Molemmat joukkueet tekevät maalin

2,06

Tänään jatkuu Huuhkajien ottelut Kansojen Liigassa, kun Huuhkajat matkustavat Bosnian ja Hertsegovinan vieraaksi. Kyseessä on B Liigan 3 lohkon neljännen kierroksen ottelu, jossa panoksena alkaa hiljalleen olemaan jo lohkovoitto, sillä jos kotijoukkue tänään lähtee voittajana kentältä on se todella lähellä tämän lohkon voittamista. Toisaalta taas Huuhkajat tarvitsevat väkisin ottelusta vähintään tasapelin, tai muuten haaveet lohkon voittamisesta saadaan unohtaa. Ottelun pelipaikkana on Zenikassa sijaitseva Bilino Polje ja aloitusvihellys kuullaan klo 21.45.

Kotijoukkue lähtee otteluun yli 50% suosikkina

Bosnia ja Hertsegovina on tänään ottelun selkeä suosikki ja tähän syyn antaa myös Helsingissä pelattu vierasottelu, jossa joukkue ei ainakaan ollut tippaakaan Huuhkajia huonompi ilmestys kentällä. Oikeastaan loppulukemat 1-1 vastasivat oikein hyvin Olympiastadionin nurmella nähtyjä tapahtumia. Joukkueen keskikenttä on myös Huuhkajia laadukkaampi, kun kaksikko Miralem Pjanic ja Amir Hadziahmetovic muodostavat ilmeisesti tänään keskikentän keskustan kaksikon. Joukkue lähtee tänään odottamani mukaan 4-3-3 taktiikalla, jolloin kolmas valinta keskikentälle taitaa olla Sanjin Prcic joka on myös aika paljon laadukkaampi pelaaja kun esimerkiksi Suomen avaukseen odotettava Rasmus Shüller.

Kärkipelaamisessa kotijoukkueella on heittää kentälle valttikortiksi Inter Milanin kärkimies Edin Dzeko ja hänen kaverikseen voitaisi odottaa ainakin AC Milanin Rade Krunicia, joka on maajoukkueessa pelannut lähinnä alemman hyökkääjän tai linkin roolia. Lisäksi hyökkääjistä täytyy mainita vaihdosta kolme kertaa tässä turnauksessa kentälle tullut Eupenissa palkkansa tienaava Smail Prevljak, joka on tehnyt kaksi maalia pelaamansa 83 minuutin aikana. Saakin nähdä saisiko mies tänään paikan jo avauksessa?

Huuhkajilla on tuoreessa muistissa hyviä muistoja Zenikan illasta

Huuhkajat ja kaikki heidän kannattajat muistavat varsin hyvin edellisen kamppailun Bilino Poljella, kun Suomen haaveet MM-karsintojen jatkopaikasta oli kaatumassa jo viimeistä edellisessä ottelussa Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan Jukka Raitalan punaiseen korttiin ottelin 37 minuutilla. Tästä huolimatta Huuhkajat ei vain pystyneet pitämään 0-1 johtoasemaansa, vaan kasvattivat sitä vielä ja loppulukemat merkattiin 1-3 huuhkajien eduksi. Toisaalta haaveet MM-karsintojen jatkopaikasta kaatuivat viimeisellä kierroksella, kun Ukraina haki myös vierasvoiton Zenikan illasta.

Huuhkajien puolustus saattoi saada edellisessä ottelussaan jopa yllättävänkin suuren kolhun, kun Daniel O’Shaughnessy mursi jalkansa. Vaikka kyseessä ei ole mikään absoluuttinen tähtipelaaja, niin silti kyseessä on varsinkin pallollisen pelin osalta todella tärkeä pelaaja Suomen toppareiden joukossa. Käytännössä pallollinen vastuu kaatuu tänään hyvin vahvasti Robert Ivanovin harteille, joka on pallollisena kyllä hyvä, mutta suuri kysymys on se, että riittääkö taso yksin kantamaan tätä vastuuta. Tänään Richard Jenseniltä vaaditaankin elämänsä ottelua, jos mies pelaa kolmantena topparina Suomen kolmen miehen linjassa.

Suomi omistaa kuitenkin edelleen pätevän hyökkäyskaluston ja Romaniaa vastaan Huuhkajat saivat luotua tarvittavat paikat yhden tai jopa kahden maalin tekemiseen. Romaniassa pallo ei vain uponnut verkkoon, mutta tänään haluamme uskoa pallon uppoavan ainakin kertaalleen kotijoukkueen verkkoon. Toisaalta kun myös vastustaja on hieman liian vaarallinen kokonaisuus, niin nykyisten kertoimien valossa molempien joukkueiden maalille saamme 4-6% liian suurta palautusta ja siitä nappaamme kohteen lapullemme.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2,06
100 € ilmaisveto
2,06
100 € ilmaisveto
1,95
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ