1. erän voittaja: Jokerit

1.97

Helsingin Jokerit ovat tänään taas tulessa, kun joukkue kohtaa Moskovan läheisyydessä majaa pitävän Kunlun Red Starsin. Ottelu käynnistyy klo: 19:30 ja pelipaikkana on Arena Mytishchi, jossa Kunlun pelaa kotiottelunsa.

Kunlun aloittanut kautensa mollivoittoisesti

Joukkue sai täksi kaudeksi uuden päävalmentajan, kun kolme viimeistä kautta Pietarin VHL-joukkueen apuvalmentajana toiminut Ivano Zanatta otti joukkueen päävastuun ja vie maaliin olympiaprojektin. Kunlun on siitä mielenkiintoinen joukkue, että pelaajat koostuvat suurimmaksi osaksi kanadalaisista, jotka omistavat myös Kiinan passin. Kunlun on jalkeilla joukkueella, mikä edustaa myös Kiina ensi talven olympialaisissa.

Joukkue on pelannut kolme ottelua ja hävinnyt niistä kaksi. Todellinen pommi nähtiin viime lauantaina, kun joukkue käväisi hakemassa täyden pistepotin Tatneft Areelta, missä Kunlun kellisti yllättäen AK Bars Kazanin maalein 3–4.

Kunlun jatkaa neljän ottelun kotipelisarjaa, jossa joukkue kohtaa vielä Jokereiden lisäksi Sotshin sekä Jekaterinburgin ennen kuin joukkue aloittaa kolmen ottelun vieraskiertueensa.

Jokerit avasi voittotilin

Helsingin Jokereiden kauden startti oli todella haastava, kun joukkue otti tukkaansa kauden kahdessa avausottelussa niin AK Bars Kazanilta (3–0) kuin Neftehimikilta (4–2). Kauden ensimmäinen kotiottelu Traktoria vastaan avasi narrien voittotilin, kun Traktor kaatui jatkoajalla maalein 5-4. Ottelun ykköstähti oli täksi kaudeksi narreihin siirtynyt Kalle Kossila, joka painoi tulostaululle 2+2 tehot. Voiton merkitystä korosti entisestään se tosiasia, että joukkueen ykköskenttä jäi tyystin ilman pisteitä.

Jokerit aloittaa Mytishchi Areenalta kahden ottelun mittaisen vieraskiertueensa ja joukkue kohtaa vielä hallitsevan mestarin Omskin lauantaina, joka pitää niin ikään majaansa Moskovan läheisyydessä koronaviruksen takia, eli lentokilometrit jäävät narrien osalta minimiin.

Vetoidea matsiin

Jokerit lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta Narrien ei kannatta aliarvioida kotijoukkuetta, sillä joukkueesta löytyy kyllä hyökkäysvoimaa. Bookkerit odottavat myös ottelusta todella runsasmaalista ja sitä odotamme mekin, kun vastassa on kaksi erittäin korkealta karvaavaa joukkuetta, jotka kääntävät peliä nopeasti pystyyn, varsinkin nyt, kun narrit ovat saaneet maalihanansa auki ja ylivoimaa toimii, mutta puolustuspelissä on edelleen puutteita.

Ottelun alku on molemmille erittäin tärkeä, mutta ennen kaikkea Lauri Marjamäen narrilaumalle, koska viime peli jätti voitosta huolimatta paljon hampaankoloon, ja nyt olisi erittäin tärkeää saada alle kauden ehjin 60 minuuttinen. Uskommekin, että Jokerit ovat tänään valmiita aloittamaan vieraskiertueen todella terävästi – jos edelliseltä reissulta on mitään opittu. Jokerit aloittanee tänään ottelun todella liikkuvana ja fyysisenä sekä korkealta karvaavana joukkueena, joka tuottaa kotijoukkueen puolustukselle ongelmia. Peli pitää saada heti haltuun ja askelmerkkien osuessa kohdilleen, Narreille on luvassa heti myös ylivoimaa. Jokerit haluaa ottaa kuskin paikan heti ja siksi vetokohteemme otteluun on seuraava.

» 1. erän voittaja: Jokerit
1.97
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.97
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.97
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ