Barys Nur-Sultan

2.40

KHL:ssä pelataan tänään seitsemän ottelun kierros. Läntisessä konferenssissa viimeiseksi jämähtänyt Dinamo Riika saa vieraakseen Itäisessä konferenssissa operoivan Barys Nur-Sultanin. Ottelu käynnistyy klo: 19:30 ja pelipaikkana on Riikan kotiluola Areena Riga.

Dinamo Riika otti kauden toisen voittonsa

Dinamo Riika päättää neljän ottelun kotipelisarjansa tänään Barys Nur-Sultania vastaan ja lähtee seuraavaksi kolmen ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, jossa joukkue kohtaa Moskovassa Dynamon sekä TsSKAn. Vieraskiertueen viimeisessä pelissä joukkue matkaa Severstaliin.

Riika aloitti kotipelisarjansa kahdella tappiolla, kun lännen pistepajatsolta pisteet hakivat niin Traktor Tsheljabinsk (1–6) kuin Lokomotiv Jaroslavl (0–4). Riikan ryhtiliike tapahtui edellisessä kotipelissä, kun joukkue onnistui taistelemaan pisteet Nizhni Novgorodilta tasaisen ottelun päätteeksi lukemin 2–1. Riikan voittomaalista vastasi sairastuvalta takaisin askiin palannut suomalaishyökkääjä Jere Karjalainen.

Barys Nur-Sultan haki ison voiton Moskovasta

Itäisessä konferenssissa kahdeksantena ja kovassa Chernyshev divisioonassa kolmantena majaileva Barys Nur-Sultan jatkaa kolmen ottelun mittaista vieraskiertuettaan, mikä tulee päätökseen tämän viikon lauantaina Helsingissä Jokereiden vieraana.

Barys sai loistavan startin vieraskiertueelle, kun joukkue kävi hakemassa ison päänahkan Moskovasta voittaen lännen jättiläisen Moskovan TsSKAn runsasmaalisen ottelun jälkeen lukemin 3–6. Barys Nur-Sultanin ehdoton ykköspyssy oli puolustaja Darren Dietz, joka niittasi moskovalaisten verkkoon kaksi maalia. Kokonaisuutena myös Curtis Valkin johtama kakkoskenttä, jossa laidoilla viilettää Jakob Lilja sekä Nikita Mikhailis olivat joukkueen ehdotonta eliittiä.

Voiton arvoa korostaa entisestään joukkueen nousu vaikean alun jälkeen, jossa joukkueen päävalmentaja Yuri Mikhailis joutui tekemään peliliikkeen ottaen aloittavan maalivahdin Nikita Boyarkinin pois 2–0-tilanteessa, ja tilalle laitettiin suomalaiskassari Joni Ortio. Herätys toimi, sillä sen jälkeen kurssi muuttui, ja varsinkin kolmaserä oli vierasjoukkueelta todella vahvaa tekemistä, mikä näkyi sitten tulostaululla punalampun syttyessä viidesti Adam Reidebornin maalin takana.

Barys Nur-Sultanin kertoimet laskussa

Barys Nur-Sultan lähtee otteluun pienenä suosikkina, mutta kertoimet ovat vahvasti vierasjoukkueen osalta laskussa. Tällä hetkellä Barys Nur-Sultanin voitosta saa vielä 2.40 kerrointa, mutta pahaa pelkään, että se ehtii laskemaan reilusti ennen illan ottelua.

Sergei Zubovin luotsaama Riika ei ole Barysin tasoinen joukkue edes hyvänä päivänä. Vaikka joukkueet ovat historian aikana pelanneet tasaisia otteluita, on Barys poistunut Areena Rigasta viimeisestä viidestä pelistä neljä kertaa voittajana ilman ylitöitä.

Riika joutuu tänään vierasjoukkueen laajan ja liikkuvan hyökkäysarsenaalin pihteihin, jonka seurauksena Barys saa myös laajalti ylivoimaa ottelussa. Barys on tällä hetkellä yksi liigan vaarallisimmista ylivoimajoukkueista ja se tulee viimeistään kääntämään kelkan vierasjoukkueelle. On vaikea uskoa, että kovan itseluottamusbuustin TsSKA-ottelusta saanut Barys kompastuisi tänään Riikan tasoiselle joukkueelle.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Barys Nur-Sultan
2.40
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.40
Talleta 100€, pelaa 200€
2.38
100 € ilmaisveto
2.38
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.38
100 € ilmaisveto
2.37
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.37
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.37
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ