Yli 2.5 maalia

2.43

Tänään nykäistään käyntiin jalkapallon EM-kisojen viimeinen kierros. Tämän päivän ohjelmassa on kaksi A-lohkon ottelua, jotka pelataan jälleen yhtä aikaa, niin kuin arvokisojen viimeisen lohkovaiheen kierrosten ottelut nykyään pelataan. Syykin on selvä, nimittäin tämä vähentää huomattavasti otteluiden sopimisen mahdollisuutta. Tämän vihjeemme osuu Italian ja Walesin väliseen otteluun. Pelipaikkana toimii Stadio Olimpico Roomassa ja ottelu alkaa klo 19.00.

Italian joukkue on ollut tähän mennessä turnauksen vakuuttavin joukkue. Oikeastaan ei ole täysin väärin sanoa, että Italia on koko turnauksen kärkijoukkueista ainoa, joka on pystynyt olemaan vakuuttava. Toinen edes jotenkin vakuuttava joukkue on ollut Saksa. Italian turnaus on myös tulosten valossa ollut tasaisen vakuuttava, sillä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa samoin 3-0 lukemin. Italian otteista ei tähän mennessä olekaan muuta kuin positiivista sanottavaa. Pallollinen peli on taktisesti aika lähellä parasta mitä maajoukkuetasolla on tällä vuosituhannella nähty ja myös palloton tekeminen on hyvällä tasolla.

Italian tämän päivän pelin suurin kysymysmerkki onkin se, että kuinka paljon tuo lohkovoitto tässä lohkossa kiinnostaa. Totuus on kuitenkin se, että lohkon ykkönen ja kakkonen saavat molemmat vastaan seuraavalla kierroksella toisen lohkon kakkoseksi tulleen joukkueen. Lohko kakkonen saa vastaansa C-lohkon toiseksi tulleen ja lohkon voittaja ottaa vastaansa B-lohkon kakkosen. Puolivälierissä tilanne onkin se, että lohkon kakkonen kohtaa siinä ottelussa Hollannin, tai jonkun lohkon kolmosen ja lohkon voittajalle olisi tarjolla esimerkiksi Belgia. Eli tässä ottelussa todellakaan voittajaa ei ainakaan palkita, muutoin paitsi rahallisesti.

Wales on ollut tämän turnauksen ajan tuloksellisesti hyvä ja myös pelillisesti yllättävän pätevä. Joukkue aloitti turnauksen ottamalla hieman yllättävän tasapelin Sveitsistä. Tämän jälkeen turnauksen toisessa ottelussa Wales pystyi voittamaan todella kehnoa turnausta räpeltävän Turkin ja varmisti samalla jo jatkopaikkansa 16 parhaan joukkoon. Tämä varmasti lämmittää perinteikkään jalkapallomaan kannattajia ja laji-ihmisiä. Varsinkin kun Walesissa ei ole kuitenkaan totuttu kyseisissä kekkereissä juurikaan pärjäämään.

Walesin pelaaminen on paljon muutamien huippupelaajien varassa. Näistä varsinkin Aaron Ramseylla on varmasti tänään näyttöhaluja, sillä Juventuksessa vilttivitjan vasemman paitsion paikkaa pelanneen pelaajan otteet kiinnostavat varmasti myös italialaisia seurapomoja. Toinen Walesin pelaaja, jota tulee seurata on ehdottomasti Gareth Bale, joka pelasi varsin tasokkaan ottelun viime kierroksella Turkkia vastaan ja oli yksi ottelun parhaista pelaajista, ellei jopa paras. Tämä olikin oiva näyte siitä, että Bale on edelleen maailmanluokan urheilija myös tässä nykyisessä kakkoslajissaan.

Tämän päivän ottelusta nimenomaan panosta puuttuu ja se on odotetusti vaikuttanut kovasti myös ottelun kertoimiin. Yleisesti tämä asetelma, jossa ennakkosuosikilla ei juurikaan panosta ole, mutta altavastaajalla sitä riittää, niin pienentää maaliodottamaa. Niin se tekee tänäänkin, mutta ei missään nimessä niin paljoa, kun tällä hetkellä. Laskelmieni mukaan oikeampi kerroin tämän ottelun yli 2.5 maalin syntymiselle olisi 2.32-2.37 luokkaa, kun tällä hetkellä markkinat tarjoavat meille mukavasti hivenen suurempaa kerrointa.

» Yli 2.5 maalia
2.43
100 € ilmaisveto
2.43
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.43
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.43
100€ ilmaisveto
2.43
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.43
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ