Suomi yli 0,5 maalia ja yli 2,5 kulmapotkua

1.96

Tänään pelaillaan Kansojen Liigan kolmannen kierroksen otteluita, kun turnaus alkaa siis lähenemään lohkovaiheen osalta jo puoltaväliään. Myöskin Suomen jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat on tänään tulessa, kun se kohtaa turnauksen ensimmäisessä vieraspelissään vielä lohkossa ilman pisteitä olevan Romanian. Ottelun pelipaikkana toimii uusi tammikuussa valmistunut Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu, josta ei virallisia speksejä hirveesti irronnut, mutta kenttä näyttää silmällä katsottuna aika lähelle standardilta, katsomoon mahtuu noin 14 000 ihmistä ja pohja näyttäisi olevan joku hybridinurmista.

Romania on viime vuosina ollut hyvä kotijoukkue

Romania on niitä maita jotka ovat viime vuosina sukeltaneet maajoukkueen osalta vahvasti alaspäin. Tästä voidaan esimerkkinä ottaa vaikka se, että maa on tuplannut oman sijoituksensa maailman rankingissa edellisen kolmen vuoden aikana. Vuonna 2019 Romania oli nimittäin vielä loistavalla sijalla 24 FIFA rankingissa, kun nyt maaliskuussa ilmestyneellä edellisellä listalla maan sijoitus oli 48. Nyt kun Kansojen Liigassa joukkue on ottanut turpaan muutamaan otteeseen, niin tämän pelin lopputuloksesta riippuen Romania saattaisi pudota jo jopa Suomen taakse, joka on tämän hetken listauksessa sijalla 55.

Romania on kuitenkin edelleen miehistöltään aivan laadukas joukkue. Esimerkiksi transfermarkt sivuston mukaan joukkueen arvo on noin 80 miljoonaa euroa, eli tasan puolet suurempi, kuin Huuhkajien. Joukkueen suurin ongelma tuntuukin olevan se, että runkopelaajiin taitotasoltaan kuuluvat Razvan Marin ja Alexandru Cicaldau tuntuvat jäävän maajoukkueen paidassa aivan ynnä muiden joukkoon. Varsinkin Cicaldau tuntuu jäävän täysin jopa ilman pelipaikkaa Romanian 4-3-3 muodostelmassa. Viime ottelussa miestä kokeiltiin sovittaa laitahyökkääjäksi, mutta eihän siitäkään mitään tullut. Tänään Romanian pelaamisessa kannattaakin katseet kääntää George Puscasin suuntaan, joka on ollut aika vaarallinen ilmestys keskushyökkääjän paikallaan.

Huuhkajilla altavastaajana edessä ainoastaan mahdollisuuksia

Suomi lähtee otteluun aika selkeänäkin altavastaajana, vaikka joukkue kotiottelunsa pelasikin kohtalaisen hyvin tässä turnauksessa, niin vieraskentällä elämä on aina aika paljon erilaista. Varsinkin kun Romania on kaiken olettaman mukaan edelleen varsin hyvä kotijoukkue. Totuus kuitenkin on, että Suomen joukkue ei tasollisesti häviä vastustajalleen tällä hetkellä tippaakaan ja vastustajan 4-3-3 pelityylin pitäisi sopia varsin hyvin 5-3-2 formaatiota käyttävälle Huuhkajien joukkueelle. Tänään suuri kysymys kuuluukin pääseekö Suomi käyttämään hyökkäystilanteissa wing backien nousuja, sillä 4-3-3 formaatiossa niiden puolustaminen ei oikein meinaa kuulua kenellekään.

Huuhkajien suurimmat ongelmat saattavat tulla vastustajan ylemmän keskikentän puolustamisen kanssa. Käytännössä voisi kuvitella Suomen alemman keskikentän puolustavan tätä miestä, mutta siinä vaiheessa Romanian on aika helppo tehdä tilaa kymppipaikalle ja näin ollen Suomen kymppipaikan puolustaminen vaikeutuu varsinkin, kun Romania pystyi pitämään palloa ja pelaamaan pallollisena jo vieraskentällään. Näin ollen voimme olettaa Suomen joutuvan pelaamaan aika paljon pallottomana ja näin ollen nämä pallottoman pelaamisen ongelmat täytyy saada ratkaistua ja sitten iskettyä vastaan nopeasti laitojen kautta.

Suomi on tällä hetkellä hyvä joukkue tekemään maaleja ja luomaan tilanteita laitojen kautta. Toisaalta kun vastustajan laitapuolustaminen ei ole kovinkaan helppoa on odotettavaa, että Huuhkajat pääsevät tapansa mukaan tänäänkin yllättävän useasti potkimaan palloa kulmalipun kyljessä olevalta neljännesympyrältä. Ja koska kyllä me luotamme siihen, että Suomi on pelattu tänään liian suureksi altavastaajaksi, niin käymme bet builderista nappaamassa pelitavan, jossa Suomi tekee ainakin yhden maalin ja saa muutamia kulmapotkuja.

» Suomi yli 0,5 maalia ja yli 2,5 kulmapotkua
1.96
100 € ilmaisveto
1.96
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ