Jokerit Moneyline

2.12

KHL-kierroksen helmi pelataan Moskovassa, kun läntisen konferenssin kärkijoukkueet Dynamo Moskova ja Helsingin Jokerit kohtaavat VTB Areenalla. Ottelu käynnistyy klo: 18:30.

Kyteekö Moskovan Dynamossa kriisi?

Läntisen konferenssin toisena ja Tarasov-divisioonan kärjessä majaileva Moskovan Dynamo on ajautunut kahden ottelun tappioputkeen. Tammikuun alussa kärsitty Jokerit-tappio sai jatkoa edellisessä ottelussa, kun moskovalaiset hävisivät kotiaskissaan Neftehimik Nizhnekamskille tasaisen ottelun jälkeen rangaistuslaukauksilla lukemin 3-4rl.

Kahden tappio-ottelun ja heikkojen viime aikojen otteiden lisäksi, Moskovasta on kantautunut huolestuttavia uutisia liittyen joukkueen talouteen. Uusimpien huhujen mukaan Dynamo on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon, ja pelaajien palkat ovat jopa kaksi kuukautta myöhässä. Ainakaan vielä palkanmaksuongelmat eivät näy konkreettisesti joukkueen peli-ilmeessä, mutta kuinka kauan pelaajat voivat pelata täydellä sydämellä seuran logolle ilman palkkaa? – Sen näyttää seuraavat viikot.

Dynamo aloitti Neftehimik-ottelussa kolmen ottelun kotipelisarjan ja joukkue kohtaa vielä narrien lisäksi kotiaskissa Moskovan Spartakin.

Dynamolta sivussa ovat illan ottelusta hyökkääjät Mikhail Fisenko sekä Vladislav Yefremov. Maalissa aloittanee ykköskassari Ivan Bocharov (91.23/2.34).

Jokerit tuoreella jalalla Moskovaan

Lauri Marjamäen piiskuroima Jokerilauma aloittaa todella hyvistä asetelmista Moskovasta kahden ottelun mittaisen vieraskiertueensa, mikä tulee päätökseen torstaina Magnitogorskissa. Jokerit on viimeksi pelannut kuusi päivää sitten Hartwall areenalla, ja silloin Helsingissä kaatui illan vastustaja Dynamo Moskova tylysti 5–1-lukemin. Ottelu oli Narreilta yksi kauden parhaista, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta pelaamisesta, ja joukkue sai loistavasti pimennettyä moskovalaisten hyökkäysarsenaalin. Jokerit liitää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja matkaa lännen kärkijoukkue Pietarin SKA:han on neljä ja Dynamoon kaksi pistettä.

Se, että Jokerit on liikkeellä tuoreena ja hyvin levänneenä, on joukkue myös kaikinpuolin terve, ja poissa on näillä tietoa vain pitkäaikaispotilas Henrik Haapala. Maalissa aloittanee edellisen voitto-ottelun torjunut Anders Lindbäck (91.30/2.13).

Kauden kolmas kohtaaminen

Joukkueet kohtaavat nyt toisensa kolmatta kertaa. Molemmat ovat onnistuneet voittamaan omat kotiottelunsa. Moskovalaisten päävalmentajaa Alexei Kudashovia ei käy tällä hetkellä kateeksi. Joukkue on täynnä oman mukavuusalueen sisällä eläviä tähtiä ykköspyssy Vadim Shipachyovin johdolla, joista tarvitsee saada paras irti vaikeasta tilanteestä huolimatta.

Jokereiden peli on tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti todella hyvässä formissa ja hyökkäyspelaaminen tuottaa tarvittavaa tulosta. Viisikkopelaaminen on tänäänkin Jokereiden valtti, jota pidämme myös etuna. Jokerit lähtee kaikesta huolimatta otteluun altavastaajana, ja tämän selittää joukkueiden historia. Nyt tilanne on kuitenkin Jokereille erittäin otollinen ja uskommekin narrien tuoreen jalan sekä hyvin treenatun tauon olevan avainasemassa, kun pisteitä jaetaan illalla Moskovassa.

» Jokerit Moneyline
2.12
100 € ilmaisveto
2.12
100 € ilmaisveto
2.10
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.10
30 € ilmaisveto
2.10
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ