Englanti

1.81

Tänään keksiviikkona meillä on jäljellä enää kaksi ottelua tämän kertaisista jalkapallon EM-kilpailuista. Ensimmäinen niistä pelataan jo tänä iltana, kun Lontoon Wembleyllä on aika etsiä toista finaalijoukkuetta Italian seuraksi perjantaina pelattavaan loppuotteluun. Tästä paikasta taistelevat kotijoukkueena esiintyvä Englanti ja Tanska. Ottelu alkaa klo 22.00.

Kotijoukkue Englanti lähtee otteluun suosikkina. Kotikisoissaan temmeltävät saarelaiset ovat olleen näissä kisoissa varsin vakuuttava joukkue varsinkin puolustuksensa osalta. Joukkue ei ole vielä tähän mennessä päästänytkään yhtään maalia tässä turnauksessa ja maalierokin on kohtalainen kahdeksan tehtyä ja nolla päästettyä. Englannin puolustuksen kivijalka löytyy oikeastaan jo toppareiden etupuolelta, kun kaksikko Rice ja Phillips ovat olleet loistavia pelaajia puolustussuuntaan pelattaessa ja Englannin kollektiivi on toiminut varsin hyvin miesten taustalla. Tietysti myös Englannin toppareiden pelaaminen on ollut lähes moitteetonta. Tietysti muutama maalipaikka näissä turnauksissa vastustajalle tulee väkisin, mutta maalivahti Jordan Pickford on myös pelannut hyvät kisat ja torjunut kaiken tarpeellisen.

Englannin hyökkäys on edelleen joukkueen suurin ongelma. Se on sitä vieläkin, vaikka joukkue latoikin neljä maalia täysin onnettoman Ukrainan kustannuksella. Jos yleisesti voisimme ajatella, että kahdeksan joukkoon ei heikkoja joukkueita pääse, niin tällä kertaa sinne pullahti kyllä joukkue, jonka saavutukset olivat voitto Pohjois-Makedoniasta ja hivenen onnekas suoritus neljännesvälierissä. Saattaakin olla aiheellista kysyä onko lohkoarvonnalla jo liian suuri rooli kisoissa? Esimerkiksi tällä kertaa Pohjois-Makedonian pääsy kisoihin takasi jatkopaikan kolmelle muulle joukkueella kyseisestä lohkosta. Englannin hyökkäämisestä Ukrainaakin vastaan puuttui kuitenkin edelleen rytmi ja selkeys, joka sen tulisi tänään löytää, jos joukkue meinaa pyttyä sunnuntaina nostaa.

Tanskan joukkue puolestaan elää yhtä jalkapallomaailman mahtavinta tarinaa, joka alkoi melkein pahimmalla mahdollisella tavalla. Tämän jälkeen kuitenkin joukkue on ensin selvinnyt tästä katastrofista ja sen jälkeen pystynyt kääntämään sen edelleen voimavaraksi. Onkin vaikea olla toivomatta tämän joukkueen mestaruutta, sillä se tarina muistettaisi kansainvälisessä jalkapallossa vielä vuosikymmenten päästäkin. Nyt saattaa edessä olla kuitenkin liian suuri kanto kaskessa, sillä ylipäätänsä finaaliin selviytymiseen tänään vaadittaisi varmasti jonkinlaista venymistä.

Tanskan vahvuus on se, että kyseessä on erittäin hyvin valmennettu joukkue. Ja nimenomaan joukkue isoilla kirjaimilla. Valmentaja Kasper Hjulmand on tehnyt uskomatonta työtä tiimeineen joukkueen taustalla. Koko kisojen alun katastrofista selviäminen on jo saavutus. Hjulmandin tärkein taidonnäyte annettiinkin jo alkulohkossa, kun mies johti hienosti edestä täysin murtunutta joukkuetta. Kertoi tehneensä vääriä päätöksiä ja oli joukkoineen vahvasti läsnä pelaajien ongelmissa. Harjoituksia jätettiin väliin ja tilalle tuotiin terapeutteja ja kriisiapua. Nyt tästä kaikesta nostetaan palkintoa. Urheilijat ovat ihmisiä ja tällä hetkellä Tanskan joukkueen jokainen pelaaja haluaa pelata jalkapalloa suurella sydämellä toisilleen, valmentajalleen ja koko maalleen.

Tanskan joukkue on ollut vahvimmillaan keskikenttäpelissä, jossa joukkue on pystynyt hallitsemaan kenttätapahtumia pallollisena ja pallottomana. Totuus kuitenkin on, että tänään edessä oleva haaste on vallan toista luokkaa, mitä Walesin tai Tshekin keskikenttä pystyi tanskalaisille asettamaan. Onkin täysin realistista kysyä, että millä näytöillä Tanskaa voitaisi pitää edes jonkinlaisena suosikkina, kun vastaan asettuu joku suurista jalkapallomaista. Onkin selvä, että Tshekkiä vastaan nähty peliesitys tuskin riittää tänään. Tanskan onkin parannettava reilusti ainakin pallollista pelaamistaan, mikäli se aikoo näissä karkeloissa jatkaa.

Englanti on tänään minun papereissani selkeä suosikki. Eilen näytti vielä siltä, että ottelun kertoimet olivat varsin kohdillaan, kun koko maailman markkinoiden paras kerroin pyöri 1.76 lukemissa. Nyt kuitenkin markkinat ovat hypänneet rohkeasti jälleen altavastaajan kelkkaan, koska ihmiselle vaan on luontevaa olla pienemmän puolella ja altavastaajan voiton kiinni saanut on aina sosiaalisessa mediassa muita suurempi asiantuntia. Voittava vedonlyöjä kasaakin voittonsa pitkässä juoksussa näitä hypejunia vastaan pelaamalla.

Englannin voitolle Tanskasta jättikerroin 30,00 + 200 käteiskierrosta suomalaisten suosikkipeliin Book of Dead

 • Avaa tili Casino Winnerille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta väh. 40 € ja saat 200 käteiskierrosta Book of Deadiin (arvo 0,10 €/kpl)
 • Lyö 1 € Englannin 1X2-voitolle ennen ottelun alkua – jos Englanti voittaa, saat 30 € bonuksen.
» Englanti
1.81
100 € ilmaisveto
1.81
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.81
100€ ilmaisveto
1.81
100 € ilmaisveto
1.78
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.78
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ