Azerbaidzan

2.36

Tänään jatketaan jälleen Kansojen Liigaa, kun neljäs kierros jatkuu kuuden ottelun voimin ympäri Eurooppaa. Meidän mielestämme vedonlyönnillisesti mielenkiintoisin ottelu käydään tänään C Liigassa, jossa Azerbaidzan kohtaa Valko-Venäjän. Vuorossa on siis lohkon häntäpään toinen kohtaaminen, joista ensimmäinen päättyi Valko-Venäjällä pistejakoon, kun kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Tänään pelipaikkana toimii Dalga Areena ja peli alkaa klo 19.00.

Kotijoukkue lähtee otteluun aika suurena suosikkina

Kotijoukkue Azerbaidzan lähtee tämän päivän otteluun kertoimien valossa pienenä suosikkina, mutta kun katsotaan joukkueiden ensimmäisen ottelun tapahtumia, niin niiden valossa vierasjoukkueelle ei pitäisi suuria odotuksia tänään kasata. Ennen turnausta vedonlyöjät olivat kuitenkin saaneet jostain päähänsä, että Valko-Venäjä olisi oikeinkin hyvä jalkapallomaa ja tämän asetelman kääntyminen kertoimissa tuntuu kestävän jopa yllättävän kauan. Jo maiden ensimmäisessä kohtaamisessa maalipaikat kirjattiin tämän päivän kotijoukkueen eduksi noin 1-4 lukemin ja pallonhallinta prosentit menivät 58-42 Azerbaidzanin hyväksi. Myös kulmapotkut merkattiin lukemin 1-5 tämän päivän kotijoukkueelle.

Azerbaidzanin suurin nimi on tänään myös seurajoukkueensa kotikentällä pelaava Nefti Bakun keskikenttämies Emin Mahmudov. Numeroa kahdeksan selässään kantava Mahmudov nähdään varmaan myös tänään joko 4-4-2 muodostelman oikeassa laidassa aika vapaassa roolissa, tai 3-5-2 muodostelmassa alemman keskikentän roolissa joko kutos- tai kasipaikalla. Lisäksi joukkueesta löytyy yksi erittäin laadukas toppari, kun Dinamo Zagrebissa ammattiaan harjoittava Mahir Emreli nähdään jälleen kentällä. Muuten joukkue onkin täynnä sellaista tasaista C Liigan joukkueiden normaalia materiaalia.

Valko-Venäjä ei tällä hetkellä ole mitenkään kummoinen keksintö

Valko-Venäjä on aloittanut Kansojen Liigan oikeastaan ihan odotetun huonosti. Kazakstania vastaan kotona joukkue oli olematonta vastustajaansa parempi pelillisesti, mutta tulokseksi jäi tasapeli. Lisäksi toinen piste on saatu kotikentällä tämän päivän vastustajaa vastaan ja siinäkin ottelussa Valko-Venäjä oli täysin ottavana osapuolena. Joukkueen kapteeni Evgeniy Yablonskiy näyttäisi olevan joukkueen ainoa laadukas pelaaja, joka joutuu keskikentällä juoksemaan höyryjunan lailla ja tekemään kauhean kasan hommia. Tästä syystä mies tuppaa myös väsymään ja häntä on jouduttu vaihtamaan myös pois kentältä useasti noin 80 minuutin kohdalla.

Valko-Venäjä tykkää lähteä vierasotteluihinsa yleensä 4-4-2 taktiikalla, mutta toisaalta edellisestä vierasottelusta alkaa olemaan sen verran aikaa, että myöskään 3-4-3 formaatio ei tänään tulisi kenellekään yllätyksenä. Tosin 3-4-3 muodostelma saattaisi tänään näyttää enemmän 5-4-1 tyyppiseltä ratkaisulta, sillä pallonhallintaa joukkue tuskin tulee tänään saamaan. Jotenkin kun Valko-Venäjä ei edes kotiottelussaan meinannut pärjätä tämän päivän isäntäjoukkueelle, niin ihmeelliseltä tuntuisi, jos Bakun huutomyrskyssä tilanne olisi jotenkin parempi. Baku ei ole kaikista mukavimpia paikkoja vierailla ja eiköhän tästä Valko-Venäjälle ole luvassa melkein jopa 50% todennäköisyydellä turpakeikka. Näin ollen nykyiset kertoimet ovat mielestämme aika suuria kotijoukkueen voitolle.

 

» Azerbaidzan
2.36
100 € ilmaisveto
2.36
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ