Alle 2.5 maalia

1.72

Tänään aloitellaan Kansojen Liigan neljättä kierrosta pitkin Eurooppaa ja meidän vihjeessämme otetaan kiinni B Liigan otteluun, jossa pohjoismaat eli Norja ja Ruotsi kohtaavat toisensa. Kyseessä on joukkueiden toinen kohtaaminen pienen ajan sisään, sillä kesäkuun viides päivä Ruotsissa pelattu ottelu päättyi juuri Norjan voittoon lukemin 1-2. Tänään pelipaikkana toimii puolestaan Ullevaal Stadion Oslosta ja pallo laitetaan keskipisteeseen klo 19.00.

Norjan jalkapallomaajoukkueen nousua on monet odottaneet

Norjan maajoukkueen nousua kirkkaisiin valoihin on odotettu monessa lähteessä lähinnä jalkapallomaailman yhden suurimmista supertähdistä, eli Erling Haalandin takia. Norjalainen on tällä hetkellä koko jalkapalloilevan maailman suurimpia tähtiä ja kilpailee maailman parhaan hyökkääjän tittelistä Karim Benzeman kanssa. Lisäksi vielä muutama vuosi sitten Martin Odegaardista odotettiin samanlaista sateentekijää, mutta hänen osaltaan odotukset ovat sentään nykyään realistisemmat, vaikka Arsenalissa palkkansa tienaava norjalainen pelasikin oikein laadukkaan kauden Arsenalissa tällä sesongilla.

Norja on aloittanutkin tällä kertaa Kansojen Liigan taipaleensa todella hyvin. Joukkue on napannut kolmesta ottelustaan kaksi voittoa, kun se kaatoi Ruotsin ja Serbian, mutta kolmas ottelu Sloveniaa vastaan päättyi norjalaisten harmiksi tasatulokseen. Nyt kotivoitto Ruotsista veisikin viikinkien jälkeläiset todella loistaviin asetelmiin lohkon voittoa ajatellen. Itseluottamuksesta tämä ei varmasti jää kiinni, sillä jo vieraskentällä joukkue pystyi luomaan saman verran maalipaikkoja kuin Ruotsi, vaikka pallonhallinta ja keskikentän hallinta merkattiinkin ottelussa ruotsalaisten hyväksi

Hyökkäyspelaamisen piti olla Ruotsin vahvuus

Ruotsin maajoukkueen ongelmat ovat pitkään olleet jo siinä, että joukkue ei meinaa muistaa tehdä maaleja. Tämä tuntuu sinällään uskomattomalta ongelmalta, kun katsotaan missä osassa kenttää länsinaapureillamme on kaikista laadukkaimmat pelaajansa. Joukkueella on nimittäin heittää kärkeen Alexander Isakin ja Dejan Kulusevskin tasoinen duo, jonka pitäisi alkaa pikkuhiljaa lunastamaan niitä odotuksia joita kaksikolle on kasattu. Tosin Kulusevskin osalta on pakko heittää ilmoille hiljalleen pieni floppivaroitus, nimittäin loistavan Parmassa pelatun kauden jälkeen mies on kaksi seuraavaa vuotta näyttänyt polkevan täysin paikoillaan varsinkin fyysisen kehityksen osalta.

Ruotsin hyökkäämisen suurin ongelma taitaa kuitenkin olla vaihtopenkillä. Valmentaja Janne Anderssonin aikana joukkue on nimittäin taistellut aika yleisesti juurikin saman asian kanssa mikä on sinällään hassua, että Andersson pelasi pelaajauransa aikana nimen omaan hyökkääjän paikalla. Toisaalta valmentajana mies on tunnettu enemmän pelitavasta, jossa ajatusmaailma kulkee oman pään kautta pelaamisessa ja hyökkääminen on ollut enemmän sellainen yksilöiden mukanaan tuoma sivutuote. Niin kauan kun joukkueessa pelasi Zlatan Ibrahimović, niin ongelmat pysyivät vielä piilossa, mutta Zlatanin poistuttua tarvitsisi nykyinen joukkue jo jonkinlaisen hyökkäystaktiikan.

Tänään Ruotsi tulee puolustamaan hyvin ja hyökkäämään jos siihen tulee mahdollisuuksia. Vieraat pystyvät myös puolustamaan pallollisena ja pitämään pelin tempoa melko alhaisena. Lisäksi kun otetaan huomioon pelaajien kuormitus, kun neljä ensimmäistä kierrosta Kansojen Liigasta on pelattu kahden viikon aikana, niin aika lailla tylsähkö nyhjääminen Oslon illassa ei varmasi yllättäisi ketään.

» Alle 2.5 maalia
1.72
100 € ilmaisveto
1.72
100 € ilmaisveto
1.68
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ