Avangard Omsk

1.92

Helsingin Jokerit päättää kahden ottelun mittaisen Moskovan reissunsa tänään, kun narrilauma saapuu hallitsevan mestarin Avangard Omskin vieraaksi Balashikha Areenalle. Ottelu käynnistyy klo: 17:00.

Omsk kärsi kauden avaustappionsa VTB Areenalla

Hallitseva mestari Omsk aloitti kautensa kolmen ottelun kotipelisarjalla. Joukkue kohtasi kauden avausottelussa viime vuoden finaaliuusinnassa Moskovan TsSKAn, ja Bob Hartleyn suojatit näyttivät, että mistään mestaruuskrapulasta ei ole kyse, kun joukkue laittoi moskovalaiset katolleen puhtaasti 4–0.

Avausottelun jälkeen joukkueen koneisto on hieman yskähdellyt, vaikka kotipelisarjasta Omsk raapikin kaikista otteluista voiton, niin Vladivostokia (4-3rl) ja Amuria (3-2ja) vastaan joukkueen viisikkopelaaminen sekä kurinalaisuus on hieman lipsunut.

Edellisessä ottelussa ongelmat sitten konkretisoituivat, kun joukkue sai kokea Dynamo Moskovan alkukauden kovan vireen, ja Omsk kärsi kauden avaustappion Dynamon kotiluolassa VTB Areenalla maalein 5–2. Omskia piti pilkkanaan viime kauden pistepörssin ykkösmies Vadim Shipachyov, joka vietti neljän pisteen iltapuhdetta (2+2).

Jokerit reissaa Moskovan alueella

Helsingin Jokerit päättää Balashikha Areenalle kahden ottelun mittaisen Moskovan reissunsa ja saapuu haastamaan hallitsevaa mestaria kahden ottelun voittoputkessa. Narrien kausi alkoi kahden ottelun mittaisella vieraskiertueella, jossa joukkue sai tukkaan niin Kazanilta (3–0) kuin Neftehimikiltä (4–2), mutta kauden ensimmäinen kotipeli Hartwall Areenalla tuotti kauden avausvoiton, kun joukkue kaatoi maalirikkaan ottelun pääteeksi Traktorin (5-4ja).

Moskovan reissu sai myös positiivisen alun, kun joukkue onnistui kaatamaan vaiherikkaan ottelun päätteeksi Arena Mytishchissä Kunlun Red Starsin maalein 5–6. Kunlun-ottelussa debyyttinsä Narreissa teki myös puolustaja Otto Leskinen, joka oli avausottelussa pelipäällä tehden ottelussa tehot 0+2.

Kahdesta voitosta huolimatta, Jokerien pelissä on edelleen paljon puutteita sekä huolimattomuutta, ja Jordan Schroederin johtama ykköskenttä, jossa viime pelissä laidoilla viiletti Brian O’Neill ja Julius Junttila on tällä hetkellä aivan yössä. Varsinkin Schroeder, joka voi ottaa Kunlunin kaksi maalia omiin nimiinsä. Kunlunin alivoimamaali, jossa kapellimestari heitti pulunsilmä-passin suoraan Gregory Squiresin lapaan, kuvaa hyvin joukkueen ykkössentterin peliä tällä hetkellä.

Omskia lapulle

Hartelyn suojatit lähtevät kotiotteluunsa suosikkina, johon myös me yhdymme. Jokereiden peli on ajoittain aivan hirvittävää katsottavaa. Joukkueen puolustuspelaaminen on sekavaa ja maalivahtien työskentelystä tehdään ajoittain todella hankalaa. Tosin Juvonen ei missään nimessä ollut edellisessä ottelussa parhaimmillaan, mutta tänään aloittava Anders Lindbäck on myös joutunut uhriksi puolustuspelaamisen puutteiden takia.

Joukkueet ovat pelanneet todella tasaisia otteluita KHL-historian aikana, ja Jokerit varmasti syttyy tähän otteluun paremmin kuin Kunlun tai Amur-otteluihin, mutta se ei yksin riitä, kun peli ei ole vielä kokonaisvaltaisesti valmista.

Omskilla on myös puutteita omassa pelissään, mutta Pohjois-Amerikkalainen pelityyli on tänään se akilleenkantapää Jokereille, mikä tuottaa varmasti narrilauman puolustukselle ja viisikkopelille ongelmia – kuten nähtiin jo Kunlun-pelissä. Omsk oli jo viime kaudella yksi sarjan parhaista Bounce Back -joukkueista ja tappiopelin jälkeen on huomattavasti helpompi parantaa seuraavaan otteluun kuin voittopelin jälkeen. Kotijoukkuetta suoraan lapulle!

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Avangard Omsk
1.92
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.90
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ