Traktor Tsheljabinsk

2.50

Helsingin Jokerit pääsee ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen tällä kaudella. Narrien vieraaksi saapuu Teemu Pulkkisen Traktor Tsheljabinsk. Pelipaikkana on tietysti Jokereiden kotiluola Hartwall Areena ja ottelu käynnistyy klo: 18:30. Ottelu näkyy kaikille ilmaiseksi TV5-kanavalla!

Jokereille vaikea startti

Helsingin Jokerit aloittivat KHL-kautensa kahden ottelun vieraskiertueella. Vieraskiertueelta ei tarttunut mukaan kuin kokemuksia, kun narrit kävivät häviämässä niin kauden avausottelussa AK Bars Kazanille (3–0) kuin Neftehimik Nizhnekamskille (4–2). Jos jotain positiivista täytyy reissulta kaivaa, niin maalihanat saatiin viimein auki Neftekhimik Areenalla.

Jokerit lähtee kauden kotiavaukseen pienin viilauksin, kun loukkaantuneina ovat edelleen maaliruisku Nicklas Jensen, puolustaja Otto Leskinen sekä pitkäaikaispotilas Henrik Haapala. Lauri Marjamäki tekee pieniä ketjumuutoksia, kun Aleksi Halme pelaa kauden avausottelunsa ja hyökkääjä ottaa paikkansa Hannes Björnisen johtamassa neloskentässä, jossa kolmaslenkki on Marko Anttila. John Normanin johtamaan kakkoskenttään nousee Iiro Pakarinen ja Kalle Kossilan kolmoskenttään siirtyy Teemu Turunen. Puolustuspäässä tulikasteensa saa Oliver Tuhkanen, joka pelaa ensimmäisen KHL-ottelunsa. Maalissa aloittaa Anders Lindbäck. Jokerit ei kauaa ehdi kotona olla, sillä joukkue kohtaa heti torstaina vieraskentällä Moskovan lähellä Kunlun Red Starsin.

Traktor Tsheljabinsk tutussa komennossa

Viime kaudella takaisin Traktorin peräsimeen palannut Anvar Gatiyatulin jatkaa työtään tällä kaudella ja tavoitteena on nostaa joukkue takaisin idän konferenssin menestyjiin. Traktor teki kesällä elintärkeitä jatkosopimuksia, jotka vaikuttavat myös tällä kaudella joukkueen runkoon. Jatkosopimuksen Traktorin kanssa kirjoittivat maalivahti Roman Will, puolustajat Nick Bailen sekä Lawrence Pilut, hyökkääjät Tomas Hyka ja Lukas Sedlak.

Runkopelaajien jatkosopimukset takasivat joukkueelle jatkumon. Traktori teki myös loistavia pelaajahankintoja kesällä, kun Pulkkisen lisäksi joukkue värväsi sentterit Vladimir Tkachyovin Lokomotiv Jaroslavlista ja Andrei Stasin Omskista. Hyökkäystä täydennettiin lisäksi Ottawa Senatorsin farmista Vitali Abramovilla. Puolustuspäähän haettiin täsmäaseita viime vuonna Kazanin paidassa 22 pinnaa nakuttaneesta Albert Yarullinista, jota voidaan pitää loistavana löytönä. Kakkosmolarin virkaa kantaa tällä kaudella Emil Garipov, joka pelasi viime kauden lopun Moskovan Dynamossa.

Traktor aloitti kautensa kotona Sibir Novosibirskia vastaan, jonka joukkue onnistui lopulta jatkoajalla voittamaan maalein 3–2. Voittomaalista vastasi puolustaja Bailen, joka on joukkueen kiekollisen pelin promoottori ja ylivoimapelaamisen tukipilari.

Traktor aloittaa Hartwall Areenalta viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen, jossa joukkue kohtaa Jokereiden lisäksi Dinamo Riikan, Severstalin, Vitjazin sekä Neftehimikin. Luvassa on kohtalaisen kova rypistys heti kättelyssä, kun joukkue kahlaa vieraskiertueensa läpi 10 päivässä.

Traktoria lapulle

Vielä eilen Jokerit oli ottelun ennakkosuosikki, mutta tämän päivän aikana kertoimet ovat tasoittuneet ja tällä hetkellä ottelu on tasabookki. Traktor pelasi erittäin hyvän harjoituskauden voittaen kahdeksasta ottelusta kuusi. Joukkue ei ollut ihan kotiavauksessa hereillä, ja tämä tuskin tulee tänään toistumaan Jokereita vastaan. Vierasjoukkueelta löytyy myös erittäin laaja hyökkäysarsenaali ja vahva keskikaista – huomattavasti parempi kuin Jokereilla. Puolustus on tiivis ja kiekollisesti taitava, joka tukee myös hyvin hyökkäyksiä.

Jokereiden isoin ongelma tällä hetkellä on hyökkäyspelaaminen. A-luokan maalintekosektoreille ei päästä ja pelaaminen menee enemmän kulmissa pyörimiseen. Toki joukkueen rosterista puuttuvat Jensen ja Haapala, jotka ovat hyökkäyspään kannalta elintärkeitä pelaajia. Tämä näkyy jo nyt Jokereiden pelaamisessa ja liian suuri taakka tulosvastuusta on Jordan Schroederin sekä Brian O’Neilin harteilla. Ainoa asia, mikä narreilla toimii, on alivoimapelaaminen.

Kaikki paineet ovat ottelussa Jokereilla ja se näkyy jo nyt Marjamäen pienenä paniikkina, kun ketjuruletti alkoi sekä koostumuksia haetaan kotiavaukseen uudelleen. Gatiyatulin tietää, kuinka tärkeä on aloittaa vieraskiertue voitolla, ja valmiimpaa Traktoria Jokerit tuskin saa tällä kaudella vastaansa, varsinkin kun joukkue on pelannut vasta yhden ottelun. Vierasjoukkueelta löytyy myös hyökkäyspäässä syvyyttä Jokereita enemmän. Puolustuksen takana operoi liigan yksi parhaista molareista, joka antaa joukkueelle joka ilta mahdollisuuden voittaa.

Homman nimi on se, että Jokereiden viisikkopelaaminen ei todellakaan ole kunnossa hyökkäyspelaamisesta puhumattakaan. Tähän kun lisätään vielä kotijoukkueen paineet avata kauden pistetilinsä, on vierasjoukkueella suuri etu tehdä narrien illasta todella hankala. Suora vierasvoitto lapulle!

» Traktor Tsheljabinsk
2.50
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.50
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.50
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.50
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.48
100 € ilmaisveto
2.48
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ