SKA Pietari

2.15

Päivän KHL-kierroksen todellinen huippuottelu pelataan Pietarissa, jossa kohtaavat Pietarin SKA ja Helsingin Jokerit. Ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti klo: 19:30 ja pelipaikkana on pietarilaisten kotipyhättö, Jääpalatsi.

Pietarin SKA tappioputkessa

Valeri Braginin luotsaama Pietarin SKA on ajautunut kahden ottelun tappioputkeen, ja joukkueen pelissä on ollut nähtävissä paljon virheitä, varsinkin puolustuspelaamisessa, mikä on ollut epätavallista pietarilaisten otteissa.

Pietarilaisten tappioputki sai alkunsa viime perjantaina Helsingin Hartwall areenalta, jossa joukkue kohtasi rakkaan arkkivihollisen Helsingin Jokerit ja samalla myös tähtihankinta Nikita Gusev pelasi ensimmäisen ottelun SKA-paidassa tällä kaudella.

Pietarilaisten peli Jokereita vastaan oli erittäin virhealtista ja joukkue teki puolustuspäässä paljon vääriä ratkaisua. Vaikka joukkue oli ajoittain pirteä, tosin narrien huono puolustuspelaaminen antaa siihen myös loistavan mahdollisuuden, oli SKA epätavallisen huono.

SKA oli vielä voitonsyrjässä kiinni viimeisessä erässä, kun Andrei Kuzmenko siirsi pietarilaiset 3–4 johtoon kolmannen erän viimeisellä kaksi minuuttisella, mutta Jordan Schroeder tasoitti ottelun pelikellon näyttäessä aikaa 19:23 ja näin edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla narrien puolustaja David Sklenicka sinetöi voiton kotijoukkueelle ja näin liki 10 000 päinen yleisö sai perjantai-illalleen täyden vastineen.

SKAn huonot otteet jatkuivat sunnuntaina kotiottelulla Barys Nur-Sultania vastaan, kun joukkue koki toisen tappion kazakstanilaisten viedessä rankkareille venyneen matsin lopulta 3–4.

Lehtonen siirtyy SKA:han

Ennen joukkueiden toista kohtaamista SKA:n ja Jokereiden välillä on perattu narreista NHL:ään lähteneen puolustaja Mikko Lehtosen siirtoa Pietariin. Lehtonen purki yhteisymmärryksessä Jarmo Kekäläisen ja Columbus Blue Jacketsin kanssa sopimuksensa, kun edessä olisi ollut farmikomennus. Tähän ei Euroopan eliittipakki suostunut ja Lehtonen matkasi takaisin Eurooppaan.

Ennen Lehtosen siirtoa SKA:han Jokerit myivät Lehtosen pelaajaoikeudet Pietariin, ja vaihdoissa narrit saivat tukun ruplia ja puolustaja Brennan Menellin pelaajaoikeudet. Lehtonen sorvasi SKAn kanssa neljä vuoden pahvin ja odottelee Suomessa, että viisumiasiat saadaan kuntoon ja liittyy sitten joukkueeseen.

Siirto on aiheuttanut pahennusta erityisesti Jokerifaneissa, mutta jokainen, joka kiekkoa seuraa tietää, että eläkerahat on jossain vaiheessa tehtävä, eikä Lehtonen ole missään kiitollisuuden velassa narreille, vaikka ei sinne takaisin siirtynytkään. Lehtosen siirron myötä SKA saa aivan loistavan pelaajan puolustukseen, joka tuo uusia elementtejä niin kiekolliseen-, puolustus- kuin ylivoimapelaamiseen.

Jokerit haastajana otteluun

Helsingin Jokerit on viimeksi pelannut voittoon päättyneessä ottelussa juuri SKA:ta vastaan ja joukkue on ehtinyt ladata akkujaan kolme päivää. Lauri Marjamäen pelillisesti isoin ongelma on edelleen joukkueen puolustuspelaaminen ja vieraskaukalossa pelaaminen. Kotona narrit voittavat hyvänä päivänä kenet vain, mutta vieraskaukalossa joukkueen peli yskii ajoittain todella pahasti.

Bragin on erittäin fiksu valmentaja ja vähän ihmettelemmekin, mihin pietarilaisten tiivis viisikko- ja puolustuspelaaminen on hävinnyt, kun joukkueen punalamppu palaa omassa päässä turhankin usein.

Jokereille Jääpalatsi on ollut historian aikana erittäin vaikea paikka pelata ja narrit ovat hävinneet viidestä viimeisestä Jääpalatsissa pelatusta ottelusta neljä. Jokereiden peli yskii myös vieraskentällä todella pahasti tällä hetkellä, ja joukkue on hävinnyt kolme edellistä vieraspeliään.

SKA on erittäin vahva kotijoukkue ja uskommekin tänään, että Bragin on oppinut kahdesta edellisestä tappiosta sen verran paljon, että SKA palaa takaisin omaan muottiinsa kotiyleisön edessä ja ottaa Bounce Backin Jokereista Jääpalatsissa.

» SKA Pietari
2.15
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.15
Talleta 100€, pelaa 200€
2.13
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.13
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.13
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.10
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ