Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ

1.71

KHL:ssä alkaa myös klo: 15:00 toinen ottelu, jossa Traktor Tsheljabinsk isännöi Dynamo Moskovaa. Pelipaikkana on Traktorin kotiaski, Traktor Areena.

Traktor kovassa iskussa

Anvar Gatiyatulin on saanut Traktorin kovaan lentoon ja joukkue liitää tällä hetkellä seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Traktor aloitti perjantaina neljän ottelun mittaisen kotipelisarjansa, jossa joukkueen hyvän vireen sai kokea Sotshi. Ottelu oli Traktorille yllättävänkin vaikea, mutta kolmannen erän kolme maalia käänsivät lopulta voiton kotijoukkueella ja näin jatkui myös voittoputki.

Traktorin paras pistemies on tällä hetkellä nuori 23-vuotias Nikita Tertyshny (11+7), joka on vakiinnuttanut paikkansa KHL-kartalla. Traktorin omakasvatti muodostaa loistavan hyökkäystrion Lukas Sedlakin ja Tomas Hykan kanssa – pitäkää silmällä tätä nuorukaista.

Ykköskentän laidalla operoiva Teemu Pulkkinen on myös jatkanut loistavia otteitaan ja 19 matsiin narrikasvatti on takonut 10 kaappia.

Traktor on itäisen konferenssin jaetulla kärkipaikalla yhdessä Magnitogorskin kanssa kaksi ottelua tosin enemmän pelanneena. Joukkue kohtaa vielä kotipelisarjan aikana Dynamon lisäksi Ufan sekä Jekaterinburgin.

Dynamo Moskova pitkällä vieraskiertueella

Läntisen konferenssin kolmosena majaileva Dynamo Moskova jatkaa viiden ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja saapuu Traktor Areenalla kahden ottelun tappioputkessa. Dynamo aloitti vieraskiertueensa Jaroslavlista, jossa kotijoukkue Loko laitto moskovalaiset katolleen maalein 3–1. Vieraskiertueen toinen pysäkki oli Pietari, missä puolestaan SKA pyyhki moskovalaisilla jäätä maalein 5–3. Viimeisestä viidestä ottelusta Dynamo on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.

Päävalmentaja Alexei Kudashovin timantti on edelleen ykköskentän kapellimestari ja pörssikärki Vadim Shipachyov (10+20), joka on pelattu todella hyvin pois kahdessa edellisessä ottelussa omalta mukavuusalueeltaan ja tähtisentteri on myös itse vaipunut pieneen syväjäähän. Ratkaisuvoiman jäätyä ohueksi ykköskentän takaa, on myös joukkue vajonnut pieneen suvantovaiheeseen, joka on joukkueen tämänhetkinen suurin ongelma. Dynamo kohtaa vielä vieraskiertueella Traktorin lisäksi Kazanin sekä Neftehimikin.

Nähdäänkö ottelussa maaleja?

Moskovan Dynamolla on nyt oiva paikka harjoitella maalinteon lainalaisuuksia, kun vastaan asettuu Traktor. Traktorin heikkous on puolustuspelaaminen, joka kärsii välillä aktiivisesta hyökkäyspelaamisesta, mitä toteutetaan välillä puolustuspelin kustannuksella.

Traktorin tulosyksikkö huomioon ottaen, joutuu tänään myös puolustuspelinsä kanssa ongelmissa oleva Dynamo tekemään täyden päivätyön, että saa Traktorin hyökkäyspelin kuriin. Maaliodottama on laitettu aikalailla ylös, kuten Traktorin peleissä on tapana, joten molempien joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet huomioiden punalamppu palaa myös tänään. Siksi vetokohteemme otteluun on seuraava.

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - KYLLÄ
1.71
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.71
100 € ilmaisveto
1.71
100 € ilmaisveto
1.71
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ