Maalien määrä: Yli 2.0 maalia

2.03

Tämän vuoden EM-kisojen ensimmäisessä pudotuspeliottelussa kohtaavat A- ja B-lohkojen kakkoseksi sijoittuneet Wales ja Tanska. Koska Tanskassa sijaitseva Kööpenhamina on yksi kisojen isäntäkaupungeista, niin tämä ottelu pelataan luonnollisesti Amsterdamissa sijaitsevalla Johan Cruijff Areenalla. Aloitusvihellys kuuluukin Amsterdamin illassa klo 19.00.

Ottelussa kotijoukkueena toimii Wales, joka eteni neljän pisteen voimin jatkoon lohkovaiheestaan. Walesin kisat alkoivat hivenen kehnolla esityksellä Sveitsiä vastaan. Tästä ottelusta kuitenkin se tärkein eli tulos oli kohtalainen, kun Wales nappasi Sveitsiltä pisteen Kieffer Mooren tasoitusmaalin johdosta. Tämän jälkeen Wales voitti pelillisesti koko kisojen heikoimman joukkueen eli Turkin 2-0. Viimeisessä ottelussa joukkue kohtasi suurella rotaatiolla pelanneen Italian. Tästä huolimatta Azurrit nappasivat 1-0 voiton aika vaihtelevasti pelanneesta Walesista.

Walesin kisoja voikin kuvailla hieman kaksijakoisiksi, koska pelillisesti korkeintaan kohtalaiselle tasolle päässyt joukkue on tästä huolimatta tuloksellisesti pelannut hyvät kisat. Joukkue omistaa myös kaksi pelaajaa, jotka voivat henkilökohtaisilla suorituksillaan edelleen ratkaista jalkapallo-otteluita. Toinen näistä on tietysti Gareth Bale, ja toinen on Aaron Ramsey. Nämä pelaajat saattavatkin saada aikaiseksi jonkinlaista pahennusta myös tänään. Varsinkin erittäin juoksuvoimainen Bale saattaa omilla vahvuuksillaan olla erittäin vaikea pidettävä Tanskan puolustukselle. Tanskan puolustuksen ainoa ongelma tuntuukin olevan toppareiden, sekä toppareiden ja laitapakkien väliin jäävät tilat. Näissä tiloissa taas Bale on jalkapalloilijana vaarallisimmillaan.

Otteluun ennakkosuosikkina lähtevä Tanska onkin ansainnut tässä ottelussa ennakkosuosikin paikkansa. Hyvän ottelun Suomea vastaan pelannut Tanska sai karmeimman mahdollisen alun, kun ensimmäisellä jaksolla Christian Eriksenin sydän pysähtyi ja tämän jälkeen joukkue koki vielä ottelussa tappion. Belgiaa vastaan joukkue esitti jo piristymisen merkkejä, mutta loistavasti pelannut Belgia nappasi joukkueesta voiton lukemin 2-1. Lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Tanska näytti henkisen ja fyysisen vahvuutensa riepottelemalla kotikentällään pelannutta Venäjää, kun forssalaisen vanhainkodin kusista lakanaa. Ottelu päättyikin lopulta täydellisen dominoinnin jälkeen Tanskan voittoon numeroin 4-1.

Tanskan vahvuus tässä ottelussa onkin se, että joukkueella on laittaa jokaiselle pelipaikalle tasokas pelaaja. Joukkueen miehistöstä onkin todella vaikea löytää niin sanottua heikkoa kohtaa. Toisaalta joukkue ei sinällään tuo kentälle mitään tähtiloistettakaan, vaikka esimerkiksi Kasper Schmeichel kuuluu pelipaikkansa ehdottomaan parhaimmistoon. Tanskan pelityylin vahvuus ja heikkous on ollut pallollinen peli ja etenkin pallonhallinta. Toisaalta joukkue on pystynyt hallitsemaan palloa ottelusta toiseen, mutta toisaalta kyseinen hallinta on myös ollut suurilta osin aika tehotonta ja siitä on ollut vaikea löytää sitä kuuluisaa punaista lankaa. Tähän saatiin kuitenkin muutosta Venäjää vastaan. Toisaalta tätä tilannetta helpotti myös Venäjän melkein luokaton puolustaminen.

Tanska saattaa tänään voittaa ottelun jopa kohtuullisen selkeästi. Toisaalta näen myös mahdollisuuden siihen, että Balen johtama Walesin hyökkäys tulisi luomaan tässä ottelussa 2-3 laadukasta maalipaikkaa ja tekemään vähintään yhden maalin. Ottelusta ei ole maalijuhlia odotettavissa, mutta kun tämän hetken maaliodottama ottelussa on vedonlyöjien mielestä todella alhainen, tulee tämän kohteen paras tuotto-odottama varmasti overeiden parista.

» Maalien määrä: Yli 2.0 maalia
2.03
Talleta 100€, pelaa 200€
2.03
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ