Tänään on aika jatkaa sian nahan potkimista kotimaan kentillä, kun Helsingissä kohtaavat kotijoukkue HJK ja vieraaksi saapuva Oulun ylpeys AC Oulu. Ottelupaikkana tällä kertaa on Bolt Areena ja ottelun alkuvihellys kajahtaa klo 18.00.

HJK:n kausi käynnistynyt hitaasti mutta varmasti.

Kotijoukkue Klubi lähtee jokaiseen kauteen aina ainoana suosikkina mestariksi. Tällä kaudella joukkueen materiaalissa on myös poikkeuksellista leveyttä. Syykin tähän on selvä, koska viime vuoden mestarina HJK:lla on uuden Euroopan Konfferenssiliigan myötä mainio mahdollisuus päästä europelejen lohkovaiheeseen. On nimittäin muistettava, että esimerkiksi toissa kauden mestari KuPS olisi viime vuoden karsintamenestyksellään päässyt mukaan uuden liigan lohkovaiheen otteluihin.

Klubin panostus näkyykin tämän kauden miehistössä aika vahvasti. Esimerkkinä voidaan todetakin, että vaikka viime kaudella Ilveksessä loistanut Jair hioo edelleen pelikuntoaan ja Sebastian Dahlström on kärsinyt loukkaantumisista, niin silti joukkueen keskikentältä on löydetty kolmikko Valencic-Lingman-Tanaka. Voidaankin todeta, että jos HJK:n viidestä parhaasta keskikentästä kaksi loukkaantuu, on kentälle silti heittää aina koko sarjan paras kolmikko.

HJK lähtee koko kauden jokaiseen Veikkausliigan otteluun suosikkina ja siihen nähden voidaankin todeta, että joukkueen kausi olisi voinut alkaa paremminkin. Varsinkin Suomen Cupin finaalitappio oli varmasti pettymys joukkueelle, jonka tavoite on voittaa jokainen Suomessa käyty kilpailu jonka osallistumismaksu on maksettu. On kuitenkin otettava huomioon, että HJK on kärsinyt myös aika paljon loukkaantumisista, mikä hivenen vaikuttaa joukkueen otteisiin. Oikeastaan vasta tänään nähdään hivenen Toni Koskelan ajatuksen juoksua avauksen miehistön suhteen, koska tällä viikolla kaikki muut paitsi Santeri Väänänen ovat olleet harjoituksissa mukana.

Saako AC Oulu tänään hippaakaan kotijoukkueelta?

AC Oulun kausi on ollut oikeastaan odotetustikin aika kehno. Joukkueen pelinavauksen kannalta tärkein palanen on ilman muuta HJK:n seuraajille erittäinkin tuttu Rafinha ja keskikentällä isolla säteellä liikkuva ja töitä tekeväObed Malolo on toinen erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Siihen puolueettoman katsojan mielenkiinto sitten alkaa kyllä loppumaankin. Jo ennen kautta oli odotettavissa, että AC Oulu, Haka ja KTP tulevat kaikki kolme pelaamaan aika hankalan kesän ja mikään ei anna osviittaa, että näin ei olisi.

AC Oulu on pyrkinyt Veikkausliigassa pelaamaan tähän mennessä täysin niillä aseilla joilla se sinne nousi. Joukkue on pyrkinyt pitämään palloa rauhassa ja puhkomaan vastustajan rakenteita linja kerrallaan. Ajatuksen tasolla homma onkin erittäin hienosti suunniteltu, mutta toteutukseen saakka taidot eivät ole ainakaan vielä valitettavasti riittäneet. Oululaiset ovat jääneet kerta toisensa jälkeen vastustajan prässin alle ja tänään odotankin, että HJK:ta vastaan tulemme näkemään hivenen erilaisen ottelusuunnitelman. Muussa tapauksessa sarjataulukossa myös viiden ottelun jälkeen on varmuudella ne samat nolla pistettä, mitä sieltä löytyy jo valmiiksi.

AC Oulun puolustukselle odetettavissa tuskien taival.

Vaikka vierailijat parkkeeraisivat tänään minkälaisen bussin siihen omalle kolmannekselleen on silti tämän päivän joukkueiden välillä oleva tasoero hurja. Oulun puolustukselle onkin luvassa aika kiire, kun Riskin veljeksien tähdittämä kotijoukkueen hyökkäys alkaa repimään kymppialueelle tiloja siihen mielellään nouseville Tanakalle ja Valencicille. Olisi kiva maalata lukijoille tässä tasasta ottelua, mutta pelkäämpä sen olevan lähinnä taivaanrannan maalailua. Joka tapauksessa kotijoukkueenkin puolustamisessa on ollut sen verran toivomista, että emme ala hyppimään tässä tasoitusvetojen maailmaan, vaan valitsemme kotijoukkueen maalimäärän kohteeksemme.

 

» HJK:n maalimäärä: Yli 2.5 maalia
1.79
100 € ilmaisveto
1.79
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.79
100 € ilmaisveto
1.75
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.75
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ