Alle 5 maalia (varsinainen peliaika)

2.02

Helsingin Jokerit saa tänään Hartwall Areenalle vieraakseen itäisen konferenssin Barys Nur-Sultanin. Ottelu käynnistyy klo: 16:00.

Helsingin Jokerit viiden ottelun voittoputkessa

Jokerit saapuu kotiyleisön eteen viiden ottelun voittoputkessa ja päättää samalla kolmen ottelun kotipelisarjan. Lauri Marjamäen narrilauma on saanut juonen päästä kiinni ja joukkue liitää tällä hetkellä voitosta voittoon, vaikka peli itsessään hakee vielä muotoaan ja varsinkin kotipelisarjan aikana, otteluiden sisällä on eletty melkoista tunteiden vuoristorataa ja peli saattaa ailahdella ottelun sisällä todella paljon.

Narrit ovat saaneet viettää aikaa kotona ennen kuin joukkue lähtee kahden ottelun mittaiselle vieraskiertueelle. Kotipelisarjan aikana joukkue on kellistänyt niin Lokomotiv Jaroslavlin (2–0) kuin toissa päivänä Nizhni Novgorodin (5-4vl), joka oli narreilta taas vaihteeksi pelillisesti ailahteleva. Tosin täytyy muistaa, että joukkue voittaa huonollakin pelillä, mikä on vahvan joukkueen merkki.

Narreilta on sivussa ottelusta loistavaa kautta pelaava sentteri Kalle Kossila hyökkääjä Teemu Turunen. Marko Anttila palaa takaisin kokoonpanoon, ja Aleksi Halme sekä puolustaja Niklas Friman saavat myös näytönpaikan ottelussa. Maalissa jatkaa viime ottelussa torjunut Janne Juvonen.

Barys Nur-Sultan päättää vieraskiertueensa Helsinkiin

Yuri Mikhailisin suojatit päättävät tänään kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueensa Helsinkiin. Barys aloitti vieraskiertueensa Moskovasta, mistä joukkue kävi hakemassa todella ison päänahkan ja sai loistavan startin kiertueellensa, kun TsSKA meni tourin ensimmäisessä ottelussa katolleen CSKA Areenalla katolleen maalein 3–6. Joukkueen toinen vierasottelu kertoi paljon Barys Nur-Sultanin nykyisestä tilasta, kun joukkue ei onnistunut raapimaan voittoa pistepajatso Dinamo Riikalta (3–2) – peli ailahtelee.

Tosin ottelu oli Riikalta myös todella yhtenäinen ja joukkue pelasi yhden kauden parhaista otteluista. Barys Nur-Sultanin maalissa operoi suomalaiskassari Joni Ortio, joka aloittanee myös tänään narreja vastaan. Joukkueessa pelaa myös viime kaudella Oulun Kärppiä edustanut sentteri Cody Kunyk, joka on ilman tehopisteitä vielä tällä kaudella.

Jokereille tulossa haastava lauantaipäivä

Jokerit lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina voittoputken, kotietunsa sekä vieraskiertueella olevan joukkueen lentomailien takia. Täytyy kuitenkin muistaa, että Barys on KHL-historian aikana ollut narreille todella haastava vastustaja ja Riikasta on reilu tunnin matka Helsinkiin, mikä mahdollistaa myös Barysille paremman palautumisen vieraskiertueen aikana.

Barys Nur-Sultan on KHL-historian aikana onnistunut hakemaan Helsingistä lähes aina pisteitä. KHL-historian aikana joukkueet ovat kohdanneet seitsemän kertaa Hartwall Areenalla, ja vierasjoukkue on lähtenyt viidesti voittajana kotiin. Barys on voittanut viimeiset viisi peliä Helsingissä ja seitsemästä pelistä kuusi.

Molempien peli ailahtelee ja se on ihan ymmärrettävää tässä vaiheessa kautta. Joukkueitten kohtaamiset ovat vuosien saatossa olleet aika runsasmaalisia ja sitä odotetaan kertoimien osalta tänäänkin. On sanomattakin selvää, että Marjamäki painottaa tässä ottelussa puolustuspelin tärkeyttä, jos joukkue on yhtään ottanut opikseen edellisestä ottelusta. Samoin tekee myös kollega Mikhailis, jonka on tiivistettävä puolustus – ja viisikkopelaamista, jos haluavat tänään taistella voitosta. Luvassa voi siis olla yllättävänkin vähämaalinen ottelu, joten vetokohteemme löytyy underista.

» Alle 5 maalia (varsinainen peliaika)
2.02
100 € ilmaisveto
2.02
100€ ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ