Ruotsi

1.95

Tämän päivän jalkapallon EM-kisojen ensimmäinen ottelu pelataan rakkaan länsinaapurimme Ruotsin ja Slovakian välillä. Ottelu pelataan meidän itänaapurissamme, eli Venäjällä ja sen pääkaupungissa Pietarissa. Pelipaikkana toimii Gazprom Areenalla ja siannahka isketään keskipisteeseen klo 16.00.

Ruotsin kisat alkoivat tuloksellisesti hyvin, kun joukkue kairasi avauskierroksella tasapelin Espanjasta. Tässä ottelussa joukkueen pelilliset saavutukset eivät kuitenkaan päätä huimanneet, koska joukkue oli aika rankasti alakynnessä koko ottelun. Tämän lisäksi Espanjalla riitti kyllä maalipaikkoja myöskin tehdä ottelussa tarvittavat kaksi tai kolme maalia. Ruotsikin sai ottelussa kaksi laadukasta maalipaikkaa, joista kuitenkin voi yhtä hyvin kiittää rouva fortunaa, kun hyvää hyökkäämistä.

Tänään Ruotsilla on kuitenkin vastassa mukavan tasoinen vastustaja ja joukkueen hyökkäyspelaamisesta saadaan varmasti enemmän osviittaa. Tämän lisäksi joukkue saa tärkeimmän pelaajansa ja hyökkääjänsä Kulusevskin takaisin kokoonpanoonsa. Näin ollen myös joukkueen kaikki harjoitellut murtautumismallit ovat jälleen käytössä. Ruotsin joukkueelta onkin tänään odotettavissa aivan erilaista suorittamista, kun ensimmäisessä ottelussa.

Slovakia aloitti turnauksen kohtalaisen suurella yllätyksellä voittamalla ensimmäisessä ottelussaan Puolan lukemin 2-1. Slovakian ottelua helpotti huomattavasti ensimmäisellä kierroksella myös pieni onni. Joukkueen ensimmäinen maali tuli melkoisen flipperin seurauksena, kun pallo kimpoili lopulta vastustajan maalivahdin selästä maaliin. Tämän lisäksi joukkue pääsi pelaamaan 30 minuuttia ylivoimalla, kun Puolan Grzegorz Krychowiak otti jopa turhahkon punaisen kortin. Tämän jälkeen Slovakia tekikin voittomaalinsa ja pystyi ottamaan ottelusta kolme pistettä.

Slovakialla on tänään hivenen toisenlainen miehistö vastassa, kun Ruotsin joukkueen pelaaminen perustuu hyvään joukkuepelaamiseen, kun taas Puolan joukkueen suorittaminen on hyvin tähtipelaaajavetoista. Slovakian viime ottelun tärkein ja paras pelaaja Milan Skriniar onkin jälleen todella suuressa roolissa topparin tontilla ja mikäli joukkue haluaa pärjätä näissä karkeloissa, niin Skriniarin pitäisi olla tässäkin ottelussa kentän paras pelaaja.

Kertoimien liikehdintää katsoessa on pakko todeta, että Ruotsin kerroin on hivenen liikaakin elänyt ensimmäisen kierroksen tuloksien perusteella. Slovakialla on ottelussa varmasti mahdollisuus myöskin yllättää kotijoukkue, mutta kotijoukkueen kertoimet ovat eläneet hivenen liikaa odotuksiin nähden. Näin ollen löydämme jonkinlaisen tuotto-odottaman kotijoukkueen voiton kautta pelaamalla.

» Ruotsi
1.95
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.95
Talleta 100€, pelaa 200€
1.91
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.91
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.91
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.91
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ