TPS

1.90

Tänään jatketaan myös kotimaista jalkapalloa muutaman päivän tauon jälkeen, kun Ykkösessä pelataan kolmen ottelun kierros. Meidän vihjeessämme katseet kääntyvät Mikkeliin, jossa satavuotias TPS saapuu “Urskiin” MP:n vieraaksi. Lähtökohdat otteluun ovat joukkueilla hivenen erilaiset, sillä MP kun haluaa ensisijaisesti varmistaa paikkansa ykkösessä tulevina vuosina, niin TPS:n katse on vahvasti Veikkausliigassa ja tämä juhlavuosi voisikin huipentua hyvin joukkueen nousujuhliin. Pelipaikkana toimii siis Mikkelin Urheilupuisto ja siannahkan potkiminen alkaa klo 18.30.

Mikkeliläisille on tulossa kova hiki seuraavan viikon aikana

MP:n edelliset kaksi viikkoa eivät ole antaneet aihetta juhlaan, sillä ensin joukkue hävisi PK-35:n vieraana lukemin 2-0 saamatta oikeastaan hippaakaan vastustajastaan. Tämän jälkeen EIF nousi kotikentällään suvereenilla esityksellä 2-2 tasapeliin mikkeliläisiä vastaan. Tässä ottelussa MP:n pelasti myös tänään seurannan alle otettava Kevin Beugre, joka näyttäisi olevan varsin laadukas pelaaja tähän sarjaan. Beugre saattaakin omilla yksilösuorituksillaan saada aikaiseksi maalin tai pari heikompitasoisia vastustajia vastaan, mutta tänään kun miestä vastassa taitaa olla sarjan paras puolustus, niin jää nähtäväksi mihin Norsunluurannikolta maailmalle ponnistaneen pelaajan taidot riittävät.

MP:n urakkaa ei yhtään helpota se, että joukkueella on nyt edessään kolme ottelua seitsemän päivän aikana ja tämän päivän poissaolot. Topi Keskinen on edelleen U21 maajoukkueen mukana. Kapteeni Jonathan Dunyin on pelikiellossa otettuaan neljännen keltaisen Tammisaaressa. Lisäksi loukkaantuneena on edelleen Joona Hiltunen, joka saatetaan nähdä kentällä maanantaina ja Vaillance Nihorimbere loukkasi jalkansa Tammisaaressa ja on useamman viikon sivussa.

Jonatan Johanssonin oppirahat saattavat olla jo maksettuja

Turussa ei viime kauden jälkeen oltu oikein alkuunkaan tyytyväisiä valmentaja Jonatan Johanssonin tekemisen tasoon ja toisaalta se oli aivan ymmärrettävää, sillä nousun tavoitteekseen laittaneet turkulaiset putosivat vielä viimeisellä kierroksella ulos nousukarsijan paikalta. Tälle juhlakaudelle joukkuetta onkin rakennettu hyvin rauhassa jo viime vuoden lokakuusta saakka ja Simo Roihan tai Demba Savagen tasoisia miehiä on kannettu Johanssonin avuksi talkoisiin vähintäänkin tarpeeksi. Lisäksi joukkueen taktinen pelaaminen on mennyt muutaman askeleen eteenpäin ja kauden ainoa tavoite voikin olla suora nousu Veikkausliigaan.

Tämän illan ottelussa suurimmat haasteet turkulaisille tulevat sairastuvalta kun Rasmus HolmaDemba SavageSanteri PohjolainenJoonas Sundman ja Onnipekka Pajula seuraavat illan ottelua poppariosastolta. Tästä huolimatta viime kaudesta poiketen joukkueen pelitapa antaa aivan erilaisen selkänojan ja kokeneet tähtipelaajat Anthony Annan ja Kasper Hämäläinen pystyvät omalla tekemisellään pitämään myös muiden pelaajien vaatimustasoa tarpeeksi korkealla. Roiha on varmasti yksi sarjan parhaista hyökkääjistä ja viimeistelijöistä, jonka lisäksi pääsarjajyrät Juri Kinnunen ja Kalle Taimi tuovat tarvittavaa johtajuutta takalinjoille.

Tätä peliä ajatellessa TPS:n miehistö on vain todella laadukas vastustajaansa nähden. TPS ei leikittele voitoilla ja näin ollen joukkueelta ei mitään suuria maalijuhlia olekaan nähty, mutta toisaalta tulosta on tullut tasaiseen tahtiin. MP puolestaan oli Tammisaaressa aivan laaduton pakkaus ja samalla tavalla pelatessa mikkeliläisille tulee todella pitkät 90 minuuttia kantaa palloa omasta maalista keskipisteelle. Me uskomme tänään hunajan voimaan ja lyömme parempaa peliä pelaavan laadukkaamman joukkueen lapulle.

» TPS
1.90
30 € ilmaisveto
1.84
100 € ilmaisveto
1.84
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ