Lokomotiv Jaroslavl

2.10

Helsingin Jokerit aloittaa tänään kahden ottelun mittaisen vieraskiertueen, jossa ensimmäinen pysäkki on Jaroslavl. Ottelu käynnistyy klo: 19:30 ja pelipaikkana on Lokomotiv Jaroslavlin kotiaski, Arena-2000.

Lokomotiv Jaroslavl aloittanut kautensa tahmeasti – tunnelin päässä on silti valoa

Lokomotiv Jaroslavl lähti tähän kauteen suurin satsauksin, vaikka joukkue menetti avainpelaajia, tuli joukkueeseen samalla oven avauksella laadukkaita pelimiehiä ja joukkueen runkoa myös levennettiin. Päävalmentaja Andrei Skabelkalla on jalkeilla erittäin laadukas joukkue ja rautatiekaupungissa janotaan menestystä.

Lokon alkukausi on ollut haasteellinen ja joukkueen uusien pelaajien on ollut vaikea päästä Skabelkan kanssa samalle sivulle, mutta kauden edetessä asiat ovat menneet parempaan suuntaan, ja joukkue on alkanut pelaamaan yhtenäisemmin, ja tunnelin päässä alkaa näkymään jo valoa.

Lokomotiv aloitti viime viikon lauantaina neljän ottelun kotipelisarjansa ja kaatoi kotiaskissaan Nizhni Novgorodin maalein 4–3. Voiton takuumiehinä häärivät ykköskentän laituri ja viime kauden Omskin runkopelaaja Reid Boucher, joka viimeisteli kaksi osumaa. 23-vuotias Lokomotivin oma poika Denis Alexeyev vietti kolmen tehopisteen (0+3) iltaa ja maalissa operoinut eliittikassari Edward Pasquale antoi jälleen joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta.

Loko on pelannut seitsemän ottelua ja voittanut niistä kolme, mutta tärkeintä on, että peli on ottanut kehitysaskelia eteenpäin ja parempaan saumaan ei joukkueelle voisi osua kotipelisarja. Joukkue kohtaa kotipelisarjan aikana vielä Jokereiden lisäksi HK Vitjazin sekä kovassa vireessä olevan Salavat Ufan.

Jokerit – ne vaan voittavat

Jokerit aloittaa kahden ottelun vieraskiertueensa kuuden ottelun voittoputkessa. Narrilauma kohtaa vielä Jaroslavlin lisäksi ylihuomenna Nizhni Novgorodin, jonka jälkeen narrit palaavat kotiin ja kohtaa lauantaina Hartwall areenalla Sotshin – ottelutahti on kova.

Jokerit pelasi ennen vieraskiertuettaan kolmen ottelun kotipelisarjan, jossa narrilauma laittoi nippuun niin illan vastustajan Jaroslavlin (2–0), Nizhni Novgorod (5-4rl) kuin viime viikon lauantaina Barys Nur-Sultanin (3-2rl). Helpolla narrit eivät voittoputkeaan kotona jatkaneet ja kaksi kolmesta ottelusta venyi aina rankkareille asti.

Jokereiden rosteri on elänyt alkukaudesta lähtien, kun pitkäaikaispotilas hyökkääjä Henrik Haapala on saanut seuraa välillä flunssa ja pienistä vaivoista kärsineistä muista potilaista. Kalle Kossila ei ole pelannut kahdessa edellisessä ottelussa saatuaan tällin kotipelisarjan ensimmäisessä ottelussa juuri Lokoa vastaan. Edellisessä ottelussa sivussa oli myös Teemu Turunen, jonka pelikunto on edelleen mysteeri. Maalissa aloittanee kaksi edellistä peliä huilannut Anders Lindbäck.

Nähdäänkö Narreilta ulospuhallus?

Joukkueet kohtasivat vajaa viikko sitten Helsingin Hartwall Areenalla ja silloin Jokerit oli parempi voittaen ottelun maalein 2–0. Ottelu oli Jokereilta yksi kauden parhaista puolustussuuntaan. Jokereiden päänahka on erittäin haluttua tavaraa tällä hetkellä ja Lokomotivilla on vuorenvarmasti muistissa edellinen tappio Ilmalassa.

Lokomotiv on saanut hieroa kuvioitaan rauhassa sillä, joukkueen otteluohjelma on antanut Skabelkalle mahdollisuuden viilata peliään. Loko pelaa viikon sisään kolmannen ottelunsa, kun Narreilla on edessään viides ottelu yhdeksän päivän sisään.

Jokerit kärsii otteluruuhkasta ja se alkaa jossain vaiheessa painaa jaloissa. Samoin jatkuvat poissaolot sotkevat kokoonpanoa, jotka vaikeuttavat Lauri Marjamäen työtä. Yleensä voittoputkia vastaan on hölmö pelata, mutta nyt kun huomioidaan Jokereiden jatkuvasti muuttuvat olosuhteet sekä otteluruuhka ja joukkueiden keskinäinen historia, on narreilla edessään jossain vaiheessa todellinen ulospuhallus – uskomme sen olevan tänään.

Lokomotiv on ottelun ennakkosuosikki ja me myös pelaamme tänään kotijoukkuetta – vaikka se ei ehkä ole fiksua. Lokomotivilla on niin suuri etu tämän päivän ottelussa, että hyvällä energisellä pelillä, mitä joukkue esitti edellisessä ottelussa, on Narrit tänään helisemässä.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Lokomotiv Jaroslavl
2.10
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.06
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.06
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.05
Talleta 100€, pelaa 200€
2.05
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.04
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ