Kotimainen Veikkausliiga jatkuu jälleen tänään kolmen ottelun voimin, joista ehkä mielenkiintoisin taisto pelataan tänäänkin Helsingissä, kun HIFK ja Inter kohtaavat. Ottelupaikkana toimii Bolt Areena ja sian nahka isketään keskipisteeseen klo. 17.00

Kotijoukkueella vastassa vasta toinen todellinen mittari tällä kaudella.

HIFK:n kausi on lähtenyt tuloksien valossa monen mielestä todella loistavasti käyntiin. Joka tapauksessa jos joukkueen pelaamia pelejä aletaan ihan ottelu kerralta avaamaan niin totuushan on, että tuolla joukkueella kuuluukin voittaa jalkapallo-ottelu, jossa vastaan asettuu nykykuntoinen AC Oulu tai Valkeakosken Haka. Tämän lisäksi joukkue on pelannut tasapelin hieman alavireisesti pelanneen SJK:n kanssa ja oikeastaan ainoa venyminen Stadin Kingeiltä nähtii kotiottelussa Ilvestä vastaan 15.5, kun joukkue nappasi jopa ansaitusti yhden pisteen kohtalaisen tasaisen väännön seurauksena.

HIFK:n miehistö on tälle kaudelle lähdettäessä aika mielenkiintoinen. Suurin mielenkiinto kohdistuu ainakin allekirjoittaneella edelleen Mosa Yaghoubin otteisiin. Nuorena erittäin lahjakas Mosa on edelleen pelaaja, joka pystyy välillä väläyttelemään osaamistaan ja nyt 26 vuotiaana pelaaja saattaisi olla jo kypsä esiintymään Veikkausliigan parhaiden pelaajien joukossa.

Hänen lisäkseen espanjalainen Juanan Entrena on pelaaja jonka tavoitteet ovat varmasti Veikkausliigaa korkemmalla. 25 vuotiaan Entrenan historiasta löytyy seuroja kuten Omnomia ja Granada jossa miehen tilille merkattiinjopa muutama ottelu La Ligassa. Muita mielenkiintoisia pelaajia ovat esimerkiksi  ja SJK:sta siirtyneet Matej Hradecký ja Aatu Kujanpää

Vierasjoukkue esittelee mielenkiinnon sijasta laatua

Kun HIFK:ta miettiessä tulee aina ajateltua sitä, että joukkue on mielenkiintoinen, niin tämän päivän vierasjoukkue on sen sijaan laadukas. Laatutakuun kentälle tuovat tänäänkin Furuholmin ja Ojalan lisäksi esimerkiksi Anthony Annanin, Rick Kettingin ja Benjamin Källmanin tasoiset pallon potkijat. Siihen löytyykin syynsä miksi Inter lasketaan yhdeksi mitalleista taistelevaksi joukkueeksi.

Interin kausi alkoi ansaitulla voitolla KuPS:a vastaan. Tämä ottelu käytiin Turun paikallisella perunapellolla ja kotijoukkue ymmärsikin paremmin olosuhteiden luomat muuttujat otteluun ja kairasi kolme pistettä taskuunsa. Tämän jälkeen joukkueen esitykset ovat olleet kuitenkin yllättävänkin ailahtelevia. Inter on pelannut erittäin laadukkaan ottelun esimerkiksi Honkaa vastaan, mutta esimerkiksi voittoon päättynyt Haka ottelu ei lopputuloksesta huolimatta ollut minkään luokan esitys Turun jalkapallon tämän hetken ykkösjoukkueelta.

Kotijoukkueen osakkeet ovat tällä hetkellä ylihintaisia

Kotijoukkue HIFK on tällä hetkellä yksi pörssin ylihintaisimmista joukkueista. Alkukauden otteluohjelma on ollut joukkueelle suotuisa ja näin ollen HIFK keikkuu sarjassa jopa neljännellä sijalla. Totuus on kuitenkin se, että  todelliset voimasuhteet eivät ole muuttunut mihinkään tämän kauden alun jälkeen. Inter on joukkueista laadukkaampi, leveämpi ja myös parempaa jalkapalloa esittävä. Nyt HIFK:n osakkeita joutuukin ostamaan hivenen ylihintaan ja näin ollen vieraiden 1.9 tyyppinen kerroin on varmasti riskinsä arvoinen valinta tämän päivän nujakoihin.

» Voittaja: FC Inter
1.93
100 € ilmaisveto
1.93
100 € ilmaisveto
1.93
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.91
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.91
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ