portugalin joukkueesta kyllä löytyy, joten siitä menestys ei tule jäämään kiinni.

Fernando Santosin valmentama Portugali tullaan kentällä näkemään ilmeisesti muodossa, jossa Ronaldo ja Bernardo Silva pelaavat hyökkäyksen laidoilla ja keskelle tullaan laittamaan jompikumpi kaksikosta Jota ja Andre Silva. Hyökkääjät vaihtelevat kuitenkin paikkaa ahkerasti, joten näiden järjestyksellä ei ole kaikista eniten merkitystä. Keskikentän kolmikko rakennetaan hieman ylempänä pelaavat Fernandesin ympärille. Alemmaksi keskikentälle onkin tarjolla esimerkiksi Carvalho ja Neves. Puolustuslinjasta löytyy neljä miestä, joista puolustuksen ehdoton johtaja on Manchester Cityn toppari Ruben Dias. Toisen topparin paikan saattaa ottaa edelleen ikinuori Pepe. Laitapakeista ainakin Cancelo saatetaan nähdä tämän lisäksi hyvinkin hyökkäävässä roolissa.

Me pidämme Portugalia odotuksia laadukkaampana joukkueena, joka pystyy pelaamaan maailmanluokan jalkapalloa. Joukkue onkin tämän pelin selkeä ennakkosuosikki ja tulee ilmeisesti voittamaan myös keskikentän itselleen. Unkarin valmistautuminen turnaukseen on antanut hivenen osviittaa siitä, että tänään näkisimme kentällä hyvin puolustavan joukkueen, joka ei menestyäkseen tarvitse välttämättä mahdollisimman suurta pallonhallintaa. Portugalin kertoimet kuitenkin ovat markkinoilla olemattomat, joten me etsimme oman kohteemme pallonhallinnan parista.

» Portugali pallonhallinta: Yli 56.5%
1.70
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.70
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.70
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.70
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ