Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.87

Kansojen Liigassa Liiga B:ssä on aika mennä aloittaa toisen kierroksen ottelut. Meidän osaltamme se alkaa Ruotsista Tukholman Solnasta, jossa Friends Areenalla toisistaan mittaa ottavat rakkaat viholliset Ruotsi ja Norja. Otteluun lähdetään tilanteesta, jossa molemmat maat ovat voittaneet ensimmäisen ottelunsa ja näin ollen tämän illan voittaja jatkaakin omaa urakkaansa lohkon kärkipaikalta. Friends Areenan alusta on aivan loistava, kun kenttänä toimii juuri tälle kaudelle vaihdettu luonnon siirtonurmi ja aloituspotku nähdään klo 21.45.

Ruotsi aloitti urakkansa kaatamalla Slovenian vieraissa

Ruotsi lähtee otteluun tänään yllättävänkin hankalasta asemassa, sillä vaikka joukkue pystyi kaatamaan ensimmäisellä kierroksella vieraissa lohkon ennakkoon heikoimman joukkueen eli Slovenian, niin liian helposti se ei kyllä käynyt. Käytännössä Ruotsi oli pelissä hivenen vastustajaansa parempi ainoastaan ajoittain ensimmäisellä jaksolla. Toisella puoliskolla joukkue joutui jopa vähän taipumaan Slovenian painostuksen alla ja tasalukemat 1-1 olisivat olleet lähempänä kertomaan ottelun tapahtumista. Slovenialla olikin omat paikkansa tasoittaa ottelu, mutta kun niistä ei maalia saatu aikaiseksi, niin Ruotsin tähtipelaaja Dejan Kulusevski ratkaisi ottelun tekemällä 0-2 osuman 88 peliminuutilla.

Ruotsin pelijärjestelmänä toimii oikeastaan suoraan oppikirjasta poimittu 4-4-2 pelisysteemi. Systeemi onkin todella lähellä samaa kuin se, jolla Markku Kanerva luotsasi Huuhkajia edellisellä Kansojen Liigan kaudella. Ruotsin suurin vahvuus on varmasti joukkueen hyökkäyskalusto. Kulusevskin lisäksi kentälle on heittää Real Sociedadissa pelaava Alexander Isak, joka toissa kaudella näytti nousevan jo hyökkääjien aatelistoon. Tällä kaudella Isakin kaudesta jäi kuitenkin hivenen toivomisen varaa ja näin ollen 22-vuotiaalta nuorelta mieheltä odotetaankin seuraavaa steppiä maajoukkueen otteluista. Myöskin vasemmassa laidassa kymppipaitaa päällään kantava Emil Forsberg kuuluu RB Leipzigin runkomiehiin ja on näin ollen yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista.

Norjan ensimmäisen ottelun sankarin nimi ei yllätä ketään

Norja aloitti Kansojen Liigan pienehköllä yllätyksellä, kun se voitti Serbian vieraissa lukemin 0-1. Joukkueen pelitaktiikka ei varmasti yllättänyt ketään sillä 4-3-3 miehitykseksi paperille piirretty muodostelma muistutti kentällä enemmän 4-5-1 tyyppistä keksintöä. Norja puolustikin koko ottelun todella hyvin ja kun Kroatia ei maalia saanut nousi Norjan sankariksi vähemmän yllättäen muuan Erling Braunt Håland, joka toimitti pallon vastustajan maaliin kun peliä oli kulunut 26 minuuttia. Tämän jälkeen joukkue keskittyi seuraavan reilun tunnin jälleen lähinnä puolustamaan ja nappasi matkaansa todella tärkeät kolme vieraspistettä. Tänään käytännössä siis Norjalle jopa tasapeli olisi loistava suoritus ja nostaisi joukkueen ehkä jopa koko lohkon suurimmaksi suosikiksi Kroatian ohelle.

Norjan joukkueen nuori kaarti Hålandin ja Martin Odegaardin johdolla on ollut jo vuosia suuri puheenaihe Norjan jalkapalloilussa. Poikien odotetaan nostavan maan jalkapallo Euroopan kärkimaiden joukkoon, mutta rehellisesti sanottuna tällä hetkellä tämä painolasti on kaatumassa suurimmalta osalta Hålandin niskaan. Tosin Genoassa läpimurtoaan tekevä Leo Ostigård saattaa tuoda Odegaardille tukea keskikentälle tulevina vuosina. Norjan joukkue onkin merkittävän nuori ja 3-8 vuoden kuluttua tässä saattaakin olla kasassa yksi koko Euroopan mielenkiintoisimmista joukkueista ja ikäryhmistä.

Tänään kentällä tuskin mitään valtavia maalijuhlia nähdään, mutta eiköhän molempien joukkueiden hyökkäys kertaalleen vastustajan maaliverkkoa heiluttele. Käytännössä kuitenkin molemmissa päissä taitoero on hyökkäyspelaajien puolella ja molempien joukkueiden puolustuksessa kärsitään hivenen laatuvajauksesta. Tänään kun kumpikaan joukkue ei mihinkään bussipuolustukseen vetäydy, niin me uskomme molempien joukkueiden maalin syntymiseen.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto
1.80
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ