Espanja

1.92

Tänään jatketaan Kansojen Liigan A liigaa kun kaksi tuloksien valossa odotettua heikommin turnauksen aloittanutta joukkuetta kohtaavat toisensa. Meidän vihjeessämme katseet suunnataan siis Stade de Genèvelle, jossa toisistaan mittaa ottavat kahdella tappiolla turnauksen aloittanut kotijoukkue Sveitsi ja kaksi tasapeliä omaan sarakkeeseensa merkannut vierasjoukkue Espanja. Pallo asetellaan tänään keskipisteeseen klo 21.45

Kotijoukkue on tällä hetkellä aika hukassa oman pelaamisensa kanssa

Käkikellomaassa on tällä hetkellä todella kovat odotukset omaa maajoukkuetta kohtaan ja niin oli ennen turnauksen alkua myös allekirjoittaneella. Totuus alkoi kuitenkin valjeta jo ensimmäisessä ottelussa, kun Sveitsi ei Tshekin vieraana saanut aikaiseksi oikeastaan yhtään mitään ja kotijoukkue kuittasi hieman yllättäen ansaitun 2-1 voiton. Käytännössä ottelun pelinkuvaa katsoessa jopa 3-1 olisi ollut lähempänä oikeutettua tulosta. Tämän jälkeen Sveitsi matkusti Portugalin vieraaksi Estádio José Alvaladelle, jossa nähtiin todelliset peppumarkkinat, kun Portugali ei antanut Sveitsille pelillisesti hippaakaan ja takoi myös taululle tylyt 4-0 lukemat.

Sveitsin joukkueen pelaamisessa vahvuudet piti olla keskikentän pelaamisessa, mutta ShaqiriSow ja Freuler ovat olleet todella kaukana omasta tasostaan ja keskikentän maestro Granit Xhaka on jäänyt aivan yksin sekä pallollisessa, että pallottomassa pelaamisessa. Sen lisäksi kun joukkueen puolustaminen on ollut jostain naurettavan ja säälittävän rajamailta, niin silloin lopputulokset ovat olleet aivan karmeita odotuksiin nähden. Joukkue ansaitsee nolla pistettä ja heillä myös niitä aivan yhtä monta on.

Espanjan peliä leimaa tutuksi tullut maalinteon ongelma

Espanja on pelannut molemmat tähän astiset ottelunsa tasan, kun kotikentän 1-1 lukemat Portugalia vastaan saivat jatkoa Tshekeissä, jossa joukkue kneppaili 2-2 tasapelin. Espanjan joukkueen jo tutuksi tullut ongelma on jälleen vahvasti läsnä, kun joukkue pitää palloa mielin määrin ilman tulosta. Tshekkiä vastaan Espanja piti pelivälinettä jopa 73%, mutta silti pallo kaivettiin kaksi kertaa omasta maalista, kun pallon menetykset tulivat jälleen täysin katastrofalisissa paikoissa. Tänään joukkueen pallonhallinta tulee varmaan olemaan samaa luokkaa.

Espanjan maalinteon ongelma ei ole ihan niin suuri kuin yleisesti luullaan. Suurempi ongelma joukkueella on jopa laadukkaiden maalipaikkojen luomisen kanssa. Pallo kulkee aika tehokkaasti kutos- ja kasialueilla, mutta jo kymmpialueelle pääseminen on tuottanut suurta tuskaa jo muutamia vuosia. Toisaalta se että mikään ei muutu ei saa tulla liian suurena yllätyksenä, kun joukkueen peräsimessä on edelleen sama mies, eli Luis Enrique. Tänään joukkueen taso on kuitenkin tarpeeksi kova ja kun Sveitsi on ollut ilman palloa todella huono, niin tänään ne joutuvat sitä olemaan liikaa ja Espanja nappaa voiton mukaansa.

» Espanja
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.86
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ