Avangard Omsk

1.73

KHL:ssä kohtaavat läntisen konferenssin kellariosastolle jumiutunut HK Sotshi ja Itäisein konferenssin kuudentena majaileva Avangard Omsk. Ottelu käynnistyy klo: 19:30 ja pelipaikkana on Sotshin kotiluola ja 2014 vuoden talviolympialaisten näyttämönä toiminut Bolshoy Ice Dome.

Sotshi saapuu vieraskiertueelta takaisin kotiaskiin

Läntisen konferenssin ja Bobrov divisioonan viimeiseksi jumittunut Sotshi saapuu takaisin kotiin käytyään kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella. Vieraskiertueen anti oli mollivoittoinen, kun joukkue aloitti kiertueensa Magnitogorskista, jossa kovassa vireessä ollut kotijoukkue kellisti Andrei Nazarovin suojatit maalein 3–1. Sotshin toinen pysäkki oli Jekaterinburg, missä Sotshi laittoi todella ahteelle kotijoukkueen vietyä lopulta ottelun rangaistuslaukauksilla maalein 4-5rl.

Kiertueen viimeinen pysäkki oli Tsheljabinsk, jossa kotijoukkue Traktor pääsi lopulta peliin mukaan Sotshin annettua pientä shokkihoitoa idän kärkijengille. Traktor oli lopulta parempi kolmannen erän kolmen maalin turvin vieden ottelun lopulta nimiinsä maalein 4–2. Sotshille vieraskiertueen saldoksi muodostui pari paunaa ja rutkasti jälleen kokemusta.

Sotshi aloittaa kolmen ottelun kotipelisarjansa Omskia vastaan, jossa joukkue kohtaa vielä Jekaterinburgin sekä Magnitogorskin.

Omsk lähtee hyvässä lennossa vieraskiertueelle

Bob Hartleyn luotsaama Omsk aloittaa Sotshista kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen. Sotshin kautta matka jatkuu Nizhni Novgorodin vieraaksi ja kiertueen viimeinen pysäkki on Kazan. Omsk saapuu Sotshiin hyvässä vireessä, kun neljän ottelun kotipelisarjan aikana kaatui niin Moskovan Spartak (5–2), Jekaterinburg (3–1), Bar Nur-Sultan (4–1) kuin Sibir (4–3).

Omskilta puuttuu edelleen slovakialainen ykköspyssy Peter Cehlarik ja kakkospistemies Sergei Tolchinsky.

Kääntääkö Omsk kurssinsa myös vieraissa?

Omsk on ottanut viimeiset kolme ottelua käkeen vieraskaukalossa ja tälle on tultava muutos vieraskiertueella. Sotshi tarjoaa tähän erittäin hyvän mahdollisuuden, kun vieraskiertueelta palannut kotijoukkue pääsi jälleen kotiin ja näissä kiertueen jälkeisissä ensimmäisissä kotipeleissä, kun on ”ulospuhalluksen” mahdollisuus. Omskin peli on myös kokonaisvaltaisesti parantunut suvantovaiheen jälkeen ja hallitseva mestari näyttää taas joukkueelta.

Nikolai Prokhorkin on alkanut pikkuhiljaa löytämään pelaamiseensa tutun sävelen ja Nail Yakupov on alkanut tekemään kauan kaivattua tulosta, kun taitoniekka istutettiin Corban Knightin rinnalle Cehlarikin loukkaantumisen jälkeen.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella Moskovan talousalueella, missä Omsk pitää vielä tämän kauden majaansa. Moskovassa Omsk oli parempi maalein 3–1.  Joukkueiden historian aikana Omsk on vienyt edelliset neljä ottelua. Sotshi on sarjan huonoimpia kotijoukkueita, ja vaikka Omskilta puuttuu kaksi tulosyksikön pelaajaa, riittää joukkueen syvyys kaatamaan Sotshi myös vieraskaukalossa, varsinkin kun tiedetään millä fokuksella Omsk tähän otteluun on tulossa. Tähän kun lisäämme kotijoukkueen rankan vieraskiertueen tuomat haasteet, on vetokohteemme otteluun selkeä.

» Avangard Omsk
1.73
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.73
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.73
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.71
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.68
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.68
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ