Alle 5 maalia varsinainen peliaika

1.97

KHL:ssä pelataan sunnuntaina itäisen konferenssin kärkikamppailu, jossa kohtaavat itäisen konferenssin kärkipaikkaa pitävä Magnitogorsk ja kolmantena majaileva Salavat Ufa. Ottelu käynnistyy klo: 15:00 ja pelipaikkana on Arena Metallurg.

Magnitogorsk on kovassa iskussa

Magnitogorsk päättää kolmen ottelun mittaisen kotipelisarjansa sunnuntaina Ufaa vastaan ja lähtee sen jälkeen kolmen ottelun mittaiselle vieraskiertueelle. Mangi on tällä hetkellä KHL:n kuumin joukkue ja Ilya Vorobyovin suojatit saapuvat kotiyleisön eteen 14 ottelun voittoputkessa!

Magnitogorsk avasi kotipelisarjansa Sotshia vastaan, jonka joukkue kellisti rutiinisuorituksella maalein 3–1. Edellisessä ottelussa Mangin vireen sai kokea oman pelinsä pikkuhiljaa raiteilleen saanut AK Bars Kazan, joka taipui tasaisen ottelun jälkeen maalein 2–1.  Magnitogorskin ykköspyssy on tällä hetkellä Philippe Maillet (6+16), joka on löytänyt uuden kodin Venäjältä AHL:ssä vietettyjen vuosien jälkeen. Ikuinen lupaus Nikolai Goldobin (9+9) on myös löytänyt uuden vaihteen Uraljoen rannalta ja pelaa tällä hetkellä aivan loistavaa kautta.

Salavat Ufa koittaa katkaista tappioputkensa

Tomi Lämsän luotsaama legioona saapuu teollisuuskaupunkiin kolmen ottelun tappioputkessa ja jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan. Ufa aloitti vieraskiertueensa perjantaina Uralets Areenalta, jossa joukkue kohtasi Jekaterinburgin. Ufan aloittaessa kiertueensa, oli joukkueella jo kaksi kirvelevää tappiota allaan kotiluolassa niin Ak Bars Kazanille (2-3rl) kuin SKA Pietarille (0–5), jotka sai jatkumoa Uralets Areenalla, missä kotijoukkue Jekaterinburg voitti tasaisen ottelun lopulta jatkoajalla maalein 4–3.

Tappioista huolimatta Ufa peli on parantunut sitten rökäletappiosta SKA:ta vastaan ja Lämsä on saanut puolustuspelaamista tiiviimmäksi, mikä auttaa suomalaiskassari Juha Metsolan työskentelyä.  Ufan ykköspyssy ja joukkueen soihdunkantaja on Sakari Manninen (8+7), joka muodostaa suomalaistrio Teemu Hartikaisen (5+4) ja Markus Granlundin (3+13) kanssa yhden sarjan parhaista kentistä. Ufan ongelma onkin ykköskentän taustatuki ja syvyys, sillä liian usein suomalaistrion tehottomuus kostautuu myös joukkueen tappiona.

Vähämaalinen ottelu luvassa?

Ufa ja Magnitogorsk ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen niin ikään Arena Metallurgissa, jossa Ufa oli parempi maalein 2–7. Kauden ensimmäinen koitos pelattiin aivan kauden alussa, jonka jälkeen alkoi Magnitogorskin 14 ottelun voittoputki – ironista kyllä.

Bookkerit odottavat ottelusta runsasmaalista, joka selittyy osittain joukkueiden edellisellä kohtaamisella, mutta sen jälkeen on Uraljoessa virrannut niin paljon vettä, että ottelulle ei kannata antaa suurta painoarvoa.

Magnitogorsk lähtee otteluun itseoikeutetusti ennakkosuosikkina, mutta me haemme vetokohteemme maalimääristä. Vorobyov on saanut Magnitogorskin puolustuspelaamisen todella hyvään muottiin ja joukkueelle on yksinkertaisesti vaikea tehdä maalia. Molemmat kassarit niin Jussi Olkinuora kuin kaksi edellistä ottelua torjunut Vasily Koshechkin ovat myös olleet miehiä paikallaan ja hyvän puolustuksen takana on helpompaa pelata.

Lämsän on myös lähdettävä pelaamaan puolustuksen kautta, jos mielii katkaista tappioputkensa hyvässä liidossa olevaa Magnitogorskia vastaan. Hurlumhei-otteluun Ufalla ei todellakaan ole varaa, muuten ottelu on ohi saman tien, niin laaja on Mangin hyökkäysarsenaali, että ratkaisuvoimaa löytyy ihan jokaisesta kentästä. Odotamme ottelusta vähämaalista ja viidellä maalilla saamme vielä panoksen takaisin.

» Alle 5 maalia varsinainen peliaika
1.97
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.97
Talleta 100€, pelaa 200€
1.96
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.96
100 € ilmaisveto
1.96
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ