Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ

1.80

KHL:n itäisessä konferenssissa pelataan iltapäivällä todella mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva mestari Avangard Omsk saa vieraakseen Traktor Tsheljabinskin. Ottelu käynnistyy klo: 15:00 ja pelipaikkana on Omskin väliaikainen kotiluola Balashikha Areena.

Omsk voittoputkessa

Hallitseva KHL-mestari Avangard Omsk palaa takaisin kotiaskiin kahden ottelun mittaiselta vieraskiertueelta. Joukkue haki täyden pistepotin vieraskiertueeltaan, kun mestarin jalkoihin jäivät Helsingin Hartwall Areenalla Jokerit (1–5) ja Latviassa Dinamo Riika (3-4ja). Joukkueen luonteesta kertoo edellinen ottelu Riikaa vastaan, kun mestarit nousivat 3–0-tappioasemasta vielä jatkoaikavoittoon, ja näin voittoputki venyi jo neljän ottelun mittaiseksi.

Riika-ottelun ykköstähti oli suomalaispuolustaja Oliver Kaski, joka säesti alkutahdit nousulle vierasjoukkueen avausosumalla ja tasoitti vielä ottelun 3-3-lukemiin pelikellon näyttäessä 58.12. Omskin muita onnistujia olivat ykköskentän sentteri Corban Knight (1+2) sekä laituri Arseni Gritsyuk (1+1).

Omskilla on poissa pitkäaikaispotilas Yaroslav Kosov (hyökkääjä). Maalissa aloittanee ykkösmolari Simon Hrubec (92.00/2.23).

Omks kohtaa seuraavaksi Moskovan TsSKAn 3. päivä tammikuuta CSKA Areenalla.

Traktor Tsheljabinskin lento vain jatkuu

Anvar Gatiyatulinin luotsaama Traktor Tsheljabinsk on ollut tämän KHL-kauden positiivinen yllätys. Joukkue on ollut koko kauden tasaisessa lennossa ja on haastanut idän konferenssin kärkijoukkueet tosissaan. Traktor on tällä hetkellä idän konferenssissa ja Kharlamov divisioonassa toisena vain pisteen päässä kärkijoukkue Magnitogorskista.

Traktor saapuu Moskovan talousalueella suoraan Sotshista, mistä joukkue kävi hakemassa ruutivoiton 2–4-lukemin ja näin voittoputki venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi. Traktor on ollut jäätävässä lennossa viime aikoina, kun edellisestä 10 ottelusta joukkue on napannut kuusi voittoa.

Joukkueen vahvuudesta puuttuvat keskushyökkääjä Alexei Byvaltsev sekä hyökkääjä Sergei Kalinin. Maalissa aloittanee Roman Will (92.64/2.30).

Traktor aloittaa Omsk-ottelusta ansaitun loman ja joukkue pelaa seuraavan kerran 5. päivä tammikuuta kotiaskissa, kun vieraaksi saapuu rautatiekaupungin ylpeys Lokomotiv Jaroslavl.

Runsasmaalinen ottelu luvassa?

Vastakkain on kaksi hyökkäyspelin lainalaisuuksien nimeen vannovaa joukkuetta, jotka tekevät sen osittain myös puolustuspelin kustannuksella. Molemmat joukkueet ovat myös erittäin vahvoja ylivoimajoukkueita, ja mikäli pelin virtaus noudattaa odotettavissa olevia kenttätapahtumia, on myös ylivoima-aikaa luvassa molemmille joukkueille.

Joukkueet kohtaavat nyt toista kertaa toisensa tällä kaudella. Ensimmäisen ottelun vei Traktor Areenalla nimiinsä Tsheljabinsk maalein 4–3. Joukkueiden historia puoltaa myös vahvasti runsasmaalista ottelua. Molempien joukkueiden vahvuudet ovat hyökkäyspäässä, ja uskommekin, että tänään nähdään maaleja molemmissa kenttäpäädyissä.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100€ ilmaisveto
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ