Dynamo Moskova - 1

2.03

Tänään pelataan KHL:ssä viiden ottelun kierros ja meidän katseemme kiinnittyvät Moskovaan, missä Dynamo Moskova saa vieraakseen Sibir Novosibirskin. Ottelu käynnistyy klo: 17:30 ja pelipaikkana on Dynamon kotiaski VTB Arena.

VedonlyöntisivustoBonus ja Live Stream
Katso KHL-ottelut suorana ja poimi 100% bonus

Dynamo Moskova avasi kautensa voitolla

Läntisen konferenssin kestomenestyjä Moskovan Dynamo avasi kautensa uuden päävalmentaja Alexei Kudashovin johdolla 4–1 voitolla kotikaukalossaan, kun kauden avausottelussa moskovalaisten terävyyden sai kokea Dynamo Minsk.

Moskova Dynamo koki paljon muutoksia viime kauteen verrattuna, eikä valmentaja Kudashovin saapuminen Pietarista Moskovan kirkkaisiin valoihin ollut ainoa merkittävä siirto. Joukkue menetti ennen kaikkea hyökkäysosastolta paljon taitoa sekä tehoja, kun viime vuoden tehomies Dmitrij Jaskin lähtee kokeilemaan toista kertaa siipiensä kantavuutta NHL-kaukaloissa. Jaskinin palveluksista nauttii tulevalla kaudella Arizona Coyotes. Joukkue menetti myös hyökkääjät Daniil Tarasovin sekä Dmitri Kagarlitskyn AK Bars Kazaniin. Hyökkäyspäätä vahvistettiin kuitenkin mielenkiintoisilla nimillä, kun sentteri Eric O’Dell, hyökkääjät Stanislav Galiev ja Rob Klinkhammer sekä Severstalin tehomies Alexander Petunin saapuivat Moskovaan.

Puolustuspään merkittävimmät siirrot olivat Kazanista saapunut Andrey Pedan sekä kohupakki Vyacheslav Voynovin siirtyminen Dynamo Moskovaan. Voynov on tällä hetkellä loukkaantunut. Juuso Hietanen päätti hienon KHL-uransa viime kauden päätteeksi ja Leijonapakki siirtyi Sveitsiin. Hietasen uusi seura on HC Ambrì-Piotta.

Sibir Novosibirsk avasi kautensa tiukalla tappiolla

Sibir jatkaa neljän ottelun vieraskiertueettaan ja saapuu Moskovaan 3–2 jatkoaikatappio niskassaan Tsheljabinskista. Joukkue matkaa vielä Moskovasta Nizhni Novgorodin ja Neftehimikin vieraaksi ennen kuin pääsee avaamaan kautensa kotiyleisön edessä.

Sibir on muuttunut viime vuodesta paljon ja joukkue rakennettu suurimmaksi osaksi venäläispelaajista. Viime vuoden tehomiehet Juuso Puustinen sekä Mikael Ruohomaa saivat lähteä Ruotsiin, ja suomalaisedustus Sibirissä lepää maalivahti Harri Säterin ja puolustaja Jyrki Jokipakan harteilla, joka on tällä hetkellä loukkaantunut. Nimekkäimmistä siirroista mainittakoon puolustaja Trevor Murphy, joka aloittaa neljännen kautensa KHL:ssä. Jenkkipakki on edustanut kaksi kautta Kunlun Red Starsia ja viime kaudella Murphy kiekkoili Kazanissa. Hyökkäyspään ulkomaalaisvahvistuksena voidaan pitää Nick Shorea, joka pelasi viime kauden Sveitsissä, mutta jenkkihyökkääjältä löytyy kokemusta niin KHL- kuin NHL-kaukaloista. Sibirin päävalmentajana toimii tällä kaudella Andrei Martemyanov, joka valmensi kaksi edelliskautta Jekaterinburgia ja on isoin syy myös joukkueen suuriin linjoihin ja muutoksiin.

Dynamo Moskova suosikkina otteluun

Kotijoukkue Dynamo Moskova lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Dynamo jatkaa kolmen ottelun kotipelisarjaa, jossa joukkue kohtaa vielä ensi viikolla hallitsevan mestarin Omskin ennen kuin lähtee kolmen ottelun vieraskiertueelle.

Dynamo on tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti todella hyvässä formissa. Joukkue pelasi erittäin lupaavan harjoituskauden voittaen kymmenestä ottelusta kahdeksan. Kauden avausottelu mukaan lukien Dynamo liitää tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa. Kudashov on tuonut puolustuspeliin hyviä elementtejä ja hyökkäysarsenaalista löytyy syvyyttä, vaikka lähtijöitä olikin. Hyökkäyksen ehdoton kapellimestari on edelleen Vadim Shipachyov, jonka ympärille on koottu varsin mielenkiitoinen ykköskenttä, jossa venäläistaiturin laidoilla viilettää Petunin sekä Galiev, mutta muistakin kentistä löytyy hankintojen takia tarvittavaa ratkaisuvoimaa.

Sibir on erittäin nälkäinen joukkue, mutta riittääkö joukkueella leveys haastamaan lännen jättiläistä – ei riitä. Puolustus on edelleen joukkueen heikoin lenkki, ja Säteriltä odotetaan illasta toiseen huippusuorituksia, että joukkue voi edes menestyä. Sibir on meidän papereissamme ottava osapuoli ja joukkueen peli saattaa revetä hyvin liikkuvan ja taitavan kotijoukkueen käsittelyssä. Tästä syystä pelaamme kotijoukkueen voittoa tasoituksella. Maalinvoitolla saamme omat takaisin.

» Dynamo Moskova - 1
2.03
100 € ilmaisveto
2.03
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.03
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ