Jokerit Moneyline

2.20

KHL-kierrokselta otamme kantaa Helsingin Jokereiden otteluun, kun narrilauma kohtaa läntisen konferenssin huippuottelussa tutun vastustajan ja rautatiekaupungin ylpeyden Lokomotiv Jaroslavlin. Ottelu käynnistyy klo: 18:00 ja pelipaikkana on Lokon kotipyhättö Areena-2000.

Lokomotiv Jaroslavl palaa raskaalta vieraskiertueelta kotiaskiin

Syyskuun lopussa Andrei Skabelkan tilalle Lokomotiv Jaroslavlin päävalmentajaksi tullut Igor Nikitin on saanut rautatielaiset hyvään lentoon, ja joukkue on voittanut Nikitinin alaisuudessa 21 ottelusta peräti 13 matsia. Pisteittä joukkue on jäänyt Nikitinin aikakaudella vain viidesti.

Lokomotiv Jaroslavl päätti viime sunnuntaina raskaan neljän ottelun mittaisen vieraskiertueensa, jossa rautatielaiset kohtasivat niin Dinamo Minskin (3–7), SKA Pietarin (1–3), HK Sotshin (1–3) sekä Neftehimik Nizhnekamskin (1–0).

Raskaan kiertueen ainoa työtapaturma tapahtui kiertueen viimeisessä ottelussa Neftehimikia vastaan, jossa näkyi jo rankka kiertue turhautumisena, viimeistelyssä ja osittaisena puskemisena. Toki hatunnoston arvoisen suorituksen Neftehimikin maalilla pelasi Alexander Sudnitsin, joka oli kotijoukkueen voiton takuumies nollapelillään. Valko-Venäjältä Kiinan rajalle ulottuvaa kiertuetta voidaan pitää Lokolta todella onnistuneena, kun neljästä matsista tarttui kolme voittoa ja joukkue hinaa itseään pikkuhiljaa kohti läntisen konferenssin kärkikahinoita.

Lokomotiv pelaa seuraavat kaksi ottelua kotona ja Jokereiden lisäksi joukkue kohtaa perjantaina Traktor Tsheljabinskin ennen kuin edessä on jälleen kohtaaminen Jokereiden kanssa. Lokomotiv Jaroslavlin maalilla aloittaa ykköskassari Edward Pasquale.

Jokerit on kovassa iskussa

Narrilauman tämän kauden päätteeksi jättävä päävalmentaja Lauri Marjamäki on saanut joukkueen pelisapluunan kuntoon ja Jokerit majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin ja Bobrov divisioonan kärjessä.

Jokerit saapuu Jaroslavliin tyylipuhdas voitto takataskussaan maanantaina Moskovasta, mistä joukkue haki voiton Moskovan Spartakista tennislukemin maalein 1–6 ja pesi kasvonsa joukkueiden B2B-otteluiden jälkimäisessä koitoksessa. Ensimmäisessä ottelussa moskovalaiset pyyhkivät narreilla lattiaa Hartwall Areenalla maalein 2–4. Jokerit on tällä hetkellä todella kuuma joukkue ja viimeiseen 10 otteluun narrit ovat hävinneet vain kolmesti.

Jokereilla on edessään raskas neljän pelin viikko, joka huipentuu sunnuntaina Hartwall Areenalle, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen toisensa viikon sisään. Sitä ennen Jokerit palaa tämän ottelun jälkeen takaisin kotiin ja kohtaa vielä perjantaina läntisen konferenssin huippuottelussa Moskovan TsSKAn.

Jokerit hankki myös kuluneella viikolla syvyyttä puolustuspäähän, kun GM Jari Kurri hankki joukkueen vahvuuteen puolustaja Vitali Menshikovin, joka liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden pahvilla. 32-vuotias pakki on tunnettu fyysistä taidoistaan ja on narreille varmasti hyvä hankinta kevään tosipelejä ajatellen. Menshikov on liittynyt joukkueen vahvuuteen ja saattaa hyvin olla askissa jo tänään Lokoa vastaan. Maalissa aloittanee Anders Lindbäck.

Kauden kolmas kohtaaminen

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kaksi kertaa toisensa. Jokerit on voittanut molemmat ottelut niin Hartwall Areenalla kuin Areena 2000:ssa.  Raskaalta vieraskiertueelta kotiin palannut Lokomotiv Jaroslavl onkin tässä ottelussa uuden haasteen edessä valmentajana Nikitinin johdolla, kun päävalmentaja kohtaa Narrit ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kotijoukkueella on myös allaan erittäin haastava ja kuluttava ottelu, ja omalle mukavuusalueelle palaaminen reissun jälkeen tekee kotijoukkueesta todella haavoittuvaisen. Narrien peli on tällä hetkellä todella hyvin paketissa niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan, ja Marjamäen pelikirjan tuntien on narrit tähän otteluun vuorenvarmasti valmis, kun tiedetään, mikä merkitys tällä tulee olemaan loppuviikkoa ajatellen. Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Spartak-otteluita.

» Jokerit Moneyline
2.20
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.20
100 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto
2.13
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.13
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.13
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ