OTP

2.11

Tänään vaikka vedonlyönnissä on hivenen hiljaisempi päivä, tarjoaa Suomen Kakkosessa pelaavat Hercules ja OTP meille kelvollisen vedonlyöntikohteen. Oulun paikallisottelussa panosta riittääkin mukavasti, kun kakkosen kärkitaistoa sotkemaan ilmestynyt OTP yrittää matkustaa sarjan kärkipaikalle kotijoukkueen kustannuksella. Pelipaikkana toimii Castrenin kenttä ja peli alkaa klo 18.30.

Tänään jalkapalloa pelataan todella lämpimissä ja loistavissa olosuhteissa, kun Castrenin kentän pinnassa oleva tekonurmi tarjoaa varmasti tasaiset olosuhteet ympäri vuoden myös Oulun leveysasteella. Sää Oulussa ottelun aikana on aurinkoinen ja lämpötila on 22 asteen tuntumassa. Castrenin kentän ulkomittoja ei ole missään virallisesti ilmoitettu, mutta tekonurmen mitat 110 x 78 antaisivat osviittaa siitä, että maalatut rajat olisivat noin 103 x 70. Joka tapauksessa kyseessä on Suomen mittapuulla kohtalaisen leveä tekonurmi.

Kotijoukkue taistelee poissaolojen kanssa

Kotijoukkue Hercules on alkukauden aikana saanut hivenen taistella otteluruuhkan ja poissaolojen kanssa. Jo kauden alussa joukkuetta kiusasi muutama pitkäaikainen loukkaantuminen ja tämän lisäksi muutama pienempikin kolhu on pitänyt miehiä sivussa otteluista. Joukkue on myös saanut tarpoa keskellä aika kiivasta ottelurytmiä, mikä tuntuu näkyvän hivenen varsinkin viime aikojen suorittamisessa. Tänäänkään haasteet eivät kesken lopu. Pitkäaikaisten poissaolijoiden lisäksi Kaapo Lepomäki potee vielä nilkkavammaansa. Kun vielä tuntuu siltä, että Hercules ottaa yhden joulukortin joka ottelussa, niin tietysti Oskari Haanpää ja Aleksi Isomäki kärsivät pelikieltoaan vielä tänään.

Hercules on aika avoimesti puhunut ottelun alla siitä, että tavoitteena olisi puolustuspelin parantaminen ja ehjät 90 minuuttia. Onkin totta, että joukkue ei voi kauaa elää sen varassa, että Sami Karjalainen pelaa elämänsä parasta jalkapalloa. Varsinkaan kun toinen hyökkäyksen maalinsylkiä Muritala Adeniran on ainakin jonkin aikaa vielä sivussa pelikentiltä ja tässä ottelussa myös Isomäki istuu poppareilla. Kotijoukkueen kohdalla onkin varsin aiheellista kysyä, että onko joukkueen hyökkäys tänään täysin yhden miehen varassa?

OTP matkustanut vuodessa heittopussista suosikiksi

Vierasjoukkue OTP on yksi tämän kauden voittajasuosikeista. Vielä viime kaudella kakkosen C-lohkossa viimeiseksi jäänyt Oulun Työväen Palloilijat ovat käyttäneet AC Kajaanin kaatumisen todella mallikkaasti hyväkseen ja lähtenyt rohkeasti paikkaamaan sitä tyhjiötä, minkä Kajaanin kaatuminen jätti pohjoisen jalkapallolle. Joukkueessa pelaakin tällä kaudella useampi pelaaja, joka omistaa menneisyyttä AC Oulun, RoPS:n tai AC Kajaanin riveistä. Näistä voidaan mainita esimerkiksi Veikkausliigassa muutama kausi sitten pelanneen Samuel Olabisin, joka muistetaan Rovaniemen Palloseuran rivissä pelatuista otteluista.

OTP:n tämän vuoden hyökkäyksen näkyvin hahmo on ollut varsin odotetusti Adeniyi Ibiyomi. 2018-kaudella 11 maalia ykkösessä tehtaillut Nigerialainen on aloittanut kauden toimittamalla tämän kauden kahdeksassa ottelussaan pallon viidesti vastustajan maaliin. Myös joukkueen toinen hyökkäävässä roolissa oleva nigerialainen Callistus Chukwu tuntuu heränneen takaisin huippukuntoon melko lailla kypsässä 30-vuoden iässä.

Oulun paikallisessa ottelussa tänään toinen joukkue lähteekin hakemaan ryhtiliikettä, kun toiselle joukkueelle tämän hetken normaali suoritustaso pitäisi riittää ottelun voittoon. Kotijoukkueen puolustuksessa on ollut reippaasti parannettavaa ja nyt myös hyökkäyspäässä kärsitään ehkä hivenen liikaa poissaoloista ja Karjalaisen vierellä alkaa olemaan liikaa tyhjää. Karjalaisen puolustaminen onkin kaiken aikaa helpompaa, kun vierellä oleva uhka vähenee. Näillä perusteilla me mielestämme löydämme tästä ottelusta hyvän vetokohteen.

» OTP
2.11
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.11
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.11
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.11
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ