Avangard Omsk moneyline

2.19

Helsingin Hartwall Areenassa annetaan Tapaninpäivän tansseille alkuaskeleet, kun Helsingin Jokerit saa vieraakseen hallitsevan KHL-mestarin Avangard Omskin. Jokerifanit pääsevät viimeistää kertaa tämän vuoden puolella kannustamaan omiaan, kun aluehallintoviraston rajoitukset astuvat voimaan ensi viikon tiistaina ja näin Jokerit joutuu pelaamaan neljä seuraavaa kotiottelua ilman yleisöä. Ottelu käynnistyy klo: 18:30.

Jokerit katkaisi tappioputkensa

Lauri Marjamäen piiskuroima narrilauma ehti vaeltaa kolmen ottelun tappioputkessa, kunnes joukkue sai putkensa poikki edellisessä kotiottelussa Dinamo Minskiä vastaan. Minsk-ottelussa näkyi voitosta huolimatta joukkueen turhautuminen ja tappioputken tuoma taakka, vaikka narrilauma oli pelin päällä ja sai Minskin rikkomaan, sillä seurauksella, että vierasjoukkue vietti runsaasti aikaa jäähyboksissa.

Minsk ei nahkaansa helposti myynyt, eikä Jokerit lukuisista ylivoimayrityksistä onnistunut laittamaan kiekkoa Alexei Kolosovin selän taakse, joka oli Minskin ehdoton tähti ja joukkue voi kiittää 19-vuotiasta kassaria yhdestä pisteestä. Jokerit voitti lopulta ottelun vasta jatkoajalla, kun Kalle Kossila päästi kotiyleisön piinasta ja ratkaisi ottelun narreille lopulta maalein 2-1ja.

Jokerit lähtee Omsk-otteluun ilman ykköspakkia Alex Grantia, parasta pistemiestä Brian O’Neillia, pitkäaikaispotilasta Henrik Haapalaa sekä henkilökohtaisen syyn takia poissa olevaa Kossilaa. Maalissa aloittaa tänään Janne Juvonen (90,05/2,27).

Avangard Omsk saapuu hyvässä vireessä Hartwall Areenalle

Bob Hartley luotsaama hallitseva mestari saapuu hyvässä vireessä haastamaan Jokerilauman. Joukkue saapuu Helsinkiin kahden ottelun voittoputkessa, kun katolleen menivät edellisessä ottelussa niin jatkoajalla Nizhni Novgorod (3-2ja) kuin edellisessä ottelussa koko KHL-sarjan tämänhetkinen kärkijoukkue Magnitogorsk (4–2).

Omsk on jalkeilla todella laadukkaalla kokoonpanolla, kun poissa ovat vain hyökkääjät Yaroslav Kosov sekä Vladimir Zharkov. maalissa aloittanee ykkösmolari Simon Hrubec (92,15/2,21).

Toinen kohtaaminen

Joukkueet kohtaavat nyt toistamiseen tällä kaudella toisensa. Ensimmäinen ottelu pelattiin syyskuussa Omskin väliaikaisessa kotiluolassa Balashikha Areenalla, missä Omsk pitää vielä tämän kauden majaansa ennen kuin uusi halli ensi kaudeksi valmistuu. Jokerit haki tärkeät vieraspisteet viimeksi Moskovan läheisyydestä maalein 2–3 ja joukkue lähtee myös Helsingissä pelattavaan otteluun ennakkosuosikkina. Tätä emme kuitenkaan osta.

Jokerit on tällä hetkellä erittäin siipirikkoinen, ja joukkueelta puuttuu keskikaistalta sekä tulosyksikön puolelta kaksi tärkeää lenkkiä Kossila ja O’Neill. Varsinkin MR. Helsingin poissaolo on näkynyt konkreettisesti hyökkäys- ja ylivoimapelaamisessa.

Omsk on erittäin laadukas joukkue, joka kääntää peliä erittäin nopeasti pystyyn. Nopea tempoista pystysuunnan kiekkoa pelaava hallitseva mestari on myös pikkuhiljaa saanut erikoistilannepelaamisen kuntoon. Puolustuspelaaminen on ottanut myös isoja kehitysaskelia parempaan suuntaan, sitten alkukauden.

Omsk saapuu Helsinkiin hyvässä formissa ja itseluottamusta uhkuen. Joukkue haluaa takuuvarmasti maksaa narreille edellisen tappion takaisin. Kun puhutaan Omskin tulosyksikön pelaajista, löytyy ratkaisuvoimaa jokaisesta kentästä ja se tulee olemaan tänään keskiössä. Omskilla on laajempi materiaali, joka pystyy kääntämään ottelun vierasjoukkueelle, ja tästä syystä pelivalinta otteluun on selkeä.

» Avangard Omsk moneyline
2.19
100 € ilmaisveto
2.19
100 € ilmaisveto
2.19
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.08
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.08
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.08
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ