Alle 5.5 maalia

1.78

Tänään jatketaan KHL:n runkosarjaa myös Jokereiden osalta, kun runkosarjan toisessa ottelussa joukkue matkustaa vajaan 1700 kilometrin päähän Nizhnekamskin kaupunkiin Neftehimikin vieraaksi. Matka sujuu mukavasti lentokoneella, kun molemmissa päissä on toimiva lentokenttä ja lentoaika kaupunkien välillä on noin kaksi ja puoli tuntia, joten mistään mahdottomasta peliretkestä ei missään nimessä ole kysymys. Pelipaikkana tänään toimii Neftekhimik Areena ja kiekko pudotetaan keskipisteeseen klo 17.00

Neftehimik on kotikaukalossaan ihan uskottava jääkiekkojoukkue

Tämän päivän kotijoukkue Neftehimik on kokonaisuudessaan varmaan tälläkin kaudella yksi KHL:n heikoimpia joukkueita, mutta toisaalta kyseessä on kuitenkin kotikaukalossaan uskottavaa jääkiekkoa pelaava nippu. Esimerkiksi viime vuonna joukkue päästi kotikentällään keskimäärin kolme maalia ottelua kohden, kun vieraskentällä samainen saldo oli yli maalin verran enemmän per pelattu jääkiekko-ottelu. Nopeana yhteenvetona edellisen parin vuoden ajalta voidaankin sanoa, että Neftehimik Areenalta ei ole ihan ilmaisia pisteitä luvassa yhdellekään joukkueelle, mutta toisaalta kun joukkueen taidollinen osaaminen on erittäin rajattua, niin tästä huolimatta joukkue lähtee jokaiseen otteluun sarjan kärkipään joukkueita vastaan suurena altavastaajana.

Neftehimikin hyökkäyksen kulmakivet tällä kaudella ovat suurella todennäköisyydellä jenkkilaituri Dan Sexton, joka palasi Jekaterinburgista ja Libor Hudacek, joka oli jo viime kaudella joukkueen paras pistemies takoen 50 otteluun ihan uskottavat 37 pistettä. Joukkueen maalia tällä kaudella vartioi puolestaan Frans Tuohimaa, jonka viime kausi meni HIFK:ssa hivenen vihkoon, mutta sitä edelliset vuodet Helsingissä ja Lappeenrannassa ovat olleet erittäin laadukkaita ja mies saattaakin pystyä torjumaan joukkueelle joitakin pisteitä tämän kauden sarjassa jopa yksinään.

Jokerit esittivät ensimmäisessä ottelussaan onnetonta räpeltämistä

Jokereiden kauden avausottelu oli todellakin kauden ensimmäisen sarjaottelun näköinen. Varsinkin joukkueen kiekollisesta pelaamisesta voidaan kuvailla jopa päämäärättömäksi räpeltämiseksi. Käytännössä hyökkäyksen rytmittämisessä on vielä paljon korjattavaa ja myös ketjukoostumukset saattavat edelleen etsiä muotoonsa. Esimerkiksi ykkösvitjassa laiturina esiintynyt Henri Ikonen saattaa olla hivenen väärässä roolissa tällä hetkellä, mutta asia korjaantunee viimeistään, kun Henrik Haapala palaa takaisin pelikuntoon. Toisaalta joukkueen puolustaminen on kohtalaisen laadukasta ja kyllähän helsinkiläisillä laatua riittää näihin karkeloihin aivan tarpeeksi ja tänäkin vuonna joukkueelta voi odottaa kotiedun nappaamista keväällä pelattaviin pleijareihin.

Jokereiden menestyksen osalta olisi tärkeää, että Brian O’Neillin lisäksi myös joku toinen hyökkääjä innostuisi välillä ottamaan joukkuetta selkäreppuunsa, sillä esimerkiksi ykkösvitjan sentterinä pelaavan Jordan Schroederin viime kauden suorituksella ei vain voida olla mestarisuosikin ykkösvitjan keskellä, tai muuten kyseinen joukkue täytyy pudottaa pois mestarisuosikeiden joukosta. Näin se vain valitettavasti menee, että 36 pistettä 54 ottelussa on vaan ehdottomasti liian vähän pelaajalta, joka on kaiken aikaa kentällä tulosta tekevässä roolissa. Myös kakkosvitjan keskellä pelaavalta Kalle Kossilalta odotetaan erittäin paljon, vaikka rehellisyyden nimissä on pakko todeta, että tähän mennessä Kossila ei ole urallaan mitään kauhean vahvaa näyttöä antanut omasta osaamisestaan AHL:n piste per peli miehestä on kuitenkin pitkä matka KHL:n vastuunkantajaksi.

Kotijoukkue on potentiaaliltaan ja taitotasoltaan heikko ja vierasjoukkueen pelaaminen on edelleen hivenen hakusessa. Varsinkin hyökkäyspään suuntaan joukkue ei ole osoittanut vielä juuri mitään, mutta puolustussuuntaan joukkue on tarpeeksi hyvä pitämään vastustajan maalimäärän maksimissaan yhdessä. Myös Neftehimik on tunnettu siitä, että joukkue osaa puolustaa hyvin kotikaukalossaan, joten jos Jokereiden hyökkäyspelaaminen ei lähde aivan uusille kierroksille viime ottelun jälkeen, niin tänään tuskin on mitään suuria maalijuhlia luvassa.

» Alle 5.5 maalia
1.78
100 € ilmaisveto
1.78
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.78
100€ ilmaisveto
1.78
100 € ilmaisveto
1.77
Talleta 100€, pelaa 200€
1.77
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ