Joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (Varsinainen peliaika) - Kyllä

1.81

KHL:n itäisessä konferenssissa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun koko KHL-sarjan ja itäisen konferenssin piikkipaikkaa pitävä Traktor Tsheljabinsk saa vieraakseen itäisen konferenssin kolmosen Salavat Ufan. Ottelu käynnistyy klo: 17:00 ja pelipaikkana on Traktor Areena.

Traktor jatkoi voittoputkeaan

Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä tulikuumassa vireessä ja joukkue johtaa koko KHL-sarjaa 34 pisteellä. Kahdeksan ottelun voittoputkessa liitävä Traktor kellisti toissa päivänä kotiaskissaan läntisen konferenssin kestomenestyjän Dynamo Moskovan maalein 5–3. Traktorin Dynamo-ottelun yksi voiton takuumiehistä oli kaksi maalia moskovalaisten verkkoon iskenyt Teemu Pulkkinen, joka kasvatti kauden maalimääränsä jo 12 häkkiin.

Traktor jatkaa kotipelisarjaansa ja kohtaa vielä Ufan lisäksi kotiaskissa Jekaterinburgin ennen kahden ottelun mittaista vieraskiertuettaan.

Ufa katkaisi Magnitogorskin maagisen voittoputken

Tomi Lämsän luotsaama Salavat Ufa jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja saapuu suuri voitto takataskussaan Traktor areenalle. Ufan vieraskiertue alkoi kirvelevällä tappiolla Jekaterinburgille (4-3ja), mutta kiertueen toinen ottelu teollisuuskaupungissa Magnitogorskia vastaan oli taas Ufalta yksi parhaista peleistä, mitä on lähiaikoina nähty. Lämsän suojatit saivat kunnian pistää Magnitogorskin 14 otteluun venyneen voittoputken poikki, kun teollisuuskaupungin ylpeys kaatui tylysti 2–5.

Ufan vieraskiertueen viimeinen pysäkki on ylihuomenna Moskova, jossa joukkue kohtaa aina vaarallisen Moskovan TsSKAn.

Onko tänään Traktorin vuoro?

Ottelu on erittäin mielenkiintoinen pelkästään suomalaispelaajien edustuksen takia, kun Ufan maaginen ykköskenttä ja joukkueen selkäranka Teemu HartikainenSakari ManninenMarkus Granlund koittavat katkaista Pulkkisen Traktorin kahdeksan ottelun voittoputken. Ufan maalissa torjunee myös tänään Juha Metsola, joten asetelmat suomalaisfanien silmin ovat vähintäänkin mielenkiintoiset.

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa, mutta historiaa löytyy viime vuoden pudotuspeleistä, kun Ufa laittoi tsheljabinskilaiset lauluun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tylysti 4–1. Ufa on myös dominoinut joukkueiden keskinäisiä otteluita voittaen neljä edellistä ja kymmenestä pelistä kuusi.

Anvar Gatiyatulin on saanut Traktorin viritettyä äärimäisen kovaan tikkiin, mutta edelleen joukkueen puolustuspelaaminen ajoittain kärsii joukkueen hyökkäyspelin kustannuksella, mikä avaa myös paikkoja tänään Ufalle.

Lämsän piiskuroima Ufa oli jälleen oma itsensä teollisuuskaupungissa Magnitogorskia, ja varsinkin hyökkäyspelaaminen oli aktiivista, mutta puolustuspelaamisen kanssa on myös Ufalla tekemistä.

Tänään askissa nähdään kaksi erittäin vahvasti hyökkäyspelin lainalaisuuksia kunnioittavaa joukkuetta, joiden ylivoimapelaaminen on myös erittäin vaarallista, ja siksi vetokohteemme otteluun on seuraava.

» Joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (Varsinainen peliaika) - Kyllä
1.81
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.81
100 € ilmaisveto
1.81
100 € ilmaisveto
1.81
100€ ilmaisveto
1.72
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.72
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.72
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ