Sveitsi

2.33

Tänään on aika käynnistellä Kansojen Liigan otteluita myös meidän sivustomme vihjepalveluiden puolella, kun päivän toisessa Liiga A:n kakkoslohkon kamppailussa toisensa kohtaavat Tshekki ja Sveitsi. Tämän kertaisessa Kansojen Liigassa jaetaan jälleen liigan mestaruuden lisäksi mainetta, kunniaa, rahaa ja muutama paikka vuoden 2024 Saksan EM-kisoihin, joten panokset ovat jälleen todella korkealla. Muutenkin kyseessä on hyvin mielenkiintoinen kilpailumuoto, koska sarjajärjestelmä pyrkii tuottamaan mahdollisimman paljon tasaisia ja mielenkiintoisia otteluita. Tämän kertaisena pelipaikkana toimii Sinobo Stadium, jonka hybridinurmelle on piirretty se kaikista yleisin 105×68 metrinen jalkapallokenttä. Siannahka laitetaan keskipisteeseen klo 21.45. Kansojen Liigan TV-oikeudet löytyvät C-morelta, joten ottelu on seurattavissa heidän kanaviltaan.

Tshekit yrittävät pyristellä mukana parhaiden maiden karkeloissa

Tshekkien jalkapalloilu on tällä hetkellä maajoukkueen osalta jopa pienoisessa murroksessa. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja ja kapteeni on edelleen West Hamissa pelaava Tomas Soucek. Soucekin lisäksi joukkueesta löytyy toinen West Hamin mies Vladimir Coufal, joka Soucekin kanssa tuo suuren määrän kokemusta ja laatua joukkueeseen. Tämän jälkeen alkaakin olemaan tilanne se, että seuraavilta pelaajilta odotetaan jo isompaa steppiä eteen päin. Esimerkiksi ylemmän keskikentän ja alemman kärkihyökkääjän paikalla viihtyvä Adam Hlozek on selkeästi maan paras jalkapallolupaus moniin vuosiin, mutta 19 vuotias nuori mies ei kuitenkaan aivan vielä voi ottaa koko joukkuetta reppuselkäänsä. Lisäksi Torinon nuori toppari David Zima on pelaaja jolta tulevaisuudessa voidaan odottaa erittäin paljon. Näiden nuorien pelaamista kannattaakin tänään seurata.

Tshekki lähtee tämän kauden Kansojen Liigaan takanaan pienoinen pettymys MM-karsinnoissa, kun lohkossaan toiseksi jäänyt joukkue putosi jatkokarsintojen ensimmäisellä kierroksella Ruotsille jatkoajalla tulleen 1-0 tappion myötä. Euroopan rankingissakin Tshekki on pullahtanut jo sijalle 17, joten joukkue tarvitsisi todella muutamia voittoja kesältä, jotta he voisivat taistella kakkoskorin paikasta lokakuun EM-karsintojen arvonnoissa. Käytännössä pullahtaminen kolmoskoriin on vielä hyvinkin mahdollista, joten panosta joukkueelta ei puutu tämän kesän otteluista. Lisäksi tietysti joukkueen ainoa tavoite tässä kilpailussa tulee olemaan pysyminen A Liigassa, joka takaisi jatkossakin laadukkaita maaotteluita ja hieman enemmän euroja.

Sveitsi haluaa nappaa paikan EM-karsintojen ykköskorista

Sveitsin suurin panos Kansojen Liigan ensimmäisissä otteluissa on nappaa paikka lokakuun EM-karsintojen arvontaan ykköskorista. Nykyisellä karsintasysteemillä ja 24 joukkueen kisoilla tämä tietäisi oikeastaan varmaa paikkaa Saksan EM-kilpailuissa. Tällä hetkellä Sveitsi on eurooppalaisista maista rankingissa kymmenes ja kun Saksa edeltä ei karsintoihin osallistu, niin näin ollen vielä 11 Euroopan maa mahtuu karsintojen ykköskoriin. Muutenkin tällä hetkellä Sveitsin taso on tällä hetkellä sitä luokkaa, että joukkue pystyy lähtemään taistelemaan voitosta oikeastaan aivan mitä maata vastaan tahansa.

Sveitsin joukkueen vahvuus on tällä hetkellä tasaisuus. Varsinkin joukkueen keskikentän keskustaan laatua löytyy mukavasti, kun Juventuksen Denis Zakaria alkaa olemaan todella lähellä maailman huippua, Granit Xhaka on huipulla ollut jo pitkään samoin Xherdan Shaqiri. Lisäksi Remo Freuler tuo kokemusta keskikentälle ja kun Manuel Akanji on ilmoittautunut mukaan maailman parhaiden toppareiden joukkoon, niin ainoa kysymysmerkki jää joukkueen hyökkäyksen ja nimen omaan kärkihyökkääjien ylle. Ysipaikan ongelmaan pelastukseksi on odotettu Breel Emboloa, mutta mies ei aivan ole saanut vielä omaa potentiaaliaan ulos itsestään. Nyt katseet Sveitsissä onkin käännetty pikkuhiljaa Salzbugissa palkkansa tienaavan Noah Okaforin suuntaan ja Okafor saattaakin tänään olla ykkösvalinta avauskentälliseen.

Nyt pelilinjaa miettiessä mielestämme nämä joukkueet ovat menossa täysin eri suuntiin. Tshekki ei oikeastaan edes kuuluisi ihan kirkkaampien Euroopan maiden joukkoon, kun taas Sveitsi on huippuhyökkääjän päässä siitä, että joukkue voitaisi nostaa ihan yhdeksi turnauksen mustista hevosista taistelemaan jopa mitaleista. Joka tapauksessa tänään Tshekki häviää keskikentällä, puolustuksessa ja jopa myöskin hyökkäyksessä. Sveitsi tulee saamaan pallon hallinnan ja sitä myötä joukkue myös tulee voittamaan maaliodottaman ja toivottavasti koko ottelun.

 

» Sveitsi
2.33
100 € ilmaisveto
2.33
100 € ilmaisveto
2.30
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ