Voittaja: SJK

2.26

Tänään kun Suomi valmistuu juhannuksen juhlintaan ja EM-kisoissa vietetään välipäivää on Veikkausliigassa edessä onneksi neljän ottelun kierros kotimaista jalkapalloa. Näistä ensimmäinen vihjeemme kohdistuu Ahvenanmaan saarelle, jossa IFK Mariehamn kohtaa SJK:n. Ottelun pelipaikkana toimii Wiklöf Holding Areena ja pallo laitetaan keskipisteeseen klo 18.30.

Kotijoukkue IFK Mariehamn on ollut viime aikoina pelillisesti melkoisen eksyksissä. Joukkueen pelaamisessa oli kuitenkin nähtävissä pientä tasonnousua, kun kolmen pyllymyräkän jälkeen joukkue pelasi pelillisesti todella kelvollisen kotiottelun HJK:ta vastaan ja jopa tasapeli tästä matsista olisi ollut ihan mahdollinen tulos. Tätä ennen joukkueen kolme edellistä ottelua ovat kuitenkin näyttäneet aika karmealta, kun vastustajat ovat takoneet saarelaisia turpaan kolmella maalilla aina kun pallo on asetettu keskipisteeseen.

Joukkueen selkeä Akilleen kantapää on ollut hyökkääjien taso ja sitä mukaan koko hyökkääminen. Joukkueen kannattajat latasivat kovia odotuksia varsinkin Vahid Hambon harteille, mutta rehellisesti sanottuna mies ei tällä hetkellä ole laisinkaan Veikkausliigan vaatimalla tasolla. Tämän on noteerannut myös joukkueen valmennus, joka on iskenyt miehen suoraan vilttivitjan vasemman paitsion rooliin täysin ansaitusti. Tällä hetkellä hyökkäyksestä vastuuta kantaakin kaksikko Tendeng ja Olawale, jotka pelasivat jo viime kaudella Veikkausliigan tasolla tehden yhteensä kokonaiset kolme maalia. Näin ollen Hambon kyykkäämisen jälkeen joukkueen hyökkäyksen taso ei voi tulla myöskään täytenä yllätyksenä kenellekään.

SJK on saanut Veikkausliigassa täysin ansaitusti ikuisen alisuorittajan maineen. Joka kaudella seura lähtee Veikkausliigaan yhdellä sarjan suurimmista pelaajabudjeteista, joka on myös tällä kaudella koko sarjan toiseksi suurin. Tästä huolimatta joukkueen taitotaso ei ole yhtenäkään vuonna ollut kyseisen budjetin mukainen, vaan joukkue on jo muutaman vuoden joutunut taistelemaan jopa päästäkseen sarjan puolivälin tienoille. Tällä kaudella tähän voi olla luvassa muutosta, sillä joukkueen alkukausi on lähtenyt hankalasta ohjelmasta huolimatta ihan mallikkaasti käyntiin.

SJK aloitti kauden hieman alavireisesti, kun kahdessa ensimmäisessä ottelussa tuli pistemenetykset KTP:lle ja HIFK:lle, kun molemmat joukkueet hakivat yhden vieraspisteen Seinäjoelta. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin menettänyt pisteitä ainoastaan viime vuoden mitalisteille, eli HJK:lle, KuPS:lle ja Interille. Voidaankin todeta, että SJK on ensimmäisten otteluidensa jälkeen ottanut voiton jokaisesta ottelusta, jossa se on ennalta ajateltuna ollut otettavissa. Joukkue on myös pelillisesti ottanut kauden mittaan mukavia askelia eteenpäin ja seinäjokelaiset täytyykin ottaa tosissaan, kun puhutaan tämän vuoden mitalikandidaateista.

Ottelua ajatellessa voidaan ottaa huomioon se, että saarelaisten otteet ovat viime aikoina hivenen parantuneet, mutta toisaalta tästä meillä on tasan yhden ottelun otanta. Tämäkin peli on ollut viime kauden mestaria HJK:ta vastaan ja kuten tiedämme, niin HJK sytyttää vastustajansa aina. SJK puolestaan on pystynyt viime aikoina tulostamaan pelistä toiseen kelvollisen peliesityksen ja joukkueen perussuorittaminen riittää tänään mielestämme täyden pistepotin haalimiseen.

» Voittaja: SJK
2.26
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.26
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.26
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.26
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.25
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ