Hollanti

1.70

Tänään sunnuntaina on aika jälleen valmistautua normaaliin arkeen ja mikä voisikaan olla parempi tapa siihen, kun jalkapallon EM-kisojen pudotuspelien seuraaminen. Tänään tätä herkkua tarjoillaan meille kahden ottelun verran. Ensimmäisessä ottelussa meillä on jälleen mukana yksi kisojen isäntäjoukkueista, joka kisojen logistisen nerouden takia pelaa tietenkin ottelunsa aivan jossain muualla, kun kotikentällään. Eli ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Hollanti ja Tshekki. Ottelu pelataan siis Puskas Areenalla Budapestissa ja siannahka menee keskipisteeseen klo 19.00.

Ottelun kotijoukkue Hollanti lähtee otteluun vedonlyöjien suurena suosikkina. Sen suosikinasema on itseasiassa vedonlyöjien silmissä vähän kasvamassa ja näin ollen kotijoukkueen kerroin on hivenen matkalla alaspäin. Kotijoukkueen vahvuus on tässä turnauksessa ollut sen liike ja suunnanmuutospeli.

Hollannin joukkue onkin ollut yksi turnauksen parhaista nipuista käyttämään hyväkseen sen ajan, kun joukkue saa pallon haltuunsa. Käytännössä Hollanti on näissä kisoissa ollut tehokkain joukkue, jos mittarina käytetään sitä, kuinka useasti joukkue pallon riistettyään pystyy murtamaan vastustajan seuraavan linjan. Tästä syystä joukkue viettikin kahdessa kolmesta lohkopelistään yli 40% vastustajan kenttäalueella. Tämä on valtava luku nykypäivän jalkapallossa.

Hollannin hyökkäykseen on jälleen tarjolla laatua kyllä vähintään tarpeeksi, kun Depay ja Weighorst tulevat suurimmalla todennäköisyydellä muodostamaan kärkiparin. Heidän taakseen asetetaan vielä Wijnaldum, joka on ollut näissä kisoissa yllättävänkin vaarallinen hyökkäyssuuntaan, niin soppa on valmis. Joukkue tulee kentälle jälleen 5-3-2 muotoon piirretyllä kokoonpanolla, joka muotoutuu kentällä enemmän 3-5-2 näköiseksi muodostelmaksi.

Tshekki on näissä kisoissa ollut hivenen yhden miehen ihme ja siinä heidän mahdollisuutensa taitaa olla tänäänkin. Tämä yksi mies on tietysti ensimmäisessä kahdessa ottelussa yhdestä maalipaikasta kolme maalia tehnyt Patrik Schick, joka ei näköjään ihan jokaiseen maaliinsa tarvitse juuri yli prosentin maalipaikkaa toimittaakseen palloa nuotan kautta keskipisteeseen. Toisaalta ilman Schickin suonenvetoa Tshekki saattaisikin olla jo matkalla kotimaahansa ja se kertoo paljon joukkueen todellisesta tasosta.

Kun eilen allekirjoittanut kirjoitti, että Itävallan pelillinen taso ei riitä näihin jatkopelien vaatimuksiin, näytti joukkue minun olleeni väärässä ja nyt olisi varmasti aika ottaa hieman varovaisemmin kantaa asiaan, mutta kun ei jaksa. Tshekki on kentällä olevista joukkueista ollut kaikissa muissa asioissa heikompi, paitsi pallon laittamisessa maaliin aivan oudoista paikoista. Tshekki oli rehellisesti sanottuna kentällä heikompi joukkue kaikissa muissa otteluissa, paitsi Kroatiaa vastaan käydyssä mittelössä, jossa lopputulemana oli ansaittu tasapeli.

Tänään Tshekin joukkueelta puuttuu pelikiellosta kärsivä vasen laitapakki Jan Boril, joka ei kuulu joukkueen parhaimmistoon, mutta on toisaalta täyttänyt hyvin etukäteen ongelmalliseksi kaavailtua vasemman laitapakin tonttia. Tämän lisäksi joukkueella saattaa olla edessä suurempiakin huolia, kun Vladimir Daridan pelikunto selviää vasta hieman ottelua ennen. Joukkueen kapteenina keskikentän keskustassa viihtyvä Darida onkin sitten hivenen vaikeampi tuurattava joukkueelle, jos tähän on tarvetta. Käytännössä penkiltä ei löydy yhtään pelaajaa, jonka taso on edes lähellä tätä Hertha Berlinin miestä.

Hollanti on tässä ottelussa lähtökohtaisesti voittaja ja ainoa syy ajatella toisin olisi eilisessä ottelussa tullut yllätys toisella puolella Eurooppaa. On jälleen selvä, että mitä pidemmälle turnauksessa mennään, sitä pienemmäksi tasoerot tulevat, mutta tässä vaiheessa niitä on edelleen olemassa. Hollanti voittanee ottelun, mutta koska kyseessä ovat jo tosipelit jätämme tasoitukset pelaamatta, koska ainoa mikä ratkaisee on voitto.

» Hollanti
1.70
100 € ilmaisveto
1.70
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.70
100€ ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto
1.65
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.65
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ